#18 Bafétimbi Gomis

Eskiler aklına geliyor bir anda için acıyor... Paragöz ha şu karelere bakın paragöz demek ki
DlSr9lRXgAA-UY6.webp
a-jpeg.27380
DlSr9lRWsAES_p5.webp
DlSr9lQX0AAaSZ8.webp

Ekli dosyalar

• a.webp
    a.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 118
Bu arada hatirlatmakta fayda var drogba da buna benzer davranislarda bulunmustu

Celsi macindan sonra ligde maca cikmadi sözlesme pazarligi yaptigi icin,daha sonra kendisini temmuz ayinda dunya kupasinda izledik

Kim yuhalayacaktı yav? Tribündekiler buradakilere benzemediği için bayağı bir şanslıyız. Buradaki ortam Trabzonspor taraftarından farksız.

Yolu açık olsun.
Gecen sene ki şampiyonlukta ki payı için teşekkür ederiz. Keske zam olayı hic yasanmasaydı daha iyi hatırlardık seni.

Yaşın 1 falan mı?

Nerede tarihin en başarılısı?

Galatasaray efsanelerinde ilk 3'e girmez, gol kralı olmak çok önemli bir şey değil, 3-5 sene Gomis'i kimse hatırlamaz, Baros'u bile hatırlar herkes Gomis hatırlanmaz.
Nasil hatirlanmayacak? Adam alexin rekorunu kirdi. Buraya gelip cok gol atan her yabanci forvet icin acaba gomisin rekorunu kirarmi denecek.
Benide hayal kirikligina ugratti ama abartmayalim.

teşekkürler gomis.

bana göre şampiyonluğun 1 numaralı futbolcusu gomis ti.

uzun yıllar hem Galatasaray hem diğer Türk kulüpleri gomis gibi golcü arayacak.

Yolu acik olsun

Katkilarindan dolayi tesekkur ederiz

Keske zam olayi hic yasanmasaydi ve bu olay kupayi kaybetmemize sebeb olmasaydi

Herşey için teşekkürler seni çok sevip değer vermistik.
Bizde böyleyiz iste sevdik mi ölümüne sogudukmu da uyuşmuyoruz bir daha bir taraftar olara sana tavsiye o menajerinden kurtul.
Allaha emanet yolun açık olsun.

Geçen sene Terim, Rodrigues ve bu adamın hatırına şampiyon olduk. Şampiyonluktaki payı çok büyüktür. Keşke o para muhabbetleri hiç yaşanmasaydı. Gerçi ben para muhabbetlerinden değil de parasızlıktan mecburen satılması taraftarıydım. Çünkü birilerini satamazsak takım kuramayacağız diyordum. Bir de tabi yaşı da var. Lakin her şeye rağmen yerine adam akıllı biri alınmazsa hatta gidip Pektemek Mektemek vs... alınırsa yönetim ve hocaya pis söverim.

seviniyordur şimdi çünkü bizde alacağının 2 katını alacak belkide.

zam olayını duyduğum an sildim kendisini. 2milyon € alsa neyse 3.3milyon alıp zam istemek saçma

kendisinin şampiyonlukta payı var tamam ama garyninde var. adam tarıkla aynı parayı alıyor ama zam diye tutturmuş mu? hatta röportajında gördünüz çok iyi para alıyorum diyordu herif. veya linnes niye zam istemiyor. son 7 haftalık süreçte müthiş işler yaptı linnes.

geçin abi bu işleri paragöz herifin teki imiş. aleyna tilki sen olsan bari vs taraftara şirin gözükmek içinmiş

Geçen sene Terim, Rodrigues ve bu adamın hatırına şampiyon olduk. Şampiyonluktaki payı çok büyüktür. Keşke o para muhabbetleri hiç yaşanmasaydı. Gerçi ben para muhabbetlerinden değil de parasızlıktan mecburen satılması taraftarıydım. Çünkü birilerini satamazsak takım kuramayacağız diyordum. Bir de tabi yaşı da var. Lakin her şeye rağmen yerine adam akıllı biri alınmazsa hatta gidip Pektemek Mektemek vs... alınırsa yönetim ve hocaya pis söverim.
Öyle oyuncular gelecek zaten ne bekliyorsun. Baskanimiz Ünal Aysal değil şuanda.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha penaltı atmayı bilmeden hıyarın teki, bir kupaya mâl oldu, gitmesi büyük avantaj.

Galatasaray'da bundan önce gelecek en az 10 tane efsane futbolcu vardır ama forum ergen yuvası olmuş yapacak bir şey yok. Drogba Sneijder oynarken 10-18 yaş aralığında olan ergen çoktu. Hatırlamamaları normal.

Daha penaltı atmayı bilmeden hıyarın teki, bir kupaya mâl oldu, gitmesi büyük avantaj.

Galatasaray'da bundan önce gelecek en az 10 tane efsane futbolcu vardır ama forum ergen yuvası olmuş yapacak bir şey yok. Drogba Sneijder oynarken 10-18 yaş aralığında olan ergen çoktu. Hatırlamamaları normal.
Son 3 sezon yatip karpuz buyuten Sneijderi geçen sene bizi sampiyon yapan Gomislemi kiyasliyosun.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam 7 ay maaş alamayınca FIFAya gitmiyor, hala gol atıyor ve Galatasaray kulübüne hiç söz edilmiyor. Ama 32 gol sonrası zam isteyince hayır diyip konu kapanacağına hain ilan ediliyor.

Adam hain olsa bir kere FIFAlık olmuştuk. Adalet konusunda ülkenin her tarafında sınıfta kalıyoruz, sonra siyasetten dert yanıyoruz. Ironiye bakın. Milletimiz adaletli olamayınca siyasetciler nasıl olsun?

He Modeste müthiş hamle olur o ayrı ama Modeste 2 ay parasını alamasın bakin nasıl sorun çıkartıp FIFAya gidiyor. Bu adam para alamadığı için ayrılıyor zaten. Gomisi para için gönderip yerine Modestei almak zeka işi.

Shabab Dubai den 1.5 milyona 32 lik Moussa SOW u paketleyelim. Ciddi söylüyorum Gomisden daha fazla takım oyununa katkısı olur bu yaşına rağmen..

Geri
Üst Alt