- 1 Ocak 2011
- 15.138
- 10.249
- 1.688
2 haftada bizi ensemizden tutup dusme potosindan cikarip orta siralsra getiren buyuk Golcu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos kalemi kafan mi guzel kaleciyi calimlsmak mesele zatenboş kaleye gol atarak kontrat kapacak demek ki
M.o defanslari cok yoruyor .Gomis reiste fisi cekiyor.Boyle devam edebiliriz.Gerekirse bazi maclardan M.oyu almadan cifte donebiliriz.Ben hala Mohammedi silmek için erken olduğunu düşünüyorum bugün beni çok şaşırttı belki yeni bir baslangic yapar kendisi de ..
Halil Dervisoglu o golü atamazdi.Bos kalemi kafan mi guzel kaleciyi calimlsmak mesele zaten
Kim muhteşem birşey sanıyor Semih bey ?Bazilari ligimizi muhtesem bisey saniyor al iste 36 yasinda Arabistandan gelen adami bile is yapiyor bu ulkede.Bilmis bilmis Arabistandan topcu mu alinir muhabbetleri vardi sanki adam Ingiltere ligine geliyor.
Bazilari ligimizi muhtesem bisey saniyor al iste 36 yasinda Arabistandan gelen adami bile is yapiyor bu ulkede.Bilmis bilmis Arabistandan topcu mu alinir muhabbetleri vardi sanki adam Ingiltere ligine geliyor.
Arabistanda topcu mu alinir Cinden topcu mu alinir diyenler.Adam iyiyse alinir kardesim.36 yasinda Arabistandan gelen adam bile yapiyor.Josefide bi yuzden istemedi cogu taraftar.Kim muhteşem birşey sanıyor Semih bey ?
Penaltiyi kaciracagindan emin olanlar o pozisyonu rahat izlemistir gol yapar diye.Gomis kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda maçı izleyen çoğu Galatasaray taraftarı o golü atacağından emindi. Çünkü Gomis o güveni vermiş bir futbolcu. Aynı pozisyonda Mostafa, Diagne veya Halil olsaydı, muhtemelen tam tersini düşünürdük.
Devre arasi transfer dönemini Gomis+ 4 aylik kaleci ile gecistirmeleri daha fazla elestirildi zannedersem. Pulgar oynamiyor, Semih öylesine 3/4.stoper olsun diye alindi.Gomis'in kalitesine laf edilmiyor. Ancak sezon başında gençleşme operasyonuyla başlanıp daha sonra 37 yaşındaki Gomis'i almalarındaki tezatı eleştiriyoruz.
Yaw mesela Arabistandan bi futbolcu ismi cikiyor hemen atliyorlar Arabistandan topcu mu alinir muhabbetleri bizim ligimizde super degil onu anlatmaya calisiyorum.Gomis'in kalitesine laf edilmiyor. Ancak sezon başında gençleşme operasyonuyla başlanıp daha sonra 37 yaşındaki Gomis'i almalarındaki tezatı eleştiriyoruz.
Yaw mesela Arabistandan bi futbolcu ismi cikiyor hemen atliyorlar Arabistandan topcu mu alinir muhabbetleri bizim ligimizde super degil onu anlatmaya calisiyorum.
Halil Dervisoglu o golü atamazdi.