#18 Bafétimbi Gomis

Bak güzel kardeşim futbolla yakın olmadığını senden belirtmişsin ama örnek gösterdiğin 2 alıntıda bile çok keskin örnekler var .
Ben şundan anlamam ama kesin şu şundan iyidir tarzı cümleler kurmuşsun tezatlık burda başlıyor .
Beni rahatsız eden mesajın lk izlediğim gün bu adamdan bir şey olmayacağını düşünmüştüm, beni utandırdı. böyle bir utançtan memnuniyet duyarım :)
Bak cümlen ne güzel olgun ve güzel bitmiş fakat uslupdan ziyade bakış açının yanlış olduğunu düşünüyorum ben çok ilgili değilim diyosun keskin hatlı düşüncelere sahip olup yorum yapabiliyosun , belhanda sneijder olsun,gomis örneği olsun,benim gibi futboldan anlamayan biri bile bundan iyi kadro kurar demişsin.

Allah kimseyi yaptığı ironiyi açıklamak durumunda bırakmasın
Dursun özbek ve yönetimi o kadar kötü ki benim gibi futbol cahili birisi bile ondan daha iyi bir kadro kurabilir manasında bir cümle idi o. Anlamadığınız takdirde daha da detaya inerek etraflıca bunu anlatabilirim. Ama sanıyorum ki bu mesajdan sonra anlayacaksınız.

gelelim keskin hatlı düşüncelere, benim düşüncelerim bu yönde, bana göre gomisi bilmediğim için, ilk maçında iyi transfer olmadığı yönünde izlenim oluşturdu. Eğer iyi bir seviyede futboldan anlasaydım ve bu adamı biliyor olsaydım böyle bir düşüncede olmayacaktım. Ama bilmediğim için benim doğrum, bana göre doğru olan şey iyi bir transfer olmadığı yönünde idi.

Fakat geçen zaman benim doğrularımın yanlış olabileceğini bana göstermeye başladığıdır. Ki burada keskin bir düşünce yok. Keskin olsaydı düşüncelerim değişmezdi ve gomisin hala kötü olduğunu düşünürdüm. Lütfen daha uzatmayın herşey açık ve net. Kimse kimseyi yargılamasın.

Allah kimseyi yaptığı ironiyi açıklamak durumunda bırakmasın
Dursun özbek ve yönetimi o kadar kötü ki benim gibi futbol cahili birisi bile ondan daha iyi bir kadro kurabilir manasında bir cümle idi o. Anlamadığınız takdirde daha da detaya inerek etraflıca bunu anlatabilirim. Ama sanıyorum ki bu mesajdan sonra anlayacaksınız.

gelelim keskin hatlı düşüncelere, benim düşüncelerim bu yönde, bana göre gomisi bilmediğim için, ilk maçında iyi transfer olmadığı yönünde izlenim oluşturdu. Eğer iyi bir seviyede futboldan anlasaydım ve bu adamı biliyor olsaydım böyle bir düşüncede olmayacaktım. Ama bilmediğim için benim doğrum, bana göre doğru olan şey iyi bir transfer olmadığı yönünde idi.

Fakat geçen zaman benim doğrularımın yanlış olabileceğini bana göstermeye başladığıdır. Ki burada keskin bir düşünce yok. Keskin olsaydı düşüncelerim değişmezdi ve gomisin hala kötü olduğunu düşünürdüm. Lütfen daha uzatmayın herşey açık ve net. Kimse kimseyi yargılamasın.
Tamam dediğin gibi uzatmaya gerek yok , saygı duymak durumundayım.

c417f6220f831b67970486e69aa12df3.jpg

Abartmıyorum Drogba'dan etkili oynuyor çok net.
Gözümün gördüğü en iyi 2-3 golcüden biri bizim formamızla..
Harika bir oyuncu..

Ayrıca Gomis ne kadar sevildiğinin farkında böyle gerizekalılar heryerde var Türkiye'de az da olsa ırkçılık var..
Gomis tınlamaz profesyonel adam bunlar..
O gene bizi coşturmaya devam edecektir..

