#18 Bafétimbi Gomis

2.golde topu ayağına aldığında ben kesin topu süremez dedim (her ne kadar önü boş olsada) ama inanılmaz şekilde rakibini geçip penaltı yaptırdı.

Vallahi böyle mahcup olmayı severim. Büyüksün Bafe.

A spor, Takim Oyunudaki Korkmaz ''Negredo'da boyle golcu'' dedi :asd:

Çalışmanın meyvasini aliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.golde topu ayağına aldığında ben kesin topu süremez dedim (her ne kadar önü boş olsada) ama inanılmaz şekilde rakibini geçip penaltı yaptırdı.

Vallahi böyle mahcup olmayı severim. Büyüksün Bafe.
Gomis uzun alanda gayet süratli bir oyuncuydu gençlik zamanlarında ilk metrelerde bayağı ağır ama.

yilin yorumu bence
ikinci hafta olmasi lazim

6f7bb772ed8906a783442564a623f03a.jpg

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bugün Jahovice ayağını denk al, senin billurların benimkiler ile yarışamaz dedi adeta.

Normal bir adam değil hakikaten, keşke 30'lara gelmeden alabilseydik. Fransa ligini epey izlerdim ama bu adam hiç bu kadar iyiymiş gibi gelmiyordu, hiç dikkatimi çekmemişti açıkçası, baya şaşırdım performansına bu kadar beklemiyordum.

Takım kötüyken, ekmeğini taştan çıkaran forvet rolünü oynadı bu maç...

Futbol ve hayatın bütün alanları için olmazsa olmaz gördüğüm ''Karakter'' in önemini bir kez daha ortaya koyduğu için teşekkürler...''Çok iyi profesyonel, muazzam bir karakter'' diye referans vermişti Fransız futbol otoriteleri; haklı çıktılar...

Drogba'nın gencini transfer etmişiz. Drogba'da gençliğinde yıka yıka giderdi. Muhteşem bir transfer olmuş. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

Geri
Üst Alt