#18 Bafétimbi Gomis

Aklı parada belli. Bir gün çıkıpta açıklama yapıp milleti susturmadı. Son demlerinde iyi para kazanmak istiyor bu anlaşılabilir birşey. Bize bir sene aşırı faydalı oldu çok kritik bir şampiyonlukta büyük rol aldı. Yapacak bir şey yok yolu açık olsu.

beğenmediğim bir topcuydu beklediğimden fazla katkı verdi
üstüne para kazandırıp gidiyor güle güle

ben hayatımda bizimkiler kadar vefasızını görmedim be. Adam rekor kırıp şampiyon yaptı. Derdi para olan adam geçen sene aylarca para verilmediği dönem çıkıp oynamazdı.

4-5 sene önce aynısı Drogba'ya da yapıldı. Chelsea maçında bilerek kötü oynadı, yok bilerek sakatım dedi falan. 3 ay önce göklere çıkarılan adamlar bir anda tu-kaka oldu.

Gitmesinde sakınca yok, her oyuncu gidebilir ama bu taraftarın iki yüzlülüğünü asla anlamıyorum.

Giderse de kalırsa da ona desteğim sürecek.

ben hayatımda bizimkiler kadar vefasızını görmedim be. Adam rekor kırıp şampiyon yaptı. Derdi para olan adam geçen sene aylarca para verilmediği dönem çıkıp oynamazdı.

4-5 sene önce aynısı Drogba'ya da yapıldı. Chelsea maçında bilerek kötü oynadı, yok bilerek sakatım dedi falan. 3 ay önce göklere çıkarılan adamlar bir anda tu-kaka oldu.

Gitmesinde sakınca yok, her oyuncu gidebilir ama bu taraftarın iki yüzlülüğünü asla anlamıyorum.

Giderse de kalırsa da ona desteğim sürecek.

Drogba aylarca yattı söylenenlerde bir yanlış yok.

Chelsea maçında da şeyinin keyfine 40 metreden şut atıp durdu.

Drogba aylarca yattı söylenenlerde bir yanlış yok.

Chelsea maçında da şeyinin keyfine 40 metreden şut atıp durdu.

belki gerçekten sakattı nereden biliyorsunuz? Ayrıca sadece Chelsea maçında değil, pek çok maçta o mesafeden şutlar çekti. İlk Chelsea maçında ikinci yarı oyunu yıkmamızda onun payı büyük. İkinci maçta takım olarak kötüydük.

ewt 2 siyahi forvete duyulan hisler kesinlikle isabetli ve hak edilmis seyler

belki gerçekten sakattı nereden biliyorsunuz? Ayrıca sadece Chelsea maçında değil, pek çok maçta o mesafeden şutlar çekti. İlk Chelsea maçında ikinci yarı oyunu yıkmamızda onun payı büyük. İkinci maçta takım olarak kötüydük.

O maça kadar ve o maçtan sonra oynamamış olması insanı düşündürüyor işte. Sene sonu da Chelsea'ye gitmişti ne tesadüfki.

Büyük oyuncuydu lakin 10 m eurosunu alıp gitti, he iyi reklam oldu ama sağolsun.

Drogba son dönemlerinde top oynamadi. Aylar sonra bir Fener macinda oynadi sonra da gitti diye hatirliyorum.

Ayrica ortada bir vefasizlik yok. Gecen sene bile para konusan bir arkadasti bu herif. O dönem haberleri yalanlamisti tabi transfer dönemi olmadigindan ama tek niyetinin para kazanmak oldugunu gösteren bir profesyonel idi kendisi.

Bu profesyonel kimliginden Akhisar macinda eser yoktu, bizi kupadan etti. Maci satsa bu kadar oynardi anca bir Galatasaray forveti. 120 dakika boyunca bir adam eksik oynadik, penaltiyi da atamadi zaten.

Böyle bir adamdan artik Galatasaray'a hayir gelmeyecegi ortadaydi. Feghouli ve Belhanda'nin gol atmadigi yerde Rodrigues ve Gomis'in hep atmasi lazimdi ve atti. Eyvallah da bedavaya oynamadi. 2.5 milyon euro da imza parasi gömdü.

O maça kadar ve o maçtan sonra oynamamış olması insanı düşündürüyor işte. Sene sonu da Chelsea'ye gitmişti ne tesadüfki.

Büyük oyuncuydu lakin 10 m eurosunu alıp gitti, he iyi reklam oldu ama sağolsun.

Chelsea'ye gitmesinde şaşılacak bir şey yok ki. Mourinho'nun çok sevdiği bir isim. 1 sene yararlanmak istedi. Bizdeki CL performansını beğendi. Ayrıca dediğim gibi özellikle ilk Chelsea maçında gayet iyiydi.

hala vefa yazan herıfler var ulan herkes parasında gol attıysa essek yukuyle para aldı ne vefası

vay arkadaş, yarım sezon para almadan oynayıp tarihin en zor şampiyonluğunu kazanan futbolcular yeteneksiz, hain ilan edilmiş. :)

Evet gerceklerı acıklamanın vakti geldı gomıs gıder ayak yıne kazıgı attı araplarda 11 mılyon bızde 6 gecıyor cünkü aradakı 5 mılyon gomıs ve menajerine giderken sus payı arkadaşlar

Geri
Üst Alt