Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.196
- 2.054
- 403
Golcülügü kadar büyük insan. Seni 2013'de anlastigi halde almaktan vazgecen yönetimin ben...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine yanlis forvet aldik. Kim beslicek bunu? Carole, yasin, selcuk, Gary mi? Bir tek Linnes sneijder ve belki Belhanda. Hele Sinonun olmayisi bunu mahfedecek
No Stress.Yalnız ne zaman 32 yaşında olduğu aklıma gelse üzülüyorum yaw![]()
Boşver Gomez cevabı sahada verir.Aile geleneğidir maçları birlikte izleriz, adamın adının gomis olduğunu babama öğretmeyi başaramadım, sürekli gomez diyor... Ben takıntılı adamım gelemiyorum böyle şeylere. Bu da böyle bir anımdır.
Yanılmışsın Musap,Sneijdersizde coşuyor aslan
Nejat IlgazTransfer Nöbeti'ne durmadan gelip Gomis'i Umut'la kıyaslayan bir herif vardı, artık gitmiştir tabii buralara Ocak'tan önce gelmez. Keşke gelse de nasıl haksız olduğunu anlatsa biz de içinde adamlık varmış en azından desek. Haklı çıkınca ben demiştim, haksız çıkınca saklan, aman sesini çıkarma. Herkes de bunları unutuyor sanıyorlar, bir sonraki transfer sezonuna yine gelip aynılarını yapacaklar.
Şunu da söyleyeyim ben Gomis'in performansından %100 memnun değilim. Hatta %80 memnunum bile diyemem. En başta Gomis kesinlikle yanında oynayacak bir adam arıyor, bu çok belli. Oyun içinde rakip defansı oyalarken kendisine pozisyon yaratacak bir oyuncunun olmaması Gomis'in sürekli ofsayta düşmesine ve pas hataları yapmasına neden oluyor. Çok mücadele ediyor ama bu oyuncu eksikliği yüzünden fazla geriye gelmek zorunda kalıyor. Bunlar tabii ufak maçlarda çok göze batmaz ama yarın ciddi bir takımla oynadığımızda bu dediklerim çok baş ağrıtır. Hatta bu durum Gomis'te fazla tekrar etmeye başlarsa gelecek sezonda taraftar adama burun kıvırmaya başlayabilir, arkasına teneke bağlayıp yollamaya çalışır, hak etse de etmese de.
Bu dediklerim diziliş ve sistem değişikliği anlamına geliyor olabilir ama ceza sahası içinde gerçekten etkili olmak istiyorsak bunu yapmamız lazım gibi. Tudor'un Feghouli'yi kanattan ziyade ortaya yakın oynatması da belki buna çözüm üretme amaçlı olabilir, şimdilik bilmiyorum.
Transfer Nöbeti'ne durmadan gelip Gomis'i Umut'la kıyaslayan bir herif vardı, artık gitmiştir tabii buralara Ocak'tan önce gelmez. Keşke gelse de nasıl haksız olduğunu anlatsa biz de içinde adamlık varmış en azından desek. Haklı çıkınca ben demiştim, haksız çıkınca saklan, aman sesini çıkarma. Herkes de bunları unutuyor sanıyorlar, bir sonraki transfer sezonuna yine gelip aynılarını yapacaklar.
Şunu da söyleyeyim ben Gomis'in performansından %100 memnun değilim. Hatta %80 memnunum bile diyemem. En başta Gomis kesinlikle yanında oynayacak bir adam arıyor, bu çok belli. Oyun içinde rakip defansı oyalarken kendisine pozisyon yaratacak bir oyuncunun olmaması Gomis'in sürekli ofsayta düşmesine ve pas hataları yapmasına neden oluyor. Çok mücadele ediyor ama bu oyuncu eksikliği yüzünden fazla geriye gelmek zorunda kalıyor. Bunlar tabii ufak maçlarda çok göze batmaz ama yarın ciddi bir takımla oynadığımızda bu dediklerim çok baş ağrıtır. Hatta bu durum Gomis'te fazla tekrar etmeye başlarsa gelecek sezonda taraftar adama burun kıvırmaya başlayabilir, arkasına teneke bağlayıp yollamaya çalışır, hak etse de etmese de.
Bu dediklerim diziliş ve sistem değişikliği anlamına geliyor olabilir ama ceza sahası içinde gerçekten etkili olmak istiyorsak bunu yapmamız lazım gibi. Tudor'un Feghouli'yi kanattan ziyade ortaya yakın oynatması da belki buna çözüm üretme amaçlı olabilir, şimdilik bilmiyorum.
ugur poturakOnu eşekler kovalasın ya onu demiyorum. İsmi Uğur olan bir vatandaştı. Ara ara girerdi foruma, her girdiğinde "Bakın göreceksiniz Gomis'in Umut'tan farkı yok, iyi okuyun bu yazdıklarımı" falan yazıyordu. Östersunds maçlarından sonra da koşa koşa gelip yazmıştı aynısını. Hatta millet sallayınca ben hiç yanılmadım şimdiye kadar falan diyorduD
Reis benim gibi hergün spor yapıyor.bu adama ne yedirip içirdilerse hala calisiyor la yavaş![]()
Mehmet Yıldız'ın Fransız versiyonu diyebiliriz sanırım.Tam bu ligin forveti. Güçlü,Boğuşan,Hava toplarında etkili,gol vuruşu süper olmasa da iyi,hızı fena değil.
Mehmet Yıldız'ın Fransız versiyonu diyebiliriz sanırım.
![]()