#18 Bafétimbi Gomis

Sinan Bilgin'in yazılarını hayretle okudum. Bu kadar Galatasaray düşmanı biri olamaz. 4 sene sonra iyi bir forvet oyuncumuz oldu ve bu tabi ki Sinan'a battı. Geçen sene Sneijder'e yazdıklarına bakın aynı bu başlıktaki gibi yardırıyordu. Neymiş Gomis hainmiş asıl hain sensin kendine gel. Adam geçen sezon 30 gol atmış takıma katkı vermiş ekstra antrenmanlarla kendini hazır tutmuş tüm sezonu dinlenmeden tek başına sırtlamış sen gel en ufak hatada adamı hain ilan et. Penaltıyı Gomis'in atması yanlıştı kaçırdı ve bizi kupadan etti. Maç sonu verdiği tepkiler Gomis'i bizler gibi tüm sezon izlemiş taraftarlar için ''normal'' karşılanabilir. Son penaltıyı kaçırmışsın üstüne önceki seneden bu konuda çok çekmişsin. Ne tepki verseydi belki de ağlayarak sinir krizine bile girebilirdi. O gülümsemeyi ve aldırmamaya çalışmayı tercih etti ki Gomis'in hal ve hareketlerini daha önceden düşünüp tartarsanız kendi davranışlarıyla çok çelişmediğini görürsünüz.

Bu kadar düşmanca yaklaşıp gemileri yakmayın arkadaşlar. Galatasaray düşmanlarının oyunlarına alet olmayın. Şu konuda Sinan ve ondan gazı alanların yorumlarını okudum hayret ettim. Takımda 1 tane hazır oyuncu yok hepsi formsuz burada Gomis linç ediliyor. Takımı genel ve bireysel bazda inceleyin biraz bu kadar kötü durumdayken Gomis'ten ne bekliyordunuz bende iyi oynamadığını düşünüyorum. Gaza gelmeyin arkadaşlar. Gomis önemli bir değer ve yanına bir forvet daha almamız gerekli. Sinan'a kalsa Gomis gitsin Umut Bulut geri gelsin çünkü bizim güç kaybetmemiz gerekiyor.

Gomis'ten benim şahsi olarak rahatsızlığım; penaltı kaçırması değil.
Hazırlık maçları dahil izliyorum ve dün de kupa maçında gördüğümüz üzere adam adım atmaya üşenir durumda.Kafa topu geliyor, istek yok, hırs yok, mücedele yok.
Bunun üzerine birde para mevzuları eklenince; iyice sarpa sarıyor konu.Bence Gomis'in bu para mevzusu olmasa tepki bu kadar olmazdı.

Senede 3.5 milyon € alıyor bu adam.Bakın arkadaşlar 3.5 milyon € diyorum.Senin benim ailenin sülalenin bir ömür boyu kazanamayacağı bir rakamı senede alıyor.

Bir zahmet bunun hakkını vereceksin arkadaşım.Çok ağır eleştiriler tabiki zarar verir takıma; fakat başarıda övgüleri alıyorken, hata yaptığında da eleştirilmeyi kabullenmek lazım.

Söz verilnis diye savunan kitle neyin kafasini yasiyor?

Adam Galatasaray"in kupa almamasini sagladi, resmen takimi satti hala savunanlar var.

Rahatsizlar sizi, o yuzden bu dangalak futbolcular kendini bir bok zannediyor.

Galatasaray taraftarı bu yüzden ülkenin en iyi taraftar profiline sahip. Geçen sene golleri dizen Gomis saçmaladığı anda topun ucuna yerleştirilebiliyor.

Hiçbiri babamızın oğlu değil. Maaşlı bir işçi. Gomis iş ahlakı olmayan bir işçi! Zam konularını sahaya yansıtamazsın! İşini düzgün yapacaksın!

Kariyeri boyunca görmediği popülerliği görüyor, kariyeri boyunca kupası yok. ŞL'ye gideceksin! Şımarıklığa bakın!

Ne zammı oğlum normal maaşlarınızı aldınızda zam mı kaldı? adam olun. 3 tane kupa alan adamın g.tüne teneke bağladı bu taraftar herkes akıllı olsun.

Sozlesme uzatma sozu verilmez . Kontrata sozlesmenin hangi sartlarda uzayacagi yazilir ve bu polemik olmaktan otomatikman cikar zaten

Gomis uzerinden mevcut yonetim ve hocayi yipratiyorlar

Hangi takim aldigi 32 yasindaki oyuncuya 3 senelik sözlesme verdikten sonra, bir de senin sözlesmeni bir sene daha uzatiriz diye söz verir ya? Dursunda hic mi akil yokmus?

Bence simdiki durumda türk takimlari oyuncularin degeri baya yükseldimi, ve daha da yükselmesinin sansi düsük oldugu an oyuncuyu hemen satmali. Gomise isterse gene +20 gol atsin, gelecek sene 34 yasina basacak ve o zaman kimse 10 milyon falan ödemez.

