#18 Bafétimbi Gomis

Takımın geri kalanının bir toplamından daha fazla sahipleniyor kulübü. Diğerleri hain

Emre'nin cikardigi penalti iptal edilen pozisyondaki yer tutusu ders alinmasi gereken ve ne kadar buyuk santrafor oldugunun gostergesi.

Öyle anlarda penaltı atmak bile zordur.
Ki Gomis'i bizden koparan sebeplerden biri de penaltıdır, zam ile beraber. Bizi yine bir penaltı ile burada şampiyon etmişliği de vardır, beyaz forma içinde. Kader mi kesişim mi bilinmez, Gomis'i bugün sırf bu sebeple, istek ve arzusu, soğukkanlı tavrı ve maçın ambiyansını değiştirmesini takdir ediyorum. Drogba Akhisar maçı vardı böyle bir geri dönüş, maçı koparış. İşte bu yüzden bunlar lider ve tecrübeli oyuncu. Devam, aslan yelesi saçlım. 👏

cica vardı macta atardı
Ozguven ? Yok Recep, atamazdi o stress ile titrerdi yani. Gomis'i ki elestirdik zamaninda penalti konusunda, suan takimda iyi/kotu degil "kim atar, kim kaldirir sorumlulugu" sorusunun cevabi. Zaten basimiza ne geldiyse dusuk kalite seviciligimizden geldi. Genclesmek =! kalitesizlik bizim icinse !'siz ... Cok kalitesiz isimler var, normalde yedegin yedegi olacak kalibrede isimler bunlar. Ve bu oyunculardan cok az hoca verim alabilir.

37 yaşında ki adamın hırsına bak diğerlerine bak . O Mısırlı sünepe nasıl fizik kullanılır görsün Allahın kazması.

Yalnız penaltıları atarken çok gergindi bayılacak sandım. Strese bağlı olarak bayılıyor adam ama penaltıları atıp bunu yenmek istiyor belli ki de, Cica gibi ruhsuz, umursamaz tipler kullansa daha iyi.
Zaten iyi vuramıyor. Yüzde 50lik şansa bakıyor vuruşu. İki penaltıyı da izlemedim tekrarlarında gördüm kaleci doğru yeri seçse rahat tutar vuruşlarıydı. Falcao topun başına geçince öyle bir korkum olmuyordu misal. Kaleci istediği kadar doğru zamanlamayla doğru yere atlasın tutamıyordu.

Cicaldaudan da emin değilim. Net penaltıcımız yok hala.

Zaten iyi vuramıyor. Yüzde 50lik şansa bakıyor vuruşu. İki penaltıyı da izlemedim tekrarlarında gördüm kaleci doğru yeri seçse rahat tutar vuruşlarıydı. Falcao topun başına geçince öyle bir korkum olmuyordu misal. Kaleci istediği kadar doğru zamanlamayla doğru yere atlasın tutamıyordu.

Cicaldaudan da emin değilim. Net penaltıcımız yok hala.

Falcao gibi penaltıcı dünyada 5 tane falan var, Messi, Ronaldo bile iyi penaltı atamıyor.

Penaltılarda kaleci hamlesine göre vurdu ama Gomis, o konu göz ardı ediliyor, ikincisi bariz öyle, ilkinde biraz geç hamle yaptı ama onda da kaleciye göre vurdu.

Falcao gibi penaltıcı dünyada 5 tane falan var, Messi, Ronaldo bile iyi penaltı atamıyor.

Penaltılarda kaleci hamlesine göre vurdu ama Gomis, o konu göz ardı ediliyor, ikincisi bariz öyle, ilkinde biraz geç hamle yaptı ama onda da kaleciye göre vurdu.
Doğru orası öyle.

Kaç yıldır kaçırılan penaltılar tramva yarattı artık. Net gol atar dediğim topçu olmayınca geriliyorum. Seneye dönerse penaltıcım Yunustur.

Kerem olmalı penaltıci ben gomis gelirse penalti noktasına kesin atar demiyorum.
Gomis iyi oynadı her maç 11 olmalı

Falcao ve Selçuk harici çok güvenilir penaltıcımız olmadı bence son 10 yılda. Yine de önüne gelenin topu alıp ben atacağım dememesi lazım. PvA, Mohamed, Akbaba, Diagne gibi kötü örnekler var yakın geçmişte.

Geri
Üst Alt