Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.352
- 2.528
- 1.938
Gomis ile geçirmediğimiz yılların hesabını verin. 100 golü geçerdi kalsaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya canım benim bunu yeni gördüm. Anca girdim buraya da. Çok iyi geldi. Keyif çayını hak etti, bizim aslan yeleli saçlımız.![]()
bu macta - o dakika da - bu yasta - o depari atmak ensesinde kendisinden yasca kucuk iki defans oyuncusuna yakalanmadan -birak faulle durdurulmaliy basa basa bile gelmelerine izin vermeden muthis bir drogbavari yarim saha depari ve finisi ile bu guzel solo resitali golle finallendirmesi gunun en guzel ve en tatli ozeti idi-bence.
tekrarina baktigimda sahsen, gol , *onyekuru'nun fb deplasmaninda attigimiz golvari yarim saha solo gosterisini - hemde drogba nin meshur ,tabiri yanlis anlasilmasin *at gibi kosusu tarzini andiran fuleli kosusu ve sagasola savrulan saclariyla adeta ben burdayim mekanin sahibi geldi imzasini birakmasi- tam bir pro ust duzey golcu bireysel kesit performansiydi... ozetle; pozisyon ozelinde gomis ful konsantre klas bir kare sergiledi son golumuz baglaminda....
macta yer aldigi ilk saniyeden son saniyeye kadar rakibi bolca rahatsi etmesi her pozisyonumuzun bir sekilde icinde olmasi da hem klas hem tecrube ve yetenekle on sezi ,oyuna adanmislikla konsantrasyon ile aciklanabilir...
devaminin olmasini yurekten temenni ediyoruz elbette....
kosadur gomis - nice gollere.....
Gomis'i göndermek hata değildi yerini dolduramamak hata idi. Zaten işlerin böyle olacağını bilse yöneticiler de Terim de Gomis'e istediği paranın kat ve kat daha fazlasını verirdi emin ol. Terim'e 2 forvet alacağız denildi ve muhasebeci hatası yüzünden Cornelius kiralayamadık. Şuan Ts de şov yapan Target Man'dan bahsediyoruz. Gittik Ömer Bayram belasını kadroya kattık son paramızla, Allah şimdi onla sınıyor bizi. Bu seneyi bitti sayarsak 2 sene daha çilemiz var.gomisi 3-5 euro için gönderenleri kınıyorum
hayır gitti yerine onlarca milyon € para harcadık ve yeri dolmadı (falcao diagne fiyaskoları ve CLde forvetsiz oynamak)
Gomis ile geçirmediğimiz yılların hesabını verin. 100 golü geçerdi kalsaydı.