Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zamanlar zaten bizdeydi. Prim sözü verilmişti ama sonra o parayı vermek yerine onu göderip o paranın 50 katını harcamamıza rağmen yıllarca adam gibi forvetimiz olmadı.
Kendisine büyük saygı duyuyorum başlarda kendi söylemleri kamp yapmadan geldiğini fiziksel olarak çok iyi değilim demişti ve yaz döneminde kamp yaptı şu an baya iyi duruma gelmiş. Tabi 90 dakika üzerinden değil 60 dakika üzerinden değerlendirmek doğru olur bu yaşta 90 dakika aynı tempoda kalması imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum. Attığı golü ligimizde atamayacak tonla forvet oyuncusu var muhteşem gol attı.
Sana helal olsun. Bir Facebook grubunda gordum. Admin Gomis'i acimazsizca elestiriyor cok gol kaciriyor diye. Dogru kaciriyor ama bu adam bu yasinda daha ne yapsin? Pozisyona giren de kendisi cunku pozisyon almayi biliyor. Mesela Seferovic bunun kadar pozisyona girebiliyor mu? Hatta dunku attigi golu Seferovic hayatta atamazdi.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.