- 12 Haziran 2015
- 32.825
- 25.688
- 2.533
Hiç anlamadım neden öyle bir tepki verdi, gereksiz kart gördü, sağlık olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beintv'deki analizciler iste. sonra bein fc geliyor sacma sapan analizler yapiyorlar. hey allahim bos adam isi tam.
Hangi model olacak nasil olacak bilmiyorum fakat oyle bir sistem olsun ki 4 buyuklerin en azindan maclari o takimin taraftari olan bir spiker anlatsin. Boylecede daha fazla keyif verir ama nasil olur olur mu ki bilmiyorumGSTV'de Ali Ferahbot diye sunucu vardı, maç anlatıyordu. Bayağı ünlenmişti hatta, tam çılgın bir herif. Şu an beIN'de çalışıyor sanırım, geçen sezon 1-2 kez anlattığı maçlara rastladım.
Yalçın Çetin falan anlatacağına o anlatsın en azından bizim maçları. Yalçın'ın sesini duyunca içim kararıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=lZUWEYFbGn4
Sorma yaw. Dün spikersiz seyrettim gerçi de standart laflar şu: "Gomiiiis ve gooolll... (tekrar) İşte böyle önünde kaldı top ve işte böyle vurdu. Defanstan seken top ağlarla buluştu.". Yaw kardeş biliyoz zaten bunları, niye anlatıyon? Sen "böyle vurdu" diyene kadar inanmıyor muyduk?ekranin onundeki taraftari boyle ateslersin, boyle ekranin onune getirirsin iste - bizimkinler
gomis gooool 2-2.
gomisin vurusu ekrana geliyor
nasil vurdu necati?
eh yani bu vuruslari yapmak kolay degil klas istiyor
evet cok buyuk bir golcu gomis
cok sikici ya.
Sorma yaw. Dün spikersiz seyrettim gerçi de standart laflar şu: "Gomiiiis ve gooolll... (tekrar) İşte böyle önünde kaldı top ve işte böyle vurdu. Defanstan seken top ağlarla buluştu.". Yaw kardeş biliyoz zaten bunları, niye anlatıyon? Sen "böyle vurdu" diyene kadar inanmıyor muyduk?
Bi Martin Tyler olmalarını beklemiyoruz ama azcık örnek alsınlar ya. Kenarda oturan da "çok büyük topçu" falan diyeceğine bize golde kim ne şekilde hatalı, kim ne şekilde önemli bi paya sahip anlatsın da ufkumuz açılsın.
TanımıyorumReha Kapsal ? Problem ?
![]()
Tanımıyorum![]()
:asd2: Muthis. En sevdigim tabirler de "kolektif oyun" ve "kompakt futbol". Hamza hocam mac esnasinda ne zaman objektiflere yakalansa elleriyle "kompak!!" yapardi. Hey gidi...Her hafta, Galatasaray maçlarında yorum yapan adam. 'Bir şekilde Galatasaray'ın topa sahip olması lazım, kollektif oyun şart !'![]()
Cezasinin tek maca inmesi lazim onu da tr kupasinda cekmesi gerek
Overrated?Baros denen overratedi rahat geçer
Aynı performansı büyük maçlarda gösterse keşke.
Baros denen overratedi rahat geçer
Hakkı, iyi misin kardeşim?Baros denen overratedi rahat geçer