Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Bahsettigin yer bir "kafe" degil sevgili onur , ibizada ultra luks bir restorant , GS den kazandigindan fazla cirosu olmasi muhtemel bir yer , adana yuzevler kebapcisi muamelesi yapma lutfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettigin yer bir "kafe" degil sevgili onur , ibizada ultra luks bir restorant , GS den kazandigindan fazla cirosu olmasi muhtemel bir yer , adana yuzevler kebapcisi muamelesi yapma lutfen
aylarca burda tudoru savunan mı konuşuyor böyle. sende sneijder takıntısı olmuş her konuyu dönüp dolaştırıp ona bağlıyorsun. kafe videosu paylaşmak suç değil,maaşın kralını belhanda,feghouli de alıyor kimse maaşa laf etmiyor zaten, kampa geç gelmesi yalan, son 2 sezon tüm takım berbattı ve o takımda yine iyi idare etti bence. ayrıca bu saydıklarınla gomis meselesi tamamen farklı elmayla armutu karıştırma sayın sneijder alerjisi olan birey.Ya bana yaptıklarını anlattırma şimdi. Takım çalışırken kendisi sosyal medyadan açtığı kafenin videolarını yayınlıyordu. Her sene mazaretsiz şekilde 1-2 hafta geç geliyordu. Maaşsa en kralını alıyordu. Performans ise son 2 senesi rezaletti.
Eğer Gomis'e tepki veriliyorsa ona 10 katı verilmesi lazım. Ben kimseci değilim Galatasaray'lıyım. Siz ise kişilere bağlısınız. Kişiye sevginiz gözünüzü kör ediyor.
Yuzevleri kucumseme valla bi ara sehir kuracak paralar kazandi. Simdi bilmiyorumBahsettigin yer bir "kafe" degil sevgili onur , ibizada ultra luks bir restorant , GS den kazandigindan fazla cirosu olmasi muhtemel bir yer , adana yuzevler kebapcisi muamelesi yapma lutfen
doğru konuş olayları çarpıtma. sneijder kadro dışıydı kampa zaten alınmamıştı o dönem, sonrasında geldi sözleşmesini feshetti gittiBenim bahsettiğim şey açık. Adam takım çalışırken dalga geçer gibi kafeden,restuaranttan neyse işte video paylaşıyordu. Gitmiş İstanbul'da inşaat sekötürüne girmiş vs. Adam futboldan kopmuş durumdaydı adeta.
aylarca burda tudoru savunan mı konuşuyor böyle. sende sneijder takıntısı olmuş her konuyu dönüp dolaştırıp ona bağlıyorsun. kafe videosu paylaşmak suç değil,maaşın kralını belhanda,feghouli de alıyor kimse maaşa laf etmiyor zaten, kampa geç gelmesi yalan, son 2 sezon tüm takım berbattı ve o takımda yine iyi idare etti bence. ayrıca bu saydıklarınla gomis meselesi tamamen farklı elmayla armutu karıştırma sayın sneijder alerjisi olan birey.
Problem duygusal bakmaktan ziyade, su bölüm ile ilgili tüm sorumlulugun inatla Sneijdere yüklenmesi.Tudor'u savunma sebebim Galatasaray'a faydası olacağını düşündüğüm içindi. Ancak Bjk maçı sonrası artık fayda sağlayamayacağını düşündüğüm için yollansın demiştim.
Sneijder'e takıntım asla yok. İlk 2.5 senesinde en sevdiğim isimlerdendi ancak son 2 senesinde futbolu kafada bitirdi. Teknik adam beğenmemesi,zorla sözleşme yaptırması,kendi tanıdıkları Riekerink ve DeJong'u kulübe aldırması, takımın o 2 senedeki rezaletinde baş aktör olmasını asla kabullenemedim. Bu kadar basit.
Gomis de böyle şeyler yaparsa en ağır eleştiriyi yaparım. Gomis'in bende hala en azından şimdilik kredisi var.
Ben asla duygusal düşünen biri değilim. Gomis'e kredim olma sebebi sadece bu performansı da değil zaten. Mali yapı,tüm takımların kadrolarını oluşturması vs. Bu saatten sonra Gomis satılsa bile yerine daha iyisi gelmez. Eğer Mayıs-Haziran'da yaşansa bunlar belki bende gitsin derdim.
dursunun ettikleri bi güzel sneijderin üstüne kaldı. dursun beceriksizi gidip sneijdere altyapı için hoca soruyor sneijder doğal olarak bi isim öneriyor sonra suçlu sneijder oluyor. dursun o döenm takım yönetmeyi bilmediği için takımın tecrübelisi olarak sneijderi bulaştırdı bu işlere sonra da medyanın önüne attı.daha dün akıl ver bize diye yalvardığı adamı tudorla birlikte kadro dışı bıraktı. dünya futbolunda messi,ronaldo gibi isimlerin takım yönetiminde fikri alındığı bilinen bişey zaten dursun beceriksizi sneijderi çekti bu işin içine. yoksa sneijderin işi gücü yok durduk yere riekerink ve de jong u alın diyecek. sneijderin kuyusunu dursun ve sonrasında tudor bi güzel kazdı yoksa sneijder hiç bi zaman mücadelen kaçan artniyetli bi adam olmadı hele gomisle kıyaslanmayı hiç haketmedi. ücretini düşürmeyi teklif eden,4.5 milyon tazminatından tek kuruş almayıp bırakıp giden adamdan bahsediyoruzTudor'u savunma sebebim Galatasaray'a faydası olacağını düşündüğüm içindi. Ancak Bjk maçı sonrası artık fayda sağlayamayacağını düşündüğüm için yollansın demiştim.
Sneijder'e takıntım asla yok. İlk 2.5 senesinde en sevdiğim isimlerdendi ancak son 2 senesinde futbolu kafada bitirdi. Teknik adam beğenmemesi,zorla sözleşme yaptırması,kendi tanıdıkları Riekerink ve DeJong'u kulübe aldırması, takımın o 2 senedeki rezaletinde baş aktör olmasını asla kabullenemedim. Bu kadar basit.
Gomis de böyle şeyler yaparsa en ağır eleştiriyi yaparım. Gomis'in bende hala en azından şimdilik kredisi var.
Ben asla duygusal düşünen biri değilim. Gomis'e kredim olma sebebi sadece bu performansı da değil zaten. Mali yapı,tüm takımların kadrolarını oluşturması vs. Bu saatten sonra Gomis satılsa bile yerine daha iyisi gelmez. Eğer Mayıs-Haziran'da yaşansa bunlar belki bende gitsin derdim.
Problem duygusal bakmaktan ziyade, su bölüm ile ilgili tüm sorumlulugun inatla Sneijdere yüklenmesi.