#18 Bafétimbi Gomis

Soldado-Negredo :asd22:,Yav he felaket tellağı kardes,ligde Maicon kadar gol atamamıs adamları yüceltip kendi oyuncunu eziyorsun aklınca.Fransada 20 golüde sen attın zaten burada bu kadar gol atması mucizeymis :(

Son düzenleme:
Abartıldığı kadar iyi değil, seneye yuhlamaya başlar çoğunluk.

Drogba'ya bile tahammül edemeyen rezalet bir taraftar topluluğuyuz sonuçta.

Ama cidden 1. sınıf santrafor değil. 2'ye de girmez. 3. sınıf dersek antlaşmış oluruz. Soldado ve Negredo kıvamında değil yani.

Bu kadar gol atması da mucizeydi. Hoş Burak Yılmaz bile attı bu kadar ne fark eder?

fatihterim.gif

Forumun zeka ve kalite seviyesi Keramettin sayesinde hızla düşüyor her geçen gün.

cevap yazmayıp hit yaptırmamakta gerekiyor olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine farklı olmak için saçma sapan yorumlar görüyorum
Bayan arkadaş olmsaydi güzel bir deyim kullanacaktım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abartıldığı kadar iyi değil, seneye yuhlamaya başlar çoğunluk.

Drogba'ya bile tahammül edemeyen rezalet bir taraftar topluluğuyuz sonuçta.

Ama cidden 1. sınıf santrafor değil. 2'ye de girmez. 3. sınıf dersek antlaşmış oluruz. Soldado ve Negredo kıvamında değil yani.

Bu kadar gol atması da mucizeydi. Hoş Burak Yılmaz bile attı bu kadar ne fark eder?

Bu konuda katılmamak mümkün değil. Çabası, çalışkanlığı takdire şayan. Bu kadar ilgi görmesinin sebebi sevimli ve çalışkan olması. Saykal haklı. Burak da skorer bir oyuncuydu!

Yine farklı olmak için saçma sapan yorumlar görüyorum
Bayan arkadaş olmsaydi güzel bir deyim kullanacaktım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayan ne lan, önce cinslere verilecek sanları öğren.

Söyleyeceğin bir şey varsa, özelden yaz bakayım merak ettim.

cevap yazmayıp hit yaptırmamakta gerekiyo

Burası Youtube mi ne hiti?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

özelden yazmasın

burda yazsın spoiler içinde

Ben paylaşırım seninle whatsapp'dan falan lan sorun değil. Eğleniriz, keşke küfür edip tehdit falan etse. saldşalşdka

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - -

:) ilginç yorumlar gerçekten.
Transfer olurken Gomisi peşin çöp ilan edip çok gol kaçırır diyen arkadaş aklıma geldi birden.

Neyse, herkes istediğini yaza bilir hakaret olmadığı müddetçe tabiki.

Soldado ve Negredo kıyaslaması şu an için değilse kabul edilebilir. "Zamanında" first class'ı zorlayabilen isimlerdi. Gomis hiçbir zaman oralarda olmadı ama her daim istikrarı olan bir oyuncu. Bize de zaten böyle bir isim lazım. Elmander first class adam mıydı?

Emre taraftar konusunda sonuna kadar hakli. Sabirsiz, bilgisiz, simarik, anlayissiz, adaletsiz bir taraftar toplulugumuz oldugunu 3 senedir bende savunuyorum.

Soldado ve Negredo kıyaslaması şu an için değilse kabul edilebilir. "Zamanında" first class'ı zorlayabilen isimlerdi. Gomis hiçbir zaman oralarda olmadı ama her daim istikrarı olan bir oyuncu. Bize de zaten böyle bir isim lazım. Elmander first class adam mıydı?

Aklı başında bir üye.

Sırtını Dalin bebek yağı ile yağladığım. Teşekkür ederim.

Boğaziçi veya ODTÜ'den mezun olan çoğu adam da, saçma sapan bir kural olan ''-de'' / ''-da'' kullanmayı bilmiyor ve sorun edilecek bir şey değil. Gerekiyorsa para verip yazdırır yani, 2010 yılı inci sözlük zekası işleri bıraksanız artık?

Geri
Üst Alt