- 4 Ağustos 2009
- 90.091
- 70.974
- 5.188
Gidiyor gonlumun hayini. Hadi naş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama anadolu takımlarını çözme konusunda çok iyiydi. Lİgde üç büyükler ile4 maç var kalan 30 maçta gomisin verdiği katkıyı verebilecek bir forvet bulmak çok kolay değil.Gomis geçen sene 29 gol atıp önemli katkı da bulundu güzel ama, ne deplasmanlarda, ne de FB ve BJK gibi büyük maçlarda (Demba ba gibi) hiç bir varlık gösteremedi.
Geçen seneki büyük maç performansı bile Ş.L. için ışık vermiyorken, şımarıkları sonrası eğer satılırsa (inşallah) bize en büyük katkıyı bu şekilde yapmış olacak.
Yerini doldurmamız için de 10 milyon euro harcamamız lazım. Bence Gomis kadar çok gol atan bir adam alamayız, o yüzden gol sayısını bölüşmek için iki forvet transferi yapmamız gerekecek. Ayrıca ortasahadan daha çok gol katkısı almamız gerekecek. Kalan zamanda iki forvet nasıl alacaz bilmiyorum.Gelen gideni aratır derler bu gitsincileri o zaman görürüm yeri doldurulamazsa.
Katılıyorum ama anadolu takımlarını çözme konusunda çok iyiydi. Lİgde üç büyükler ile4 maç var kalan 30 maçta gomisin verdiği katkıyı verebilecek bir forvet bulmak çok kolay değil.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi