#18 Bafétimbi Gomis

@superlig
@superlig'e geldiği günden itibaren en az 5 maça çıkan oyuncular arasında gol ortalaması en yüksek isim @BafGomis!

🏟️ 59 maç
⚽ 44 gol
👀 0.75 gol ortalaması

Allah kitap aşkına bugün kaçırma

Kaçırıyosanda avel avel sırıtma

Saf golcü seni izlemek çok büyük keyif.

#Legend

Ne var 3-5 yaş genç olaydın be kardeşim.

Rakip defi öne çıkarıyo bu öne koşacağına defin geri gelmesini bekliyo koşmamak için :)

Kendisine büyük saygı duyuyorum başlarda kendi söylemleri kamp yapmadan geldiğini fiziksel olarak çok iyi değilim demişti ve yaz döneminde kamp yaptı şu an baya iyi duruma gelmiş. Tabi 90 dakika üzerinden değil 60 dakika üzerinden değerlendirmek doğru olur bu yaşta 90 dakika aynı tempoda kalması imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum. Attığı golü ligimizde atamayacak tonla forvet oyuncusu var muhteşem gol attı.

Sana helal olsun. Bir Facebook grubunda gordum. Admin Gomis'i acimazsizca elestiriyor cok gol kaciriyor diye. Dogru kaciriyor ama bu adam bu yasinda daha ne yapsin? Pozisyona giren de kendisi cunku pozisyon almayi biliyor. Mesela Seferovic bunun kadar pozisyona girebiliyor mu? Hatta dunku attigi golu Seferovic hayatta atamazdi.

Dedigimiz gibi, ne olursa olsun buyuk saygi hakediyor. Maksimum verim aldigimiz tek isim diyebiliriz. Takimin gol yukunu oyle ya da boyle sirtliyor.

Sağından soluna dönene kadar mevsimler geçiyo ama bi şekilde gol katkısı vermeyi başarıyo çok ilginç bir adam

Geri
Üst Alt