Çağatay Özbekoğlu
Parçalı Üye
- 1 Temmuz 2017
- 4.848
- 3.205
- 303
Bak güzel kardeşim futbolla yakın olmadığını senden belirtmişsin ama örnek gösterdiğin 2 alıntıda bile çok keskin örnekler var .
Ben şundan anlamam ama kesin şu şundan iyidir tarzı cümleler kurmuşsun tezatlık burda başlıyor .
Beni rahatsız eden mesajın lk izlediğim gün bu adamdan bir şey olmayacağını düşünmüştüm, beni utandırdı. böyle bir utançtan memnuniyet duyarım
Bak cümlen ne güzel olgun ve güzel bitmiş fakat uslupdan ziyade bakış açının yanlış olduğunu düşünüyorum ben çok ilgili değilim diyosun keskin hatlı düşüncelere sahip olup yorum yapabiliyosun , belhanda sneijder olsun,gomis örneği olsun,benim gibi futboldan anlamayan biri bile bundan iyi kadro kurar demişsin.
Allah kimseyi yaptığı ironiyi açıklamak durumunda bırakmasın
Dursun özbek ve yönetimi o kadar kötü ki benim gibi futbol cahili birisi bile ondan daha iyi bir kadro kurabilir manasında bir cümle idi o. Anlamadığınız takdirde daha da detaya inerek etraflıca bunu anlatabilirim. Ama sanıyorum ki bu mesajdan sonra anlayacaksınız.
gelelim keskin hatlı düşüncelere, benim düşüncelerim bu yönde, bana göre gomisi bilmediğim için, ilk maçında iyi transfer olmadığı yönünde izlenim oluşturdu. Eğer iyi bir seviyede futboldan anlasaydım ve bu adamı biliyor olsaydım böyle bir düşüncede olmayacaktım. Ama bilmediğim için benim doğrum, bana göre doğru olan şey iyi bir transfer olmadığı yönünde idi.
Fakat geçen zaman benim doğrularımın yanlış olabileceğini bana göstermeye başladığıdır. Ki burada keskin bir düşünce yok. Keskin olsaydı düşüncelerim değişmezdi ve gomisin hala kötü olduğunu düşünürdüm. Lütfen daha uzatmayın herşey açık ve net. Kimse kimseyi yargılamasın.