#18 Bafétimbi Gomis

Taraftarı böldü Gomis helal olsun. Koskoca Galatasaray taraftarı bir tane forvet için neredeyse bir birine girecek. Yahu isimleri bu kadar metalaştırmak bize hiç bir yarar getirmez. Gomis gittiyse daha iyisi yada ona yakını gelecektir. Gomis'e ŞL'de adım attırmayacaklarını hepimiz biliyoruz. Ama kabul edemiyoruz.

Taraftarı böldü Gomis helal olsun. Koskoca Galatasaray taraftarı bir tane forvet için neredeyse bir birine girecek. Yahu isimleri bu kadar metalaştırmak bize hiç bir yarar getirmez. Gomis gittiyse daha iyisi yada ona yakını gelecektir. Gomis'e ŞL'de adım attırmayacaklarını hepimiz biliyoruz. Ama kabul edemiyoruz.

ben yanılmışım denmediği için böyle oluyor yoksa gomisi takan yok

Para sevdalısı, kompleksli hıyarın tekiydi, gitmesine çok sevindim.

4-5 ay önce burada bu adamdan ''bir bok olmaz'' dediğimde, ergenler üzerime yürüyordu.

Gomi$ g€ç€n $€zon v€rdiğin €m€kl€r için t€ş€kkür €d€riz

Kalitesini tartisan yok ama zam ugruna kupadan olduk Bunu unutmayin

Tirt bir kupa demeyin,Galatasaray icin her kupa önemlidir oynadigi finalleri kazanmak zorundadir

Istedigi parayi alamadi trip atacak huzursuzluk cikaracak diye kupadan olduk

Adam geldi, rekor kirip sampiyon yapti ve para kazandirarak gidiyor. Son zamanlarinda ters hareketleri olsada iyi hatirlanacak.

aleyna tilki dinleyen paragoz hain forvetten
kendisine celme takti diye rakibin suratina tukuren ozcimbomlu forvete gecis yapacagimiz icin
HAZ duymamak elde degil

keita gibi olacak gomis de lakin Taraftarlığı bir kenara bırakırsak iyi bir mantıkla yapılmış bir transfer 33 yaşında bir oyuncuyu 7.5 milyon euro ya satmak bence başarılı 28 yaşındaki bir oyuncuyu 10 milyona satmışken rakibimiz sonuçta performans alamayan takım 29 yaşındayken elinden çıkarabilir giulianoyu lakin 34 yaşında performans vermeyen bir forveti nasıl elinden çıkartabilirler ki ?

ha taraftarlık açısından 29 gol atmış bir adamı satmak kötü bir karar ama yerini doldurabilirsen 2 maç sonra unutulur yoksa keita gibi olur bu transferin sonu eğer yerini dolduracak birini almazsak.

Ben tarıkdan bile bu kadar soğumadım... Ne iyi hatırlanması....
Adam akılılık yaptı, yuhalanmadan kaçtı....

Geri
Üst Alt