#18 Bafétimbi Gomis

DMPHN5ZWsAA4NIU.jpg

Bunu biraz daha geride oynatıp bol bol şut çektirirsek en az 40 gol fln atar diye düşünüyorum

Manyak şutu var

Bunu biraz daha geride oynatıp bol bol şut çektirirsek en az 40 gol fln atar diye düşünüyorum

Manyak şutu var
Uzaktan sutlari bu kadar etkili olmayabilir, daha dogrusu isabetli olsa bile gol yüzdesi düsebilir cünkü mesafe ne kadar uzak olursa kalecinin refleks süresi yükselir. Yaptigi vuruslar ceza sahasi icinde, teknigi yüksek bitirici vuruslar, geride oynatmak zararina olabilir.

Uzaktan sutlari bu kadar etkili olmayabilir, daha dogrusu isabetli olsa bile gol yüzdesi düsebilir cünkü mesafe ne kadar uzak olursa kalecinin refleks süresi yükselir. Yaptigi vuruslar ceza sahasi icinde, teknigi yüksek bitirici vuruslar, geride oynatmak zararina olabilir.

Bazen cok ofsayt kaliyor, o maclarda onu daha geride oynatmak daha dogru buluyorum.

Yoksa suanda bulundugu mevkide oynamasi lazim

götüyle rakibi sürklase etmiyor mu bitiyorum.

bu arada ilk goldeki ilk şut öncesi önce düzeltiyormuş gibi yapıp fake verip sonra vurması tam usta işi , sağ iç fake verip dışla yana çekiyor sonra da gördüğü açıdan ateşliyor.Bunu 1-2 sn içerisinde yapabilecek Türkiye'de birkaç golcü var

Çok hırslı ama 0 çirkeflik var.

Rakibe olumsuz hareketleri 0.

Gerçi bizim takımda çirkef pek yok, potansiyeli olan sadece- Ndiaye :D ondanbekliyorum arada bir.

Maicon bence futbol kuralları içerisindeki her türlü çirkefliği yapar adam kazanmak için :asd22:

[FONT=&quot]Fransız popüler spor gazetesi SO FOOT son sayısında 4 poster verdi. Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Ousmane Dembele ve Bafetimbi Gomis

[/FONT]
DMaU9eSWAAA00cy.jpg

Geri
Üst Alt