- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bu forumdakiler tribün grubu kursa bizim stadyumda her maç dayak yer büyük ihtimal.
Sen de bizim tarafta olucaksan yeriz sorun değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumdakiler tribün grubu kursa bizim stadyumda her maç dayak yer büyük ihtimal.
Anlat ya sen dayak nasil yenilir iyi bilirsindir bobBu forumdakiler tribün grubu kursa bizim stadyumda her maç dayak yer büyük ihtimal.
Uza leş.Anlat ya sen dayak nasil yenilir iyi bilirsindir bob
Dayak yeriz reis; ama arada sevmediğim iki-üç kişi var kaynatır onlara vururum.Sen de bizim tarafta olucaksan yeriz sorun değil.
Kesinlikle arayacağızMumla arıycaz bu adamı mumla
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende gitmesini istemiyordum da bu kadar agıt yakmanın bir anlamı yok arkasından yiğit kardesim. GALATASARAYIN forması bile yeter şampiyon olmaya. Hocaya güvenelim. Bu takım ligin dogal favorisidir.Veda mesajindan sonra biraz utanmissinizdir umarim. Adamı kaybettik.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam ya cok samimi fakat saf , ya da oyle bir iki yuzlu
Gunahi boynuna .
Instagramdaki hikaye bolumune girin . 25 tane sey yollamis , kimseyi esgecmeden ... dahasi toplu resimlerde herkes de mutlu
E bu kadar olay o zaman neden ve nasil olur
Hadi biz basin medya gazi falan filan , e kulup icindekiler ? Terim , yonetim vs nasil olabilir ?
Uygun bir cevabi olan var mi
Abartma. Eren sezonu haric Forvet Posisyonunda hep iyidik. Yerini cok iyi doldururuz ( Modeste gelirse upgrade ile)
bende gitmesini istemiyordum da bu kadar agıt yakmanın bir anlamı yok arkasından yiğit kardesim. GALATASARAYIN forması bile yeter şampiyon olmaya. Hocaya güvenelim. Bu takım ligin dogal favorisidir.