#18 Bafétimbi Gomis

Gol atmadı diye kimse yazmamış ama bence geldiği günden beri en iyi oyununu oynadı. İleride topla buluşamayınca gezen Gomis yoktu bugün. Sırtı dönük top alan, indiren, hava toplarında etkili bir Gomis vardı. İlk goldeki ikili oyunu müthişti Rodrigues'le.

tekrar gol atabılmesı ıcın hamama gıtmesı sart

en son drogbayi böyle oynarken görmüstüm
cok hosuma gitti oyunu

Gol atma telaşına girmese çok daha iyi olacak ama bu maç gayet iyiydi bence. Hele o topu göğsünde yumuşatması her seferinde nasıl muazzam yapıyor hahah hoş bi detay.

Muslera baktı ki Gomis bütün topları alıyor sürekli uzun oynamaya basladı.

Bafétimbi Gomis‏@BafGomis

Merry Christmas
1f381.png
1f384.png
1f64c-1f3fd.png
1f64f-1f3fc.png

DR1_gV8WkAIF_3h.jpg

Kalçasını çok iyi kullanıyor yav. Oyun stilleri farklı ama Adriano'da böyle kullanırdı kalçasını. Temiz bir ayağı yok yalnız, zaten öyle olsa elit kategoride bir futbolcu olurdu.

Performansini sadece gol ile ölcmemek lazim. Gomis cok önemli bir oyuncu bizim icin.

Tudor denen manyak tam olarak kullanamiyordu cünkü hic bir hücum plani yoktu adamin. At topu Gomis'e tek basina birseyler yapmaya calissin.

Bugün gördük ki biraz planli düzenli sekilde ilerleyince cok daha faydali olabiliyor. Iste teknik direktör farki budur.

Müthiş oynadı. Bence maçın gizli kahramanı. Etrafındaki oyunculara daha çok gol attırır Gomis, maden gibi bir adam. :016:

Bana göre maçın adamıydı. Gol atamamasına hatta kendisine yakışmayacak şekilde çok pis bir gol kaçırmasına rağmen çok iyiydi. Santraforumuz böyle oynasın kendisi atamasa bile illa başkası atar ve maçları alırız zaten. Ligin ikinci yarısında yine gollerine devam edecektir.

Baya efsoydu bu maç. En son Drogba'da gördüğüm rakip stoper kafaya çıkarken kendisi göğsü ile topu aldı 1-2 kez nedense bundan değişik bir haz alıyorum, evet.

Geri
Üst Alt