#18 Bafétimbi Gomis

Üşenmesem, gider bu adam hakkında yazılan o saçma sapan yorumları tek tek ifşalarım...

Gomis çok gol atıp çok gol kaçırır. Bu kesin gibi. Ne zaman ne yapacağı belli olmaması bence onu çok tehlikeli yapıyor.
Ben golcü olmadığı konusunda iddaalıyım ondan ziyade forvet Gomis Burak golcü tanımına uygun mesela kendi atar takımı bozar Gomis ise takımı oynatıyor.

Ben golcü olmadığı konusunda iddaalıyım ondan ziyade forvet Gomis Burak golcü tanımına uygun mesela kendi atar takımı bozar Gomis ise takımı oynatıyor.
Reis aynen öyle. Gomis gol kaçırır ama takımı oynatır. En büyük artımız bu olacak. Burak 40 gol de atsa takım oyununa verdiği zararı görmemek için kör olmak lazım. Bu adam hazırlık maçında gol kaçırdığında nerden bunu aldık, Burak bile bundan iyiydi vs dendi. Komedi resmen.

Iyi oldu bu daha ilk macta 2 gol bulmasi, üstünde yük falan kalmadi böylece. Burada da homurdananlar vardi bayagi zaten daha simdiden.

Iyi oldu bu 2 gol.

Boyle baslamasi cok iyi oldu, gole ihtiyaci vardi, morali yerine geldi.

predator-jungle-hunter-maquette-feature-300158.jpg

Son düzenleme:
2 gol 1 asist mükemmel başladın reis..

Yalnız gol sevinme işini melo gibi yavaş yap seninki biraz hızlı çekim oluyor..

Yavru Drogba. Elbette Drogba büyük bir efsaneydi, o ayrı ama Gomis de pivot olarak çok iyi işler çıkaracak. Sırtı dönük top tutar, indirir, duvar olur. Kenardan gelen topa kafayı gömer, kaleyi gördüğü zaman kodu mu oturtur bugün olduğu gibi. Ayrıca Drogba'ya benzeyen zihinsel özellikleri de var. Lider özellikli ve takım oyuncusu.

İşte adamın dibi... Adam nerede durması gerektiğini nerelere koşması gerektiğini topsuz koşuları çok iyi yapıyor. İlk 2, 3 maç gol atamasaydı da benim için sıkıntı yoktu çünkü ona güvenim tam. Tabi 2 gol atması onun için çok iyi oldu bir nevi üzerindeki yükü atmış oldu. Daha tam hazır değil ilerleyen maçlarda çok daha iyi ve faydalı olacaktır, gol sevinci de beni benden almıştır :)

O ofsayt pozisyonu senin gibi bir adama yakismadi acikcasi.

3 pozisyon buldu 2'sini attı. Bu gayet iyi, son vuruşları cidden çok iyi. Ama bana biraz ağır geldi, biraz daha hızlanabilirse muhteşem olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçları kesse hızı 60tan 70-75lere çıkacak.

Topu 2 kişi arasından çekip net vuruş yapması geçen seneki Eren'in röveşata golünden sonraki hayvani sevincime benzer bir an yaşattı.

2 tane kol gibi gol attı.

Yaşına rağmen müthiş dinamikti.Bize yakışan forvet

Geri
Üst Alt