- 16 Haziran 2010
- 202.376
- 154.198
- 6.838
Baska adam yokpenaltı atmasın mumkunse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska adam yokpenaltı atmasın mumkunse
cica vardı macta atardıBaska adam yok![]()
Cica'nin kendine faydasi yok, bir cok defa atmasi gereken yerde pas dedi.cica vardı macta atardı
Cica takimin en iyi penalticisi. Gomis sansliydi bugun. Iki penaltiyida iyi atmadi aslinda, kaledeki dingil yedi diyelim.penaltı atmasın mumkunse
Ozguven ? Yok Recep, atamazdi o stress ile titrerdi yani. Gomis'i ki elestirdik zamaninda penalti konusunda, suan takimda iyi/kotu degil "kim atar, kim kaldirir sorumlulugu" sorusunun cevabi. Zaten basimiza ne geldiyse dusuk kalite seviciligimizden geldi. Genclesmek =! kalitesizlik bizim icinse !'siz ... Cok kalitesiz isimler var, normalde yedegin yedegi olacak kalibrede isimler bunlar. Ve bu oyunculardan cok az hoca verim alabilir.cica vardı macta atardı
Zaten iyi vuramıyor. Yüzde 50lik şansa bakıyor vuruşu. İki penaltıyı da izlemedim tekrarlarında gördüm kaleci doğru yeri seçse rahat tutar vuruşlarıydı. Falcao topun başına geçince öyle bir korkum olmuyordu misal. Kaleci istediği kadar doğru zamanlamayla doğru yere atlasın tutamıyordu.Yalnız penaltıları atarken çok gergindi bayılacak sandım. Strese bağlı olarak bayılıyor adam ama penaltıları atıp bunu yenmek istiyor belli ki de, Cica gibi ruhsuz, umursamaz tipler kullansa daha iyi.
Gomis 10 golde sözleşmesi uzayacağı için tüm penaltıları oyundaysa o kullanır.cica vardı macta atardı
Zaten iyi vuramıyor. Yüzde 50lik şansa bakıyor vuruşu. İki penaltıyı da izlemedim tekrarlarında gördüm kaleci doğru yeri seçse rahat tutar vuruşlarıydı. Falcao topun başına geçince öyle bir korkum olmuyordu misal. Kaleci istediği kadar doğru zamanlamayla doğru yere atlasın tutamıyordu.
Cicaldaudan da emin değilim. Net penaltıcımız yok hala.
Doğru orası öyle.Falcao gibi penaltıcı dünyada 5 tane falan var, Messi, Ronaldo bile iyi penaltı atamıyor.
Penaltılarda kaleci hamlesine göre vurdu ama Gomis, o konu göz ardı ediliyor, ikincisi bariz öyle, ilkinde biraz geç hamle yaptı ama onda da kaleciye göre vurdu.