#18 Bafétimbi Gomis

ah ulan ya, neyse 2. maç telafi edersin inşallah.

Dün pas mı geç geldi bu mu önde yakalandı?

Sanki pas istedi ama accık geç attı gibi geldi bana.

Dün pas mı geç geldi bu mu önde yakalandı?

Sanki pas istedi ama accık geç attı gibi geldi bana.
pas bi tık geç gelmiş, hatta gomis ofsayta düşmemek için yerinde sayıyor bir an. Fakat van aanholt da düzgün pas atabilmek için ayağını düzeltiyor o sırada, çünkü top gerisine düşüyor.

Ah ulan ah keşke ofsayt olmasaydı o pozisyon var ya. Golde deli gibi sevindik ama hemen anladım vermeyeceklerini.

Seni gönderip yerine Diagne Falcao falan adamların hepsinin ben ....

Maci izlemedim. Babamada yat izlemede dedim, saat 24.30 siralari asagidan bogurme sesleri geldi Amcam bagirmis Aha gol attik dedim skora baktim 0-0 bitmis peki dedim bu amcam niye bogurdu niye bogurdugu simdi anlasildi gol olmus ama ofsayt vay be

Maci izlemedim. Babamada yat izlemede dedim, saat 24.30 siralari asagidan bogurme sesleri geldi Amcam bagirmis Aha gol attik dedim skora baktim 0-0 bitmis peki dedim bu amcam niye bogurdu niye bogurdugu simdi anlasildi gol olmus ama ofsayt vay be
fazla ozel degil ise neden izlemedinizi sorabilirmiyim

pas bi tık geç gelmiş, hatta gomis ofsayta düşmemek için yerinde sayıyor bir an. Fakat van aanholt da düzgün pas atabilmek için ayağını düzeltiyor o sırada, çünkü top gerisine düşüyor.
Pique girmeseydi oyuna goldü o pozisyon. Pique ofsayta düşürüyor Gomis'i.

Kerem'in kötü kontrolü yüzünden ofsayt 'da kaldı. Topu temiz bi şekilde PvA'nın önüne bırakabilseydi ofsaytta kalmadan atıyordu golü Gomis.

Geri
Üst Alt