@Şerafettin KOÇ
Bir maçı inanılmaz dikkatle izlesen bile futbolcu hakkında iyi veya kötü futbolcu diye yorum yapabilmene takıldı muhtemelen ki haklıda.
5 Maç bile kıstas olmaz,olmamalı.
Gomis'i hayatında hiç izlememesi ayrı olay da, hacı ben Strinic'i izledim 45 dk sırf transferi mümkün diye. Forumun yüzde doksan beşi bilmiyordu adamı çünkü nedir ne değildir diye. 45 dakikada çöp olduğunu anladım. Yani bazı oyuncular için 45 Dk bile yetiyor ama özellikle forvet birini değil 1 maç, 10 maçta bile net bir fikir edinmeyebilirsin. Onlarca etken var çünkü.
(Strinic 1 maç dayanılmayacak kadar çöp oyuncu. Gözlerimi kanattı şerefsiz)

Gomis'i hayatında hiç izlememesi ayrı olay da, hacı ben Strinic'i izledim 45 dk sırf transferi mümkün diye. Forumun yüzde doksan beşi bilmiyordu adamı çünkü nedir ne değildir diye. 45 dakikada çöp olduğunu anladım. Yani bazı oyuncular için 45 Dk bile yetiyor ama özellikle forvet birini değil 1 maç, 10 maçta bile net bir fikir edinmeyebilirsin. Onlarca etken var çünkü.
(Strinic 1 maç dayanılmayacak kadar çöp oyuncu. Gözlerimi kanattı şerefsiz)
Hocam strinic gerçekten vasat bi futbolcu fakat , sana uçuk örnekler vereyim David Alaba,Alex Sandro,Marcelo gibi isimlerin bile kariyerlerinde iğrenç performansları vardır mutlaka , ya o maçın 45 dakikasına denk gelsen ?
Sürekli topu ezer , pozisyon alma hatası yapar , pasları isabetsizdir . Sadece top ayağında iğrenç durmaz az çok yakışır.
Ha bundan bahsedeceksek strinic'in de top ayağına fena yakışmıyor dan dun topu tikleyen bi isim değil .

Dediğin şey strinic'de tutmuş ama genel anlamda yetersiz.
Benim görüşümle bi futbolcunun kumaşını 2-3 maçta az çok anlarsın , gelişim kaydedip etmeyeceğine ait fikri 8-10 maçta elde edersin.İstikrarlı olup olmadığını ise 2 yıl .

Son düzenleme:
çok gururluyum böyle bir futbolcuya sahip oldugumuz için.

Abartmıyorum Drogba'dan etkili oynuyor çok net.
Gözümün gördüğü en iyi 2-3 golcüden biri bizim formamızla..
Harika bir oyuncu..

yahu tamam 3 gol attı tamamda yani bu kadar da abartılmaz gerçektende maç içerisindede koşuyor tamam onuda görüyoruz onada eyvallah ama arkası dönük top alıp saklama yada topu indirme gibi bir meziyetini daha hiç göremedik ki bu özellikler drogabanın en büyük fark yaratan özellikleriydi o yüzden drogba ile kıyaslaman biraz yanlış olmuş.

yahu tamam 3 gol attı tamamda yani bu kadar da abartılmaz gerçektende maç içerisindede koşuyor tamam onuda görüyoruz onada eyvallah ama arkası dönük top alıp saklama yada topu indirme gibi bir meziyetini daha hiç göremedik ki bu özellikler drogabanın en büyük fark yaratan özellikleriydi o yüzden drogba ile kıyaslaman biraz yanlış olmuş.

Belhanda'ya attığı golde topu indirmedi mi? İndirmeden kastın ne anlamadım.

Belhanda'ya attığı golde topu indirmedi mi? İndirmeden kastın ne anlamadım.

birincisi orada topu bilinçli olarak indirmiyor kontrol etmek istediği top ayağından açılıyor ve belhandanın koşusu ve pozisyona girme isteği netice veriyor ayrıca top indirmekten ve topu tutup saklamaktan kastımı çok iyi anlamamışsınız sanırım her zaman rakip ceza sahası içerisinde topla buluşamazsınız bazen gelip daha yakında top almak ve topu indirmek ve sonrasında saklamak gerekir bahsettiğim böyle şeyler drogba ile ilgili biraz video seyretmenizi öneririm.

1-Elmander'den bu yana böyle baskı görmedim
2-Takım içi muhteşem bir karizması var
3-Attığı gollerin zorluk derecesine bakarsak gerçekten A class
4-Gol sevinci en az Drogba kadar yürek hoplatıyor şahsi fikrim..

Tüm bunlara 31 yaşında olduğunu eklersem Drogba'dan daha etkili oluyor sonucu çıkıyor..

1-Elmander'den bu yana böyle baskı görmedim
2-Takım içi muhteşem bir karizması var
3-Attığı gollerin zorluk derecesine bakarsak gerçekten A class
4-Gol sevinci en az Drogba kadar yürek hoplatıyor şahsi fikrim..

Tüm bunlara 31 yaşında olduğunu eklersem Drogba'dan daha etkili oluyor sonucu çıkıyor..

2 ve 4. maddenin futbol becerisi ile ne ilgisi var onu anlamadım şunuda ekleyelim drogba galatasaraya 35 yaşında gelmişti.Böylece senin çıkardığın sonuçların hepsinin yanlış olduğu tescilleniyor

Geri
Üst Alt