#18 Bafétimbi Gomis

Bahsettigin yer bir "kafe" degil sevgili onur , ibizada ultra luks bir restorant , GS den kazandigindan fazla cirosu olmasi muhtemel bir yer , adana yuzevler kebapcisi muamelesi yapma lutfen

Bahsettigin yer bir "kafe" degil sevgili onur , ibizada ultra luks bir restorant , GS den kazandigindan fazla cirosu olmasi muhtemel bir yer , adana yuzevler kebapcisi muamelesi yapma lutfen

Benim bahsettiğim şey açık. Adam takım çalışırken dalga geçer gibi kafeden,restuaranttan neyse işte video paylaşıyordu. Gitmiş İstanbul'da inşaat sekötürüne girmiş vs. Adam futboldan kopmuş durumdaydı adeta.

Ya bana yaptıklarını anlattırma şimdi. Takım çalışırken kendisi sosyal medyadan açtığı kafenin videolarını yayınlıyordu. Her sene mazaretsiz şekilde 1-2 hafta geç geliyordu. Maaşsa en kralını alıyordu. Performans ise son 2 senesi rezaletti.

Eğer Gomis'e tepki veriliyorsa ona 10 katı verilmesi lazım. Ben kimseci değilim Galatasaray'lıyım. Siz ise kişilere bağlısınız. Kişiye sevginiz gözünüzü kör ediyor.
aylarca burda tudoru savunan mı konuşuyor böyle. sende sneijder takıntısı olmuş her konuyu dönüp dolaştırıp ona bağlıyorsun. kafe videosu paylaşmak suç değil,maaşın kralını belhanda,feghouli de alıyor kimse maaşa laf etmiyor zaten, kampa geç gelmesi yalan, son 2 sezon tüm takım berbattı ve o takımda yine iyi idare etti bence. ayrıca bu saydıklarınla gomis meselesi tamamen farklı elmayla armutu karıştırma sayın sneijder alerjisi olan birey.

Sneijder ve Gomis olayı çok farklı

Sneijder'in birincisi menajeri şerefsizdi.O konuda Sneijder'e sallamam.Gomis'in menajeri bu işleri yürüttüyse bile hoca ne dedi Gomis'in böyle bir talebi oldu dedi menajerinin demedi

Ayrıca Sneijder son senelerde istenilen düzeyde olmasa bile kaybettiğinde hiç bir zaman sırıttığını zevk aldığını görmedim

İkisini aynı kefeye koyduğun vakit çok net Sneijder daha karakteri ağır basıyor bunu Sneijder'e en ağır ithamlardan bulunan birisi olarak diyebilirim

Benim bahsettiğim şey açık. Adam takım çalışırken dalga geçer gibi kafeden,restuaranttan neyse işte video paylaşıyordu. Gitmiş İstanbul'da inşaat sekötürüne girmiş vs. Adam futboldan kopmuş durumdaydı adeta.
doğru konuş olayları çarpıtma. sneijder kadro dışıydı kampa zaten alınmamıştı o dönem, sonrasında geldi sözleşmesini feshetti gitti

Gomis son yıllarda takıma gelmiş en karaktersiz topçu takım satmak, maç satmak çok farklı şey çok hala olayı anlamamış olanlar var.

aylarca burda tudoru savunan mı konuşuyor böyle. sende sneijder takıntısı olmuş her konuyu dönüp dolaştırıp ona bağlıyorsun. kafe videosu paylaşmak suç değil,maaşın kralını belhanda,feghouli de alıyor kimse maaşa laf etmiyor zaten, kampa geç gelmesi yalan, son 2 sezon tüm takım berbattı ve o takımda yine iyi idare etti bence. ayrıca bu saydıklarınla gomis meselesi tamamen farklı elmayla armutu karıştırma sayın sneijder alerjisi olan birey.

Tudor'u savunma sebebim Galatasaray'a faydası olacağını düşündüğüm içindi. Ancak Bjk maçı sonrası artık fayda sağlayamayacağını düşündüğüm için yollansın demiştim.

Sneijder'e takıntım asla yok. İlk 2.5 senesinde en sevdiğim isimlerdendi ancak son 2 senesinde futbolu kafada bitirdi. Teknik adam beğenmemesi,zorla sözleşme yaptırması,kendi tanıdıkları Riekerink ve DeJong'u kulübe aldırması, takımın o 2 senedeki rezaletinde baş aktör olmasını asla kabullenemedim. Bu kadar basit.

Gomis de böyle şeyler yaparsa en ağır eleştiriyi yaparım. Gomis'in bende hala en azından şimdilik kredisi var.

Ben asla duygusal düşünen biri değilim. Gomis'e kredim olma sebebi sadece bu performansı da değil zaten. Mali yapı,tüm takımların kadrolarını oluşturması vs. Bu saatten sonra Gomis satılsa bile yerine daha iyisi gelmez. Eğer Mayıs-Haziran'da yaşansa bunlar belki bende gitsin derdim.

goztepe musabakasinda 90 dk sovulmeli

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u savunma sebebim Galatasaray'a faydası olacağını düşündüğüm içindi. Ancak Bjk maçı sonrası artık fayda sağlayamayacağını düşündüğüm için yollansın demiştim.

Sneijder'e takıntım asla yok. İlk 2.5 senesinde en sevdiğim isimlerdendi ancak son 2 senesinde futbolu kafada bitirdi. Teknik adam beğenmemesi,zorla sözleşme yaptırması,kendi tanıdıkları Riekerink ve DeJong'u kulübe aldırması, takımın o 2 senedeki rezaletinde baş aktör olmasını asla kabullenemedim. Bu kadar basit.

