Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.492
- 26.791
- 1.873
Lan gidin şu adamın 10 yaş gencini bulun. Kalite.
vardı da pekertaş 300-500 bin euro için yok yere saldı herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan gidin şu adamın 10 yaş gencini bulun. Kalite.
Orası zaten büyük hata ahbab net 2 şamp daha vardı.vardı da pekertaş 300-500 bin euro için yok yere saldı herifi
pas bi tık geç gelmiş, hatta gomis ofsayta düşmemek için yerinde sayıyor bir an. Fakat van aanholt da düzgün pas atabilmek için ayağını düzeltiyor o sırada, çünkü top gerisine düşüyor.Dün pas mı geç geldi bu mu önde yakalandı?
Sanki pas istedi ama accık geç attı gibi geldi bana.
Bana da öyle gelmişti ama tekrar seyretmedim.pas bi tık geç gelmiş, hatta gomis ofsayta düşmemek için yerinde sayıyor bir an. Fakat van aanholt da düzgün pas atabilmek için ayağını düzeltiyor o sırada, çünkü top gerisine düşüyor.
fazla ozel degil ise neden izlemedinizi sorabilirmiyimMaci izlemedim. Babamada yat izlemede dedim, saat 24.30 siralari asagidan bogurme sesleri geldi Amcam bagirmis Aha gol attik dedim skora baktim 0-0 bitmis peki dedim bu amcam niye bogurdu niye bogurdugu simdi anlasildi gol olmus ama ofsayt vay be
Totem.Tarihi fark olmasindan korkuyordumfazla ozel degil ise neden izlemedinizi sorabilirmiyim
Seni Galatasaraylı bilirdimTotem.Tarihi fark olmasindan korkuyordum
Ne alakasi var .En iyi donemlerde bile R.madridten 6 yedigimiz oldu icimde kotu hisler oldugu zaman seyretmiyorum.dun gecede oyleydi izlemedim.Ise yaradi berabere kaldik.Seni Galatasaraylı bilirdim
Pique girmeseydi oyuna goldü o pozisyon. Pique ofsayta düşürüyor Gomis'i.pas bi tık geç gelmiş, hatta gomis ofsayta düşmemek için yerinde sayıyor bir an. Fakat van aanholt da düzgün pas atabilmek için ayağını düzeltiyor o sırada, çünkü top gerisine düşüyor.