Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.375
- 17.847
- 1.973
Aysal'in en buyuk zararlarindan birisiydi Drogba ve Sneijder. 2014 yazinda burada degildim ama üye oldugum forumda ne Gomis ne de adini unuttum, Lazio'da oynayan eleman begenilmiyordu. Herkes Higuain'i istiyorduBu sezon en büyük eksikligimiz sahada liderlik yapacak hic bir futbolcunun olmamasi. Gomis de aslen lider bir futbolcu degil ama takimin hali o kadar icler acisi ki Gomis tecrübesiyle diger kazmalara abilik yaparak ve takimi atesleyerek liderlik rolünü biraz üstlenebilir ligin son virajinda.
2018'de Gomis yine bir Göztepe deplasmaninda penalti atip hem maci hem sampiyonlugu kazandirmisti ligin son haftasinda. Dün de iki tane atarak bunu tekrarladi. Adamin yasi belli, geldigi lig belli, kendine ne kadar iyi bakarsa baksin competitive bir lig'de oynamadigi icin dogal olarak burada performansi aksayabilir.
Idareli kullanmamiz lazim. Ya ilk 11 baslayip 50-60 dakikada fisi cekecek, ya da dünkü gibi sonradan oyuna girip fayda saglayacak. 90 dakikayi cikarabilecegini sanmiyorum acikcasi. 36 yasinda olsa bile dönmesine sevindim, böyle bir adama ihtiyacimiz vardi. Hatirlayanlar vardir belki Gomis'in alinmasini cok istemistim burada 2014'e bedava Swansea'ye gittigi sezon. Drogba'dan sonra cuk diye bu takima oturacak adamdi Gomis o zamanlar.