#18 Bafétimbi Gomis

Hemen hemen tüm medya gomisin haksız şekilde atıldığına kanat getirdiği için en fazla 1 maç ceza alacağını düşünüyorum.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama son maçlarda Bafenin kaleye sürekli sırtı dönük oynaması beni tedirgin ediyor. Sürekli top geldiğinde böyle bi alıp kaleye dönmeye çalışıyor ve çoğunda malum top gidiyor zaten. Umarım bunun ayarını kaçırmaz

Eger Gomis'e bu karttan ötürü 1 mactan fazla ceza verirlerse ve sen bu olaya her zamanki gibi aval aval bakip sessiz kalirsan yine türlü türlü senin ismini anarim Dursun efendi.

ne guzel spikerler var yaw
bizdekilerin tek bildigi cumlenin sonundaki kelimeyi uzatmak ve arada sirada boguk bi sesle bagirmak

ne guzel spikerler var yaw
bizdekilerin tek bildigi cumlenin sonundaki kelimeyi uzatmak ve arada sirada boguk bi sesle bagirmak
Ercan Taner'in gözünü seveyim, Hagi deyişine kurban olayım. 96-00 yılları arasındaki Ercan Taner yok artık tabi ama ona rağmen her maçımızı Ercan reyiz anlatsa keşke.

21af9a27e9c3017684b8002c70d272a6.jpg

İyiki be iyiki.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetim yönetim olsa 1 maç bile yemez ama bizde yönetim yok 2 maç verirler hiç bir haltta yapamaz dursun

5 maç verseler eyvallah çekecek, camiasının hakkını koruyamayan bir yönetim olduğundan şahsen tedirginim. Normal şartlarda 1 maç olur, onu da hafta içi kupa maçında çeker.

2 maç verirler. 1'i kupada 1'i malatyada temiz olur. Yaptığı hareket yanlıştı. Gomis'e yakışmadı.

Malatyaya puan kaybedersek eğer bunun sebebi Gomis in cezalı olması olamaz.

Son düzenleme:
ekranin onundeki taraftari boyle ateslersin, boyle ekranin onune getirirsin iste - bizimkinler
gomis gooool 2-2.
gomisin vurusu ekrana geliyor
nasil vurdu necati?
eh yani bu vuruslari yapmak kolay degil klas istiyor
evet cok buyuk bir golcu gomis
cok sikici ya.

Nokta atışı bir yorum olmuş Rahmi bey kardeşim.

Reha Kapsal diye bir herif var bir de, maç boyu kafa açıyor.

"Galatasaray hücumsal anlamda daha etkili olmalı, pas istasyonları çok önemli, varyasyonlar..."

Nokta atışı bir yorum olmuş Rahmi bey kardeşim.

Reha Kapsal diye bir herif var bir de, maç boyu kafa açıyor.

"Galatasaray hücumsal anlamda daha etkili olmalı, pas istasyonları çok önemli, varyasyonlar..."

beintv'deki analizciler iste. sonra bein fc geliyor sacma sapan analizler yapiyorlar. hey allahim bos adam isi tam.

Elin fransizi bile tekrarinda beni daha fazla costuruyor turk spiker canli izlerken. Aci bisey.

Geri
Üst Alt