Serhat Türk
Parçalı Üye
- 6 Mart 2018
- 3.161
- 1.866
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihimizin en başarılı yabancı oyuncusunu kovduk.
Felaket başlıyor.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Türk futbol tarihinin bir sezonda en cok gol atan yabancı oyuncusunu kimse unutmaz sen rahat ol.Yaşın 1 falan mı?
Nerede tarihin en başarılısı?
Galatasaray efsanelerinde ilk 3'e girmez, gol kralı olmak çok önemli bir şey değil, 3-5 sene Gomis'i kimse hatırlamaz, Baros'u bile hatırlar herkes Gomis hatırlanmaz.
Nasil hatirlanmayacak? Adam alexin rekorunu kirdi. Buraya gelip cok gol atan her yabanci forvet icin acaba gomisin rekorunu kirarmi denecek.Yaşın 1 falan mı?
Nerede tarihin en başarılısı?
Galatasaray efsanelerinde ilk 3'e girmez, gol kralı olmak çok önemli bir şey değil, 3-5 sene Gomis'i kimse hatırlamaz, Baros'u bile hatırlar herkes Gomis hatırlanmaz.
Öyle oyuncular gelecek zaten ne bekliyorsun. Baskanimiz Ünal Aysal değil şuanda.Geçen sene Terim, Rodrigues ve bu adamın hatırına şampiyon olduk. Şampiyonluktaki payı çok büyüktür. Keşke o para muhabbetleri hiç yaşanmasaydı. Gerçi ben para muhabbetlerinden değil de parasızlıktan mecburen satılması taraftarıydım. Çünkü birilerini satamazsak takım kuramayacağız diyordum. Bir de tabi yaşı da var. Lakin her şeye rağmen yerine adam akıllı biri alınmazsa hatta gidip Pektemek Mektemek vs... alınırsa yönetim ve hocaya pis söverim.
Öyle oyuncular gelecek zaten ne bekliyorsun. Baskanimiz Ünal Aysal değil şuanda.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son 3 sezon yatip karpuz buyuten Sneijderi geçen sene bizi sampiyon yapan Gomislemi kiyasliyosun.Daha penaltı atmayı bilmeden hıyarın teki, bir kupaya mâl oldu, gitmesi büyük avantaj.
Galatasaray'da bundan önce gelecek en az 10 tane efsane futbolcu vardır ama forum ergen yuvası olmuş yapacak bir şey yok. Drogba Sneijder oynarken 10-18 yaş aralığında olan ergen çoktu. Hatırlamamaları normal.
Ama 32 gol sonrası zam isteyince hayır diyip konu kapanacağına hain ilan ediliyor.