#18 Bafétimbi Gomis

Son penaltı öncesi Maicon penaltıyı kullanmaya giderken, Gomis ile konuştu ve Maicon orta saha çizgisine geri döndü. Gomis, penaltıyı kullanmaya gitti. via : @sabahspor1

Futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.

2017-2018 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti
2019-2020 sezonu için net 3.350.000 EUR sabit transfer ücreti

Şirketimiz bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 EUR ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 USD ödenecektir. Buna ek olarak Futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir."

'Paraya doymamış kadından/adamdan ve kadına doymamış adamdan bir cacık olmaz..''

Bugüne kadar savundum ama penaltiyi kacirdiktan sonra gülmesi falan cok zoruma gitti ne diyeyim.

Gecen sezon verdigi katkiyi unutacak degiliz fakat bugun yaptiginin bir aciklamasi yok

Takimi sabote etmesi yakismadi,ayip etti

Umarim cezasiz kalmaz

Bu kadar basit mi ya bu işler? Bu adam geçen sene takımı sırtlasın, kendini bilmezler klavye başına geçip it oğlu it desin futbolcusuna.

Işin şeyini çıkarmaya gerek yok. Teknik olarak eleştirin ama hakaret etmek nedir. Adam sanki van Persie gibi kulübü kazıklıyor.

Mutsuzsan git kardesim ne bu tripler 120 dakika izdirap cektik. Penaltiyi kaciriyo. Gevsek gevsek siritiyo. komik bisey mi var.

Son penaltı öncesi Maicon penaltıyı kullanmaya giderken, Gomis ile konuştu ve Maicon orta saha çizgisine geri döndü. Gomis, penaltıyı kullanmaya gitti.

sabotaj goruyorum

s-f9198f983361e82e405ad09aa9a179ebb4db9afa.jpg

Bu Ibrahim Toy o forumdaki fenerli bu arada. Bilmeyenler Belhanda konusunda resmi var. Bombayı bıraktım, iyi geceler.

Bilge bir kişi parayı kafasının içinde tutmalı, kalbinde değil

Bu kadar basit mi ya bu işler? Bu adam geçen sene takımı sırtlasın, kendini bilmezler klavye başına geçip it oğlu it desin futbolcusuna.

Işin şeyini çıkarmaya gerek yok. Teknik olarak eleştirin ama hakaret etmek nedir. Adam sanki van Persie gibi kulübü kazıklıyor.
Az bile demisler. Kral olsa ne farkeder. Gevsek gevsek sahada geziyo. Ustune penalti kacirip siritiyo. 12-13 saat otobus yolculugu yapip maca gelen taraftar var. Yazik degil mi o adamlara komik bisey var gibi gulerse taraftarda sinirlenir.

Penaltıyı Maicon kullansa ne çıkar ? Maicon'un gidip direğe vurmayacağı ne malum ? Neticede stoper adam. Stoper adama penaltı kullandırmaktansa topa daha iyi vuran forvet oyuncusuna kullandırtmayı yeğlerim ben de. Gomis penaltıyı da kötü kullanmadı, gol olmadı ama mesele o değil. 120 dakika boyunca sergilediği performansa baktığımızda, hakkında çıkan zam haberleri ve menajerinin sevimsiz açıklamalarını da birleştirdiğimizde aklımızdan pek de iyi şeyler geçmiyor.

Geri
Üst Alt