#18 Bafétimbi Gomis

Hidayet saridagın kurbanı olmuştur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam.

Adam gibi geldi, isini yapti, rekor kirarak bizi sampiyon yapti, dursun pisliginin maas sozu uzerine fazla maas istedi (her profesyonelin hakki oldugu gibi), klasik adam yemege merakli ve transfer delisi taraftar ve bilincsiz yonetim tarafindan gonderildi ve yine adam gibi veda edip gitti.

Her sey icin tesekkurler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav şu herşeyi taraftara yıkmakta ayrı bir kafa taraftarın birini gönderme gücü olsa Belhanda çoktan gitmişti mesela

DlYbwMQWsAEEf-p.jpg

DlYbptjXgAAp8oF.jpg

güzel bir vedalasma olmuş
herkes mutlu
kariyerinde basarılar kral

Bu adam ya cok samimi fakat saf , ya da oyle bir iki yuzlu

Gunahi boynuna .

Instagramdaki hikaye bolumune girin . 25 tane sey yollamis , kimseyi esgecmeden ... dahasi toplu resimlerde herkes de mutlu

E bu kadar olay o zaman neden ve nasil olur

Hadi biz basin medya gazi falan filan , e kulup icindekiler ? Terim , yonetim vs nasil olabilir ?

Uygun bir cevabi olan var mi

Bu adam ya cok samimi fakat saf , ya da oyle bir iki yuzlu

Gunahi boynuna .

Instagramdaki hikaye bolumune girin . 25 tane sey yollamis , kimseyi esgecmeden ... dahasi toplu resimlerde herkes de mutlu

E bu kadar olay o zaman neden ve nasil olur

Hadi biz basin medya gazi falan filan , e kulup icindekiler ? Terim , yonetim vs nasil olabilir ?

Uygun bir cevabi olan var mi

@Yiğit Karagöz ?

bende gitmesini istemiyordum da bu kadar agıt yakmanın bir anlamı yok arkasından yiğit kardesim. GALATASARAYIN forması bile yeter şampiyon olmaya. Hocaya güvenelim. Bu takım ligin dogal favorisidir.

2015-2016 lig 6.sı
2016-2017 lig 4.sü
Görüldüğü üzere yetmiyormuş. Şampiyon olmak = kaliteli kadro + taraftar kenetlenmesi.

Ayrıca para uğruna beşiktaşın düştüğü durum ortada. Sırf borçlarının faizini ödemek için adam sattılar.

Geri
Üst Alt