#18 Bafétimbi Gomis

Mohamed'den çok daha iyi atamadığı penaltı öncesi de gitti topu kaptı geçti içeriye pozisyon aldı sonra da penaltıya sebebiyet verdirdi pozisyon çeşitliliği için direkt 11 başlamalı artık

Seneye sadece lig oynayacağımız için 1 sene bizi rahat rahat götürür.

Ya canım benim bunu yeni gördüm. Anca girdim buraya da. Çok iyi geldi. Keyif çayını hak etti, bizim aslan yeleli saçlımız. 😍

bu macta - o dakika da - bu yasta - o depari atmak ensesinde kendisinden yasca kucuk iki defans oyuncusuna yakalanmadan -birak faulle durdurulmaliy basa basa bile gelmelerine izin vermeden muthis bir drogbavari yarim saha depari ve finisi ile bu guzel solo resitali golle finallendirmesi gunun en guzel ve en tatli ozeti idi-bence.

tekrarina baktigimda sahsen, gol , *onyekuru'nun fb deplasmaninda attigimiz golvari yarim saha solo gosterisini - hemde drogba nin meshur ,tabiri yanlis anlasilmasin *at gibi kosusu tarzini andiran fuleli kosusu ve sagasola savrulan saclariyla adeta ben burdayim mekanin sahibi geldi imzasini birakmasi- tam bir pro ust duzey golcu bireysel kesit performansiydi... ozetle; pozisyon ozelinde gomis ful konsantre klas bir kare sergiledi son golumuz baglaminda....

macta yer aldigi ilk saniyeden son saniyeye kadar rakibi bolca rahatsi etmesi her pozisyonumuzun bir sekilde icinde olmasi da hem klas hem tecrube ve yetenekle on sezi ,oyuna adanmislikla konsantrasyon ile aciklanabilir...

devaminin olmasini yurekten temenni ediyoruz elbette....
kosadur gomis - nice gollere.....

bu macta - o dakika da - bu yasta - o depari atmak ensesinde kendisinden yasca kucuk iki defans oyuncusuna yakalanmadan -birak faulle durdurulmaliy basa basa bile gelmelerine izin vermeden muthis bir drogbavari yarim saha depari ve finisi ile bu guzel solo resitali golle finallendirmesi gunun en guzel ve en tatli ozeti idi-bence.

tekrarina baktigimda sahsen, gol , *onyekuru'nun fb deplasmaninda attigimiz golvari yarim saha solo gosterisini - hemde drogba nin meshur ,tabiri yanlis anlasilmasin *at gibi kosusu tarzini andiran fuleli kosusu ve sagasola savrulan saclariyla adeta ben burdayim mekanin sahibi geldi imzasini birakmasi- tam bir pro ust duzey golcu bireysel kesit performansiydi... ozetle; pozisyon ozelinde gomis ful konsantre klas bir kare sergiledi son golumuz baglaminda....

macta yer aldigi ilk saniyeden son saniyeye kadar rakibi bolca rahatsi etmesi her pozisyonumuzun bir sekilde icinde olmasi da hem klas hem tecrube ve yetenekle on sezi ,oyuna adanmislikla konsantrasyon ile aciklanabilir...

devaminin olmasini yurekten temenni ediyoruz elbette....
kosadur gomis - nice gollere.....

Altına imzamı atıyorum canım. Gerçekten izlemesi zevkli, kaliteli, klas bir topçu. Bazı topçuların yaşı yoktur. Ciğersiz falan deriz hatta o performansına işte benim için öyle topçulardan. O gidince çok yarım kaldık, gelince yine tamamlandık diye düşünüyorum. Penaltı da kusuru olsun. Maalesef onda biraz sıkıntılı ama bu kadar artı olan katkıları yanında bu bana eksi gibi gelmiyor ki maç içinde demiştim, burada yazdım mı bilmem de başka sosyal ağ hesabımda ifade ettim, yine de ne yapar eder atar. Gerek takıma gerek taraftara bu güveni vermek, bizim Gomisimiz var demek ciddi bir özgüven işi. Bize ufak bir kıvılcım gerekti, onun da mimari tecrübesiyle Gomis oldu. Kızıp ediyoruz ama feg ve Babel hatta PVA da. Bugün bizim tezimiz de haklı çıktı bu yolla; evet bunlar değişmeli, evet takım maaş anlamında düşmeli ve bütçeye uygun gençleşme işi de kovalanmalı ama tecrübe de şart. Maçı almamızın bir ana sebebi de bu.

İbrahimovic 40 yaşında ve Serie A'da oynamaya devam ediyor fiziğine bakan futbolcu yaş bakmaz kalite her zaman kalıcıdır Gomis'de fiziğine bakmayı seven bir futbolcu tabi ki yıpranacak ama başarılı olursa ve seneye de memnun kalırsak +1 uzatırız rotasyon da kullanamaya devam ederiz. Adamın attığı golü Mohamed ya da Halil atamazdı kaleciyi o soğukkanlılıkla geçmek büyük iş bizde ki diğer forvetler kaleciyi geçmek yerine vurur kaleci kurtarır üstüne kontra atak yedirtirdi. :asd:

Yalnız Gomis şampiyon yaptıktan sonra gitmeseydi ligde ciddi dengeleri bozarmış 500-600 bin euro için gittik yerine 30-40 m euro harcadık en son kendisiyle doldurduk :D

gomisi 3-5 euro için gönderenleri kınıyorum

hayır gitti yerine onlarca milyon € para harcadık ve yeri dolmadı (falcao diagne fiyaskoları ve CLde forvetsiz oynamak)

gomisi 3-5 euro için gönderenleri kınıyorum

hayır gitti yerine onlarca milyon € para harcadık ve yeri dolmadı (falcao diagne fiyaskoları ve CLde forvetsiz oynamak)
Gomis'i göndermek hata değildi yerini dolduramamak hata idi. Zaten işlerin böyle olacağını bilse yöneticiler de Terim de Gomis'e istediği paranın kat ve kat daha fazlasını verirdi emin ol. Terim'e 2 forvet alacağız denildi ve muhasebeci hatası yüzünden Cornelius kiralayamadık. Şuan Ts de şov yapan Target Man'dan bahsediyoruz. Gittik Ömer Bayram belasını kadroya kattık son paramızla, Allah şimdi onla sınıyor bizi. Bu seneyi bitti sayarsak 2 sene daha çilemiz var.

Her topçunun farklı özellikleri vardır.

Heyecanlı bir yapısı olduğu için penaltı atışları kesinlikle daha gamsız soğukkanlı birine bırakılmalı.

Onun dışında tarihimizde en sevdiğim oyunculardan biri, 36 yaşında yine en önemli oyuncumuz.

Geri
Üst Alt