#18 Bafétimbi Gomis

“Geçen sene şampiyon yaptı yeaa” cılar burada mı!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

31 gol atan golcü yetmiyor mu beyler illa Lewandowskiyi falan mi istiyorsunuz ?

Penalti'yi kacirmasini gectim, asil sorun 120 dk boyunca bir bok oynamamasi, sahanin en kotusuydu, butun toplari ezdi, ilk kez bu kadar kotu ve isteksiz gordum

Eger bu zam konusu kafasini karistirdiysa kapi acik

Yektanin penaltisini nasil unutmadiysak bunu da unutmayiz. Gecen sene de bunun yetersiz bir herif oldugunu belirtiyordum lakin simdi baska sikintilar da belirdi. Bir an evvel defedilmeli.

Penaltı ile alakası yok. Bu surat ve bu vücut ifadesiyle yarım sezon bile geçmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu sıfata iyi bakın arkadaşlar tamam mı? işte ben bu adamın sıfatına tüküreyim. simit kupası bile olsa yazık yazık

Dün olan dünde kalir hayat bu maalesef her anlamda öyle. Ne efsaneler ıslıklandi dünya futbolunda. Gomis kim ki 1 sene oynamış sadece. İyi oynadi gecen sezon ama son 10 mac bayagi kötü idi devami da bu sezon sürüyor. 3 mac daha böyle oynasın ıslıklanir hayat böyle. Ama para derdi var paragöz cikti umarim gider daha kötü hatırlamayız.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben buna degil onu oyundan almayan hocaya kizarim. macin icinde yuruyor herif. penaltiya gidisine bakin. herseyi ozetliyor.
macta rezaket otesi olan 2 oyuncu vardi biri bu digeri apachi belhanda

gitmesi gerek net bu adamla yola cikamayiz. bize seri hizli oyuncu lazim. burak gibi kanser hucresi degil tabi. andre silva gelmeli

bu adam nasil oyundan cikmaz. aklima geldikce deli oluyorum.

bir acidanda sevindim hayirli olmus olabilir bu sonuc

Aramızda penaltıyı gole çevireceğine inanan 1 kişi bile var mıydı merak ediyorum?

Geri
Üst Alt