#18 Bafétimbi Gomis

Gomis geçen sene 29 gol atıp önemli katkı da bulundu güzel ama, ne deplasmanlarda, ne de FB ve BJK gibi büyük maçlarda (Demba ba gibi) hiç bir varlık gösteremedi.

Geçen seneki büyük maç performansı bile Ş.L. için ışık vermiyorken, şımarıkları sonrası eğer satılırsa (inşallah) bize en büyük katkıyı bu şekilde yapmış olacak.

Herşeyi geçtim hiçbir sorun çıkarmadı diyelim.Bu adam 33 yaşında seneye 34 olacak.7 milyon euroya hemen satılması lazım.

Gomis geçen sene 29 gol atıp önemli katkı da bulundu güzel ama, ne deplasmanlarda, ne de FB ve BJK gibi büyük maçlarda (Demba ba gibi) hiç bir varlık gösteremedi.

Geçen seneki büyük maç performansı bile Ş.L. için ışık vermiyorken, şımarıkları sonrası eğer satılırsa (inşallah) bize en büyük katkıyı bu şekilde yapmış olacak.
Katılıyorum ama anadolu takımlarını çözme konusunda çok iyiydi. Lİgde üç büyükler ile4 maç var kalan 30 maçta gomisin verdiği katkıyı verebilecek bir forvet bulmak çok kolay değil.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kralembi Gomis giderse yerine gelen forvete kendisi örnek gösterilerek sövülecektir.

Gelen gideni aratır derler bu gitsincileri o zaman görürüm yeri doldurulamazsa.

Artık işler daha kötüye gitmeden lütfen git Gomis

Seni o geçirdiğin muazzam sezonla golcülüğün ile iyi hatırlayalım

Gelen gideni aratır derler bu gitsincileri o zaman görürüm yeri doldurulamazsa.
Yerini doldurmamız için de 10 milyon euro harcamamız lazım. Bence Gomis kadar çok gol atan bir adam alamayız, o yüzden gol sayısını bölüşmek için iki forvet transferi yapmamız gerekecek. Ayrıca ortasahadan daha çok gol katkısı almamız gerekecek. Kalan zamanda iki forvet nasıl alacaz bilmiyorum.

Bundan önce gidecek belhanda fegouli var.onlarin alternativi var.takim erenle mi gecicek ocaka kadar.yeni adam ne kadar iyi olucak bu saatten sonra.son dakika satilmaz satilmak isteniyorsa sezon bitince satilirdi,yeni adamlara bakılırdı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ki, eğer zam isteme ve maçlarda gevşeme gibi hallere girmese yine takımda kalması iyi olurdu, ama hem zam istemesi, hem de bu saatten sonra geçen seneyi bile aratacak olması yüzünden ayrılması iki tara açısından da en sağlıklı gelişme olur.

Katılıyorum ama anadolu takımlarını çözme konusunda çok iyiydi. Lİgde üç büyükler ile4 maç var kalan 30 maçta gomisin verdiği katkıyı verebilecek bir forvet bulmak çok kolay değil.

29 Gol icin de CL e katildik icin de, Gol sevincin ile sinerji yarattigin icin de sagol. Yolun Acik olsun

Geri
Üst Alt