#18 Bafétimbi Gomis

Adam açıkça maaşıma zam yapmazsanız oynamam diyo buna son penaltınıyı attıranda suç atamıyo işte penaltı attır maicona ayagı temiz

Fena soğuttu taraftardan kendini

bassın gitsin boş kale golcüsü

kendini bir halt zannetti

Penaltıyı bir daha izledim. Kötü de vurmamış aslında iyi tumuş kaleci. Ama atamayacağını biliyordum.

Para mara vermeyin şu aç gözlüye. Vurun kıçına tekmeyi gitsin. Hayır kurumu değil bu kulüp.

Asgari ücrete oynuyor gibi top oynadı bugün, gavatlığın sınırı var. Çok gol attı diye geçen sene taraftar destek çıkar zannetti galiba, birkaç hafta böyle oynasın yanında kimseyi bulamaz.

Hayatinda görmedigi sevgi ve destegi gördü, karsiligi bu olmamaliydi. Görünen o ki Gomis icin yaylanma vakti.

rezil oynadi :/

son penaltiyi atmamaliydi, hoca da izin vermemeliydi

Bay zammın o penaltıyı atamayacağını herkes biliyordu.Ki son penaltıyı izleme zahmetinde bile bulunmadım.Maç başından beri takımı sabote ettiği oyunu ipe penaltıyı da atmayarak üzerine düşeni yaptı.Kulüpte efsane olacakken paragöz olarak anılacaksın.Yazık...

Bu medya işini biliyor geçen sene şampiyonluk yolunda o kadar penaltı kaçırdı kimse bir şey demiyordu, yine kaçırdı küfür yemediği kalmış.

Iyi oldu taraftar erkenden uyandi transfer donemi bitmeden Araplara uce bese bakmadan itelemek gerek 7.5m konusuluyordu bunun icin cuval yukuyle para demek

Goller attı,penaltı attı şampiyon olduk şimdi de kaçırdı kupa gitti bence çok sorun değil ama illa para için performansını düşürüyorsa gönderilsin. Bu haliyle çok zarar verir.

Olm ne bokunu cikaracam - hatta neyi cikarmisim? Gormuyormusun herif parami vermezsiniz oynamam diyor gibi oynuyor bizle dalga geciyor. Gozunuzu acin biraz be. Boyle alay gecenede boyle tiras. Yarin sabah kendine yeni bir kulub bul denmeli.

Tamam da itoglu it nedir ya.

ben bu herifin triplerini depresyonlarını para krizlerini çekemem defolsun gitsin. yeter be yeni gelin gibi nazları bitmedi

Baska birsey degilsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
suç bunda değil hala inatla hemde 5. penaltıyı buna çektirende. geçen seneden ders alır insan biraz

Geri
Üst Alt