#18 Bafétimbi Gomis

Tudora atar gider yaptığına göre transfer dönemi bitmeden gönderilir.kimse hocanın otoritesini sarsamaz.bu konuda hocanın en büyük destekçisi ise hiç kuşkusuz kaptan maestro selçuk olacaktır

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Bugün maça kendisini hiç hazırlamamış kafa olarak. Bariz olarak belliydi.

Umarım tek maçlıkdır.

Gol dışında oyunda yoktu, sanki kafa maçta değildi. Bu Hakan olayının gereksiz yere büyütülmesinin bunda ciddi payı olduğunu düşünüyorum. Gereksiz, vasıfsızın birinin makara olsun diye söylediği şeyi büyük olaymış gibi yansıttılar. Cidden bizim taraftarda da beyin yok, adam muhtemelen duymayacaktı bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki maça göre baya kötüydü ama bu halde bile herkesin boynuna doladı helal olsun

Düştüğü ofsaytlerden demiyorum ama, bazı pozisyonlarda sırf gomis'e bakıyorum. Ofsaytten çıkamıyor pas bekliyor üstüne. Maçtan önce hazırlanırken de yazmıştım çok huzursuz bir görüntüsü vardı, olaylardan etkilendi gibi biraz. Ama ne olursa olsun sezonun gol kralı olacaktır reis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Helal olsun Gomis
Sadece ofsayt olayına biraz daha dikkat etmeli geçen hafta da Garry'nin pasında yakalanmıştı ona da dikkat etse her maç 2 tane sallar

Çok istekli hırslı olması çok güzel bu yüzden, ayaklarına hakim olamıyor herhalde :D

kafa golünde ofsayt onun kalitesinde bir oyuncunun düşmemesi gereken bir pozisyondu.

sağlık olsun aslanım

Kapalı gişe oynadığımız bu maçta kendiine yakışan performansı sergilemedi.
Kafa olarak hiç maça hazır değildi , çıkarken hocaya girdiği tartışmada yakışmadı , ayakları yere basmalı

ilk yarıda çok ofsayta düştü - bunu önlemek için onu biraz daha geride oynatabiliriz (Hamza Burakı ilk başta orada oynatmıştı mesela). Zaten manyak gibi şutu var ve oyun kurma özelliği de var.

Kötü oynadı kapasitesine göre. Umarım yaşanan süreçlerden etkilenmemiştir.

Bir kaç kez takımı hücuma sürüklemesi dışında beğenmedim gerçi ceza sahası içinde doğru düzgün top da alamadı.

Geri
Üst Alt