Gomis de böyle şeyler yaparsa en ağır eleştiriyi yaparım. Gomis'in bende hala en azından şimdilik kredisi var.

Ben asla duygusal düşünen biri değilim. Gomis'e kredim olma sebebi sadece bu performansı da değil zaten. Mali yapı,tüm takımların kadrolarını oluşturması vs. Bu saatten sonra Gomis satılsa bile yerine daha iyisi gelmez. Eğer Mayıs-Haziran'da yaşansa bunlar belki bende gitsin derdim.
Problem duygusal bakmaktan ziyade, su bölüm ile ilgili tüm sorumlulugun inatla Sneijdere yüklenmesi.

Şöyle birşey var mesela. Robert Lewandowski Bayern gibi dünyanın en iyi takımlarından birinde oynamasına rağmen yaklaşık 2 yıldır ayrılmak istediğini canlı yayınlarda söylüyor ve birde Bayernin transfer politikasını eleştiriyor.

Bu adam bu yaz sürekli gidecem dedi dedi ve sonunda Bayern bırakmadığı için kaldı. Acaba Bayern Münih taraftarı bu adama hain, seni istemiyoruz diyormudur?

Kültür farkı olduğunu düşünüyorum.

Dostlar elma ile armutu karistirmayalim , sneijder in tum yaptiklari yonetimlerin ona verdigi luzumsuz paye nedeniyleydi

Sneijder kim ki rikoyu de jong u getirsin , ona imza atan yonetimi suclarim ben

Ama gomis kendi imzasini inkar edercesine davrandi , bunun ornegi yok bu kulupte

dursunun ettikleri bi güzel sneijderin üstüne kaldı. dursun beceriksizi gidip sneijdere altyapı için hoca soruyor sneijder doğal olarak bi isim öneriyor sonra suçlu sneijder oluyor. dursun o döenm takım yönetmeyi bilmediği için takımın tecrübelisi olarak sneijderi bulaştırdı bu işlere sonra da medyanın önüne attı.daha dün akıl ver bize diye yalvardığı adamı tudorla birlikte kadro dışı bıraktı. dünya futbolunda messi,ronaldo gibi isimlerin takım yönetiminde fikri alındığı bilinen bişey zaten dursun beceriksizi sneijderi çekti bu işin içine. yoksa sneijderin işi gücü yok durduk yere riekerink ve de jong u alın diyecek. sneijderin kuyusunu dursun ve sonrasında tudor bi güzel kazdı yoksa sneijder hiç bi zaman mücadelen kaçan artniyetli bi adam olmadı hele gomisle kıyaslanmayı hiç haketmedi. ücretini düşürmeyi teklif eden,4.5 milyon tazminatından tek kuruş almayıp bırakıp giden adamdan bahsediyoruz

Erdem gomis ayrilmak istedigini soyledi de mi bu kadar insan sirt cevirdi yani ?

Neden yanlis oldugunu kendiniz de bilmenize ragmen bu kadar ilk gun savundunuz diye hatada israr ediyorsunuz

Gomis kral pasa filan desek unutsak sizi de mutlu etsek bazen diyorum

Ortada olan biten , bir GS li nasil boyle bir oyuncudan rahatsiz olmaz , yonetimler her halti yerken elestiririz , su etik disi davranisi nasil "ama bilmem kac gol atti" diye gormezden gelip savunabiliyorsunuz anlamiyorum

Tam turnusol kagidi denir ya , oyle bir olay bence bu

Problem duygusal bakmaktan ziyade, su bölüm ile ilgili tüm sorumlulugun inatla Sneijdere yüklenmesi.

Yönetim basiretsizliği elbette var onu hep söyledik zaten. Ancak eğer takım 6. ve 4. oluyorsa burada büyük eleştiri her zaman takımın kaptanı ve en çok maaş alan yıldız ismine kesilir. Nasıl ki başarıda en önce yıldız isimler söyleniyorsa başarısızlık olursa da bunlar söylenir. Bu dünyanın her yerinde böyle.

Sneijder Hamzaoğlu'nun yollanmasında baş aktördü. Bunu da kovulmasının ertesindeki Atletico maçı sonundaki röportajından anlayabliriz rahatlıkla.

Adam sırf sözleşme almak için her transfer dönemi farklı takımlara ismi yazıldı. Bu ister kendisinin suçu,ister menajerinin. Sonuçta bunu da başardı.

Sonuçta bu konu artık geride kaldı. Benim Sneijder'le falan derdim de yok. Ben sadece birine yüklenip,diğerine susanlara kzıyorum. Neyse ki başımızda Terim gibi biri var. O bu konuyu en çabuk şekilde çözecektir.

Yalniz bir seyi duzelteyim yanlis olmasin , sneijderin 4,5 milyon tazminati filan yoktu , onu hibe filan etmedi yani

4,5 milyonu bizde oynayarak ya da yatarak alabilirdi ama daha azina razi olarak takimdan ayrildi

Bunu gomis filan asla yapmaz dogru ama sneijder in de tazminati vardi da birakti lafi dogru degil , bu mancini icin de soylenir durulur ama o da dogru degil

Bizle kontrati vardi ama ayni parayi ulkesinde kazanacagi kontrat onerildigi icin gitti . Hem ayrilip hem bizden para alamayacagi icin secim yapti ayrildi

Prandelli ise teklif olmadigindan fesih yemesine karsilik aylik olarak parasini aldi bizden ama o surede de takim calistiramadi

Geri
Üst Alt