Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.401
- 3.119
- 2.118
Sinan Bilgin'in yazılarını hayretle okudum. Bu kadar Galatasaray düşmanı biri olamaz. 4 sene sonra iyi bir forvet oyuncumuz oldu ve bu tabi ki Sinan'a battı. Geçen sene Sneijder'e yazdıklarına bakın aynı bu başlıktaki gibi yardırıyordu. Neymiş Gomis hainmiş asıl hain sensin kendine gel. Adam geçen sezon 30 gol atmış takıma katkı vermiş ekstra antrenmanlarla kendini hazır tutmuş tüm sezonu dinlenmeden tek başına sırtlamış sen gel en ufak hatada adamı hain ilan et. Penaltıyı Gomis'in atması yanlıştı kaçırdı ve bizi kupadan etti. Maç sonu verdiği tepkiler Gomis'i bizler gibi tüm sezon izlemiş taraftarlar için ''normal'' karşılanabilir. Son penaltıyı kaçırmışsın üstüne önceki seneden bu konuda çok çekmişsin. Ne tepki verseydi belki de ağlayarak sinir krizine bile girebilirdi. O gülümsemeyi ve aldırmamaya çalışmayı tercih etti ki Gomis'in hal ve hareketlerini daha önceden düşünüp tartarsanız kendi davranışlarıyla çok çelişmediğini görürsünüz.
Bu kadar düşmanca yaklaşıp gemileri yakmayın arkadaşlar. Galatasaray düşmanlarının oyunlarına alet olmayın. Şu konuda Sinan ve ondan gazı alanların yorumlarını okudum hayret ettim. Takımda 1 tane hazır oyuncu yok hepsi formsuz burada Gomis linç ediliyor. Takımı genel ve bireysel bazda inceleyin biraz bu kadar kötü durumdayken Gomis'ten ne bekliyordunuz bende iyi oynamadığını düşünüyorum. Gaza gelmeyin arkadaşlar. Gomis önemli bir değer ve yanına bir forvet daha almamız gerekli. Sinan'a kalsa Gomis gitsin Umut Bulut geri gelsin çünkü bizim güç kaybetmemiz gerekiyor.
Bu kadar düşmanca yaklaşıp gemileri yakmayın arkadaşlar. Galatasaray düşmanlarının oyunlarına alet olmayın. Şu konuda Sinan ve ondan gazı alanların yorumlarını okudum hayret ettim. Takımda 1 tane hazır oyuncu yok hepsi formsuz burada Gomis linç ediliyor. Takımı genel ve bireysel bazda inceleyin biraz bu kadar kötü durumdayken Gomis'ten ne bekliyordunuz bende iyi oynamadığını düşünüyorum. Gaza gelmeyin arkadaşlar. Gomis önemli bir değer ve yanına bir forvet daha almamız gerekli. Sinan'a kalsa Gomis gitsin Umut Bulut geri gelsin çünkü bizim güç kaybetmemiz gerekiyor.