#18 Bafétimbi Gomis

Bu sezon en büyük eksikligimiz sahada liderlik yapacak hic bir futbolcunun olmamasi. Gomis de aslen lider bir futbolcu degil ama takimin hali o kadar icler acisi ki Gomis tecrübesiyle diger kazmalara abilik yaparak ve takimi atesleyerek liderlik rolünü biraz üstlenebilir ligin son virajinda.

2018'de Gomis yine bir Göztepe deplasmaninda penalti atip hem maci hem sampiyonlugu kazandirmisti ligin son haftasinda. Dün de iki tane atarak bunu tekrarladi. Adamin yasi belli, geldigi lig belli, kendine ne kadar iyi bakarsa baksin competitive bir lig'de oynamadigi icin dogal olarak burada performansi aksayabilir.

Idareli kullanmamiz lazim. Ya ilk 11 baslayip 50-60 dakikada fisi cekecek, ya da dünkü gibi sonradan oyuna girip fayda saglayacak. 90 dakikayi cikarabilecegini sanmiyorum acikcasi. 36 yasinda olsa bile dönmesine sevindim, böyle bir adama ihtiyacimiz vardi. Hatirlayanlar vardir belki Gomis'in alinmasini cok istemistim burada 2014'e bedava Swansea'ye gittigi sezon. Drogba'dan sonra cuk diye bu takima oturacak adamdi Gomis o zamanlar.
Aysal'in en buyuk zararlarindan birisiydi Drogba ve Sneijder. 2014 yazinda burada degildim ama üye oldugum forumda ne Gomis ne de adini unuttum, Lazio'da oynayan eleman begenilmiyordu. Herkes Higuain'i istiyordu 😁 Gercekten cok buyuk firsatlar kacirdik.

Bu arada iptal edilen golde Emre, Gomis'i ne guzel buldu oyle? Forvet duracagi yeri bildikten sonra o top illaki ona gelir. Resmen Emre'nin topla gidisine gore aciyi ayarlayip pozisyon aldi.
Iptal edilen penaltida, kale arkasindan bakildiginda sanki kola carpmis gibi cunku top carpinca kol geriye dogru sallaniyor, omuza carpsa o kol o kadar sallanmaz ve geriye gitmez. Ayrica adamin eller acik ama yine de emin degilim.

Aysal'in en buyuk zararlarindan birisiydi Drogba ve Sneijder. 2014 yazinda burada degildim ama üye oldugum forumda ne Gomis ne de adini unuttum, Lazio'da oynayan eleman begenilmiyordu. Herkes Higuain'i istiyordu Gercekten cok buyuk firsatlar kacirdik.
Lazio'da oynayan dediğin eleman kimdi hatırlayamadım şimdi.

Drogbanin oynadığı senelerde sneijder Selçuk melo lu kadroda drogbadan çok katkı verebilirdi sanki gomis hırslı oyuncu

son 30 dakika falan iş yapacak bariz bir yedek forvetimiz oldu mis gibi. takıma liderlik etmesi ve hırsı da cabası. yanlız dünkü maçta (21.02.2021 göztepe maçı) hoca gole ihtiyacı varken mustafa'yı çıkarıp gomis'i alması bariz hataydı. mm'i tutup üzerine gomis'i almalıydı.

bir çok maçta son yarım saat falan gomis-MM çift fotvet oynayabilir bence. Özellikle içeride.
Çift forvet oynasaydı orta saha boşalmış olacaktı ve o seken topları alamayacağımız için o pozisyonları da yakalayamazdık. Bence Torrent'in değişiklikleri doğruydu ama zamanlaması çok daha erken olmalıydı. Halil'e şans verdin mesela ama 45'ten sonra çıkmalıydı, Babel'i falan oynatması hatada oynattın madem 45 dakika bir şey yapmadı çıkar. Doğru değişiklikler ama zamanlama olarak geç yapılan değişikliklerdi. Bunun dışında Gomis bet olarak çok iyi yedek forvet olur gelecek sezon için ama ilk forvet lazım bize bir tane Dovbyk iyi olur mesela.

Aysal'in en buyuk zararlarindan birisiydi Drogba ve Sneijder. 2014 yazinda burada degildim ama üye oldugum forumda ne Gomis ne de adini unuttum, Lazio'da oynayan eleman begenilmiyordu. Herkes Higuain'i istiyordu Gercekten cok buyuk firsatlar kacirdik.
Psikolojik vaka mısınız kardeşim neler yaşattı Drogba ile Sneijder o yıllarda ne zararı?

SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1645603253315.png

taraftarın nabzını bilen ona göre davranan oyuncuların taraftar takım arasında ciddi bir sinerji yarattığı gerçiğini biliyor, gomis in yokluğunda bunun esksikliğini ciddi manada yaşadığımızı düşünüyorum. profesyonellik ile duygusallığın harmanlandığı adam gibi adam gomis.

Gomis gibi adamların yaşına bakmaya gerek yok. Melo'nun da geri dönmesini istemiştim.

Buraya yazmak en uygunu.
Sadece Cagne transferinin maliyeti 27 milyon euro ve daha 2 sene sozlesmesi olacak. 3 senelik maliyeti 27 milyon euro.
Falcao icin ne kadar verdik?
Şu adamin sozlesmesini 1 sene uzatmadik ya ne yazsak yetmez

Buraya yazmak en uygunu.
Sadece Cagne transferinin maliyeti 27 milyon euro ve daha 2 sene sozlesmesi olacak. 3 senelik maliyeti 27 milyon euro.
I LAV YUcuları Futboldan sorumlu yaparsan olacağı bu...yazık resmen...o 50 Milyona resmen bir Top Klas bir oyuncu getirebilirdik...paralar resmen iki kazığa gitti....birde zamanında Ünal Aysal çok harcıyor diye onu eleştiren vardı...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buraya yazmak en uygunu.
yerini dolduramayacakları adam üzerinden prensip şov yaptılar. meşhur karga tilki fıkrası gibi. madem uçmayı bilmiyorsun, ne diye i.nelik yapıyorsun?

Geri
Üst Alt