#18 Bafétimbi Gomis

Kesin ben de boyle dusunuyorum . Yani daha cok istedi , buna ikna oldu . Ama ikna oldugu rakam o an tavan ucretti , uzerine hem fegouli 5 senelik ve 3,85 ten sozlesme alinca gomis de bunu kullandi ve kullaniyor

Dursun bu mevzuda kabahatsiz denemez ama bu gomis e is yavaslatma hakki vermez

Cozecek adam da terimdir bu mevzulari

ceza verılmedıgı gıbı üstüne adamın dogum günü kutlanıyor resmı hesaplardan rezalet

Kesin ben de boyle dusunuyorum . Yani daha cok istedi , buna ikna oldu . Ama ikna oldugu rakam o an tavan ucretti , uzerine hem fegouli 5 senelik ve 3,85 ten sozlesme alinca gomis de bunu kullandi ve kullaniyor

Dursun bu mevzuda kabahatsiz denemez ama bu gomis e is yavaslatma hakki vermez

Cozecek adam da terimdir bu mevzulari
Aslında Onura soracaktım ama madem sen de aynısını dile getiriyorsun sana da sorayım. Şimdi bütün bu olayları bir anlığına yaşanmamış sayalım, zam, gülme falan filan. Gomisin şu an oynadığı oyun ile geçen sezon hazırlık dönemi artı UEFA maçlarında oynadığı oyun arasında bir fark var mı?

Aslında Onura soracaktım ama madem sen de aynısını dile getiriyorsun sana da sorayım. Şimdi bütün bu olayları bir anlığına yaşanmamış sayalım, zam, gülme falan filan. Gomisin şu an oynadığı oyun ile geçen sezon hazırlık dönemi artı UEFA maçlarında oynadığı oyun arasında bir fark var mı?

Yok . O donemde de lesti , ostersund elenmemizde bas aktorlerden

Yasine benfica mi atletico mu ,bir son dk pozisyonu icin soylenmeyen kalmadi , ostersund ic saha macinin en kritik aninda saclari yuzunu kapatip vuramadigi kafa dun gibi gozumun onunde ama sanirim fatura sinan gumuse kesilmisti yine gomis dokunulmaz ilan edilip

Calistigim is yerinde ise basladigimda bana Sözlü olarak seni 3 ay sonra farkli bir bölüme almayi düsünüyoruz dediler,3 ay gecti benim is noldu dedim kontratinda bu bölüm de calisacaksin yaziyor ve bölüm patronlarin senden memnun yani kaliyorsun dediler dogal olarak

Yapilan sözlesmeler uygulanir verilen sözler degil

Kulubun zor durumda oldugunu bılıyorsun mıraderım söz verilse bile bunu insan dillendirmeye utanır

Yok . O donemde de lesti , ostersund elenmemizde bas aktorlerden

Yasine benfica mi atletico mu ,bir son dk pozisyonu icin soylenmeyen kalmadi , ostersund ic saha macinin en kritik aninda saclari yuzunu kapatip vuramadigi kafa dun gibi gozumun onunde ama sanirim fatura sinan gumuse kesilmisti yine gomis dokunulmaz ilan edilip
Yani Sinan bazen diyorum çok doğru bir laf etti bravo, üzerinden beş dakika geçmiyor yine baka kalıyorum.

Yeni transfer ile, milletin tahammül sınırlarını zorlamış olan Yasine aynı tepkinin verilmemiş olması seni neden bu kadar şaşırtıyor ben şahsen anlamakta güçlük çekiyorum.

Hem bu sezon hem de geçen sezon hazırlık maçlarını nerede ise hiç izlemediğim için sordum oyun olarak fark var mı diye.

Bence kral ciplak diyerek taraftar olarak suna karar verirsek cozume daha ortaklasa ulasiriz

- gomis , para ugruna hepimize camiaya racon kesip kupayi kasten kaybetmemizi saglayan serefsiz bir hain midir

- yoksa gomis , haksiz da olsa , insani olarak morali bozulmus , adeta zoraki oynayan ve umursamazlasan ve bu sebeple zarar veren ama kasit unsuru icermeyen seyler yapan bir adam midir

Ben acikcasi kendim de aradayim

Ama bugun okuyordum , 4-5 tane "keske kasimpasa macinda dustugunde hic kalkamasaydin" yorumu gordum

Bir insan koskoca bir taraftar topluluguna ne kadar medya , basin vs de olsa , sadece performans dusuklugu ile bunlari dusundurtemez . Demek ki var bir seyler

69E80D6B83DD83A198A7D591E5E2D6B658DDCF3E

Gereken yapılmalı cezası kesilmeli kalemi kırılmalıdır

O instagram fotosunun altindaki yorumlardan en keskini "kasimpasa macinda dustugunde keske hic kalkamasaydin" seklinde olaniydi

Demek ki insanlar kasit unsuru goruyor , ben boyle okudum o oranda bir yorumu

Bu yorumu tasvip etmek mumkun degil ama ya gomis diyelim ki hainligine kasten bunlari yapip bilerek penaltiyi kacirip da sonra da alay edip gulup durdu ise

Boyledir diyemem ama o yorumu yapan boyle dusundu ise , buna da sebep gomistir

Yoksa bu kadar sevilen bir adam sirf performans sebepli bu hale gelir mi 1 mac ile

Ne olursa olsun yahu, bir insan için öyle bir yorum yapan kişinin hiç bir şey düşünme hakkı yok bana göre. Aksine toplum içinden acilen soyutlanmalı.

Geri
Üst Alt