Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.621
- 21.643
- 3.553
Mukemmel 1 forvet gol kralligindaki rakibi kim ustat biliyormusun ?![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PenalhovicMukemmel 1 forvet gol kralligindaki rakibi kim ustat biliyormusun ?![]()
Ustad thy'ye ambargo mu koyayim istiyorsun,don artik su inadindanPenalhovic
Serkan ben sana söyleyeyim. PTT topçusudur. PTT için ideal bir golcüdür. Ama Türkiye Süper ligde en fazla atıp atacağı 15 falandır. Oda yarısı penaltıdandır.Ustad thy'ye ambargo mu koyayim istiyorsun,don artik su inadindan
15i gectigi gun mention atayim o halde tahmini 4-5 haftaya atarim.Serkan ben sana söyleyeyim. PTT topçusudur. PTT için ideal bir golcüdür. Ama Türkiye Süper ligde en fazla atıp atacağı 15 falandır. Oda yarısı penaltıdandır.
Serkan ben sana söyleyeyim. PTT topçusudur. PTT için ideal bir golcüdür. Ama Türkiye Süper ligde en fazla atıp atacağı 15 falandır. Oda yarısı penaltıdandır.
Yarısı penaltı yahuIyide süper ligde 15 gol atan forvet nasil ptt topcusu oluyor
Yarısı penaltı yahu![]()
15i gectigi gun mention atayim o halde tahmini 4-5 haftaya atarim.
Ustadi terleten 1 sualIyide süper ligde 15 gol atan forvet nasil ptt topcusu oluyor
2. golde hayvani gücünü gördük
Penaltı pozisyonu netti gayet, hatta ilk yarıda verilmeyen bir pozisyon vardı. O da penaltıydı. Haftaya fenere 2 at istersen kölen olurum