#18 Bafétimbi Gomis

Rekor kırıp gol kralı olman ve şampiyonlukta büyük bir payın var. Yolun açık olsun,her şey için teşekkürler.

Terim'in yediği futbolcular listesine girdi.

Gomisin transferine karşı olan birisi olarak kendisi geldi oynadı,gol attı ,emek verdi ve para kazandırıp gitti dolayısı ile gomise teşekkür ediyorum lakin Galatasarayı sömürmekden başka işleri olmayan futbolcu eskisi ve ancak halı sahada top tepebilecek başda balon feghouli,leşcuk,belhanda gibi tipleri takımda gördükce sinirlerim tepeme çıkıyor bu herifler takımda en çok kazanan oyuncular iken sahada ancak yürüyorlar..

Sonunda gitti.. Yine de her şey için teşekkürler. Kalsa idi hem teknik heyet ile, hem de taraftarla büyük sıkıntı çıkacaktı. Yerinde oldu. Yolu açık olsun. Bize gerçekten bu forma için oynayacak futbolcular lazım. Sezon başından bu yana attığı tripleri unutmam. Daha ağır konuşurdum da, geçen seneki emekleri yadırganamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sezon para muhabbetlerinden sonra bir bok oynamadı. 25 golden sonra muhtemelen verilen sözü parasını istedi. Sonra kabul edilmeyince performansı düştü. Ligin ikinci yarısında zaten gol konusunda bencilleştiğinde anlamalıydık bir halt olduğunu. Dursun oyuncuyu almak için vermediği söz kalmamış.

Ya zam verecektin ya gönderecektin bu şekilde verim alman imkansızdı. Bu durumda anca bu kadar olur oda transferin son günü. Adam gitmek istiyorsa göndermezsen bu sefer iyice problem çıkaracak. Adam para diye sayıklıyor sen zam vermiyorsun, daha fazla para kazanma şansını reddediyorsun. Sonra çıkıp oynar mı?

Rakam kötü ama yönetime pek laf edemiyorum. Büyük problemdi. Gitmesi iyi oldu.

Yaziklar olsun

DkQ14bmXsAARzjR

Galatasaray'ı sömürmekten başka derdi yoktu.(Bu sezon için).Derdi paraydı,maliyeti yüksekti.İyi oldu gitmesi,İnşallah genç maliyeti daha makul bir futbolcu alırlar.

Çok seviyordum kendisini ancak yazın çıkan haberler,FFP başımıza belayken zam istemesi,kupa maçından sonra gülmesi,instada taraftara karşı oynaması gözümden düşürdü. Yinede kalsa bi şekilde 20 golü bulacağını düşünüyordum. Ama geçen sene tarifsiz duygular yaşattı. Teşekkürler yolun açık olsun.

Hep düşünürdüm Gomis niye A Class olamadı diye. Ondada cevabımı aldım o menajeriyle bu seviye bile büyük başarı.

Zaten bir adam cok buyuk bir kitle tarafindan kendisine duyulan bu oranda bir sevgiyi cok kisa zamanda nefrete donusturduyse , burada medyanin pohpohu , basinin gazi filan bir yere kadardir

Tum herkes 50 gol atsa ne yazar bunlarin uzerine dediyse , ortada bir vaka vardir .

Kupa maçında penaltıyı kaçırdıktan sonra gülmesi her şeyi belli eden şeydi zaten.
Geçen sezon gol kaçırınca hırsından ağlayan adam penaltı kaçırıp kupayı verince gülen adama bırakmış yerini

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alakası Yok o gülüş ‘aha sıçtık’ gülüşü şimdi hakkımda bir sürü şey yazacaklar diye düşündü muhtemelen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolu açık olsun.
Managerinin oyunlarına gelmese iyi oyuncuydu.
Başak ve bjk maçında stoperleri sırtına almasını ve takım arkadaşlarının önünü açmasını hiç bir zaman unutmam.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Yolu açık olsun.
Başak ve bjk maçında stoperleri sırtına almasını ve takım arkadaşlarının önünü açmasını hiç bir zaman unutmam.

Yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt