#18 Bafétimbi Gomis

Di Maria'yi bile begenmeyenler vardi o zamanlar ya var mi daha ötesi :asd:

Adamin haberleri cikmisti tabi hic bir sekilde alamayacagimiz bir adamdi ama yine de Di Maria'yi begenmemek gercekten cok büyük bir sacmalik.

Selcuk Inan´ibn Xavi ile, Burak Yilmaz´in Lewandowski ile kiyaslandigi bir dönemde, cokta sasirtici degil.

Selcuk Inan´ibn Xavi ile, Burak Yilmaz´in Lewandowski ile kiyaslandigi bir dönemde, cokta sasirtici degil.

Yok o dedigin dönemden daha sonraydi. Selcuk en gec 2013/14 de Fener macindan sonra bitti cogu insanin gözünde, bardagi tasiran son damla o gün geldi zaten.

2014 yazinda önermistim Gomis'i. Drogba gidince yerine kat kat daha iyi birisinin gelecegini ümit ediyordu insanlar.

Son düzenleme:
Yok o dedigin dönemden daha sonraydi. Selcuk en gec 2013/14 de Fener macindan sonra bitti cogu insanin gözünde, bardagi tasiran son damla o gün geldi zaten.

2014 yazinda önermistim Gomis'i. Drogba gidince yerine kat kat daha iyi birisinin gelecegini ümit ediyordu insanlar.
Ben :sad007:

Cita yükseldi yani birden herkesin gözünde. Sneijder geldi Drogba geldi, CL de ikinci tura ciktik 2 sene arka arkaya, 3 sene arka arkaya CL ye katilma hakki elde ettik vs insanlarin beklentisi artti tabi.

Ama Di Maria'yi begenmemek yetersiz bulmak nedir abi ya :D Tabiri caizse o aralar bayagi götümüz kalkmisti, sonra tabi kicimizin üstüne oturduk Dursun ve Hamza sayesinde ama neyse baska konu.

DHyNU-yXYAAbAZy.jpg

Cita yükseldi yani birden herkesin gözünde. Sneijder geldi Drogba geldi, CL de ikinci tura ciktik 2 sene arka arkaya, 3 sene arka arkaya CL ye katilma hakki elde ettik vs insanlarin beklentisi artti tabi.

Ama Di Maria'yi begenmemek yetersiz bulmak nedir abi ya :D Tabiri caizse o aralar bayagi götümüz kalkmisti, sonra tabi kicimizin üstüne oturduk Dursun ve Hamza sayesinde ama neyse baska konu.
o dagilan marsilya kadrosundan nasil birini kapip getiremedik hala aklim almıyor
ayewler gignaclar :/

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bir adama irkcilik yapilinir mi anasini satim. Seker gibi adam. Fanatikliginize sicayom

Sivas maçında tüm taraftara maskesi dağıtılacakmış reis'in.Ertem Şener söyledi.

ulan gomis ırkçılık yüzünden çekip gidiyorum derse bu mal hakan hepcan'ın başına gelebilecekleri tahmin edemiyorum.

maske fikri çok hoş
olm bizim kulübe bişeyler oldu böyle akılvari işler yapmazdık. bu transfer döneminden itibaren çok yerinde hamleler yapıyoruz.

[FONT=&quot]Didier Zokora: "Merhaba Gomis. Allaha inan, sadece takımına odaklan. Emre gibi ırkçı insanlar var. Bunları düşünme, sen takımına odaklan."
Gomis:Teşekkür ederim,kardeşim.[/FONT]

Gomis'i bir sekilde gundem ederek yavaslatma derdindeler, bu mevzunun bu kadar gundemde tutulmasi manasiz

Kim ki bu mal herif de onun soyledigi bir sey bu kadar konusuluyor? Her gerizekalinin dedigi irkci seyleri konusmaya kalksak baska bir seye zaman kalmaz, keza ulke gerizekali cahil dolu.

Aslanimin cuma yine golu var.

Umarım gündemden etkilenmez.

Geçen yıl Tolga muhabbetinden sonra adamın beli doğrulmamıştı malum.

Geri
Üst Alt