Bu her oyuncu icin gecerli olmali süper ligde. Bizim ligde hic bir oyuncu icin yüksek teklifi kabul etmeyen, ve bir sene sonra ayni oyuncu icin daha yüksek bonservis teklifi gelip oyuncuyu satmis takim varmiydi?

Normalde bir Garry icin +12 milyon verseydi hemen satmaliydik. Sampiyonlar liginde performans gösteremezse degeri 6-7 milyon düser ve satmaya degmez ondan sonrada bizden +2 milyon senelik yeni sözlesme alir.

Takımı sattı diyenler takım satan futbolcu görmemiş. Bu durumda maçta kötü oynayan oyuncuların tamamı takımı satmış mı oluyor?

Bence bir anket acilsin

Gomis

Hain midir ve kasitli mi yapmaktadir

Haksiz ama insani olarak morali mi bozuktur

Sadece bu iki secenek

Sozlesme uzatma sozu verilmez . Kontrata sozlesmenin hangi sartlarda uzayacagi yazilir ve bu polemik olmaktan otomatikman cikar zaten

Gomis uzerinden mevcut yonetim ve hocayi yipratiyorlar

nası verilmez ya hersey çok mükemmel de söz kısmı mı tuhaf geliyor size.
dursun un galatasaray baskanı olabildiği, bjk eski baskanı ve bjk yi batıran adamın da tff baskanı olduğu bir yerden bahsediyoruz.

gelelim dursun zamanında oyunculara kesilen cezalara. Sneijder 3m falan borclanmıstı yediği 3 4 sarı karttan dolayı. sonra noldu? menajerleri itirazlar etti, acıklamlar yaptı, o zaman içinde birsürür benzeri tantana sneijder için söyleniyordu. sene sonu sampiyonluk gelince silindi borclar. o dönem uefanın mali sıkıştırmasını bu sekilde atlattık. çoğu şey kılıfgına uydurulur bu ülkede. resmi imzalar teminattır ama sözle ilerler çoğu sey. torpil gibi şeyler dahil. bir telefonla makamlar, kararlar değişiyor bu ülkede. 1 (yazıyla; bir) telefon.

yıllardır amsterdam da yasıyormusta son seneniz tr de geçmiş gibi davranıyonuz bazen. yıllardır bu ortamı çözemediyseniz bu saatten sonra zor zaten.

Maçı sattığını filan düşünmüyorum ancak kafası sahada değil.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

nası verilmez ya hersey çok mükemmel de söz kısmı mı tuhaf geliyor size.
dursun un galatasaray baskanı olabildiği, bjk eski baskanı ve bjk yi batıran adamın da tff baskanı olduğu bir yerden bahsediyoruz.

gelelim dursun zamanında oyunculara kesilen cezalara. Sneijder 3m falan borclanmıstı yediği 3 4 sarı karttan dolayı. sonra noldu? menajerleri itirazlar etti, acıklamlar yaptı, o zaman içinde birsürür benzeri tantana sneijder için söyleniyordu. sene sonu sampiyonluk gelince silindi borclar. o dönem uefanın mali sıkıştırmasını bu sekilde atlattık. çoğu şey kılıfgına uydurulur bu ülkede. resmi imzalar teminattır ama sözle ilerler çoğu sey. torpil gibi şeyler dahil. bir telefonla makamlar, kararlar değişiyor bu ülkede. 1 (yazıyla; bir) telefon.

yıllardır amsterdam da yasıyormusta son seneniz tr de geçmiş gibi davranıyonuz bazen. yıllardır bu ortamı çözemediyseniz bu saatten sonra zor zaten.

Ben degil de , gomis ile menejeri senelerdir ingilterede fransada geziniyor , herhalde ileride vaad edilen seylerin kontrata eklenmesi gerektigini senden benden iyi biliyorlardir

Geçen seneden beri gündeme gelen sürekli maaş-zam haberleri ve bu sene sahada en ufak bir belirti gösterememesi ile Gomis 'in yeri iyice tartışılır oldu

Hele o penaltıyı kaçırdıktan sonraki gülüşü benim gözümde Gomis 'in geçen sene yaptığı tüm katkıları sildi attı

Bu böyle devam etmeyecek belli ki ya kafasını toplar takım için elinden gelen her şeyi yapar ya da kendisine yeni bir takım bulur...

Ben degil de , gomis ile menejeri senelerdir ingilterede fransada geziniyor , herhalde ileride vaad edilen seylerin kontrata eklenmesi gerektigini senden benden iyi biliyorlardir
gomis iyi paraya geldi bize. avrupada belki yarısını alamayacaktı. keyfinden gelmedi yani gs'a tamamen parasının iyi olmasından tercih etti.
bu iyi fırsatı kontrata ek madde eklemek üzerine tartısarak kontratı riske mi edersin? yoksa sözle mi konusursun bu basit detayları?

Geri
Üst Alt