Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 313
Benden bahsediyorsan soylediklerimin arkasindayim, Gomis ceza sahasi golcusu dedim, servis yapacak oyuncu almazsak hicbir ise yaramaz dedim, ceza sahasi disinda top teknigi, top dagitmasi Umut Bulut ayarinda dedim hala da diyorum. Bir de kafa vuruslarinin vasat oldugunu soylemistim. Cok karsi cikiyorsan ac izle top ile temas ettigi tum anlari.Transfer Nöbeti'ne durmadan gelip Gomis'i Umut'la kıyaslayan bir herif vardı, artık gitmiştir tabii buralara Ocak'tan önce gelmez. Keşke gelse de nasıl haksız olduğunu anlatsa biz de içinde adamlık varmış en azından desek. Haklı çıkınca ben demiştim, haksız çıkınca saklan, aman sesini çıkarma. Herkes de bunları unutuyor sanıyorlar, bir sonraki transfer sezonuna yine gelip aynılarını yapacaklar.
Şunu da söyleyeyim ben Gomis'in performansından %100 memnun değilim. Hatta %80 memnunum bile diyemem. En başta Gomis kesinlikle yanında oynayacak bir adam arıyor, bu çok belli. Oyun içinde rakip defansı oyalarken kendisine pozisyon yaratacak bir oyuncunun olmaması Gomis'in sürekli ofsayta düşmesine ve pas hataları yapmasına neden oluyor. Çok mücadele ediyor ama bu oyuncu eksikliği yüzünden fazla geriye gelmek zorunda kalıyor. Bunlar tabii ufak maçlarda çok göze batmaz ama yarın ciddi bir takımla oynadığımızda bu dediklerim çok baş ağrıtır. Hatta bu durum Gomis'te fazla tekrar etmeye başlarsa gelecek sezonda taraftar adama burun kıvırmaya başlayabilir, arkasına teneke bağlayıp yollamaya çalışır, hak etse de etmese de.
Bu dediklerim diziliş ve sistem değişikliği anlamına geliyor olabilir ama ceza sahası içinde gerçekten etkili olmak istiyorsak bunu yapmamız lazım gibi. Tudor'un Feghouli'yi kanattan ziyade ortaya yakın oynatması da belki buna çözüm üretme amaçlı olabilir, şimdilik bilmiyorum.
Bir de senin su bilirkisi ve agir abi havalarinda gelip uzun uzun mesajlar yazdigini, adamlik dersi verdigini gordukce cok guluyorum, daha fazla yaz lutfen, tarzin hosuma gidiyor, gundelik hayatimda cok uzagim boyle tiplerden degisiklik oluyor.
Son düzenleme: