#18 Bafétimbi Gomis

hala boşa inat yapıyorsun hamza lig başlasın ve gomis böyle devam etsin foruma girmem bir daha tamam gönderilmesi gereken topçular var ama gomis onlardan biri değil ve burak denen budala ile de uzaktan yakından alakası yok.

Neyin inadini yapacagim ya sorun gol atip atmamasi su anki oyunu degil genel profili ve bizim oynamamizi istedigim oyun

Yav abartın abartın. Burak'ın ofsaytta geçirdiği süre kadar bu adamın yaptığı pres var en az, Burak duran topu kontrol ederken bile topu ayağında 5 metre açan adam, Gomis degajdan gelen topu göğsü ile alıp sırtında adam taşıyıp gol atabilen bir profil sonra bu ikisi aynıymış anlatın dinliyoz.

Ikisi de kisitli teknik kapasiteye sahip, Gomis az ofsaytta gezmiyor sadece onun ofsayt problemini ortaya cikaracak sekilde oynamiyoruz, genelde Gomis'e servis cizgiden yapildigindan ofsayt mevzusu iptal oluyor

Zaten Gomis pek gotu kaldiramadigi icin stoper arkasina kosu atmiyor bile, tum sezon 3-4 mac belki stoper cekip pozisyon acti arkadaslarina ki bunu Burak da yapiyordu

Pas oyununda yok, top indiremiyor, teknik kapasitesi cok zayif, ceza sahasi disindan sutu yok. Set oyununda sicip batirmamizin sebebi de kendisi, hizli cikarken sicip batirmamizin da.

Top kontrol yetenekleri arasinda ise azicik bile fark yok

Ee nedir önerin? Çözümün var mı mantık dahilinde?

Beşiktaş'ta, performansı beğenilmeyen İspanyol oyuncu Alvaro Negredo, ailesinin İstanbul’u sevdiğini ifade ederek, “Maaşımı indireyim, sözleşmemi bir yıl daha uzatalım.” mesajı gönderdi.

DjaW9l7WwAAIV_s.jpg

hmm

Gomisi 15 m Euro'dan aşağı satacaksak satmama taraftarıyım çünkü bu tarz bir oyuncunun gelecek sezon da 25 gol civarında gole ulaşacağını düşünürsek şampiyon olduğumuz taktirde gene en büyük pay Gomisin olacak. Gomise zaten imza parası + iyi bir maaş verdik bence menajerinin oyuna geliyor duygusal bir futbolcu oldugu içinde çabuk etkileniyor sezon başladığı zaman kendine gelecektir ara ara eleştirsem de Akhisar maçıyla beraber spekülasyonlara son vereceğini düşünüyorum öyle de olmalı özellikle bu sene de 25 gol barajına ulaşırsa seneye güzel bir kıyak geçilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bakalim gol atarsa para istemem hareketi yapacak mi
yaparsa adam
yapmazsa madamdir diyecegiz

Bu adam 32 gol atmış beyler neler diyorsunuz siz ya? Nasıl ideal seviyede değil? Kimiz biz? Barcelona Madridmiyiz, Lewandowskimi alabiliyoruz haberimiz yok?
Ben golculugunu değil sırtı dönük oyun ve hava toplarını ideal seviyede bulmadım zaten, neden attığı gol sayısını one çıkarmaya çalıştın ki şimdi? O zamanlar var mıydın bilmem Burak Yılmaz 24 gol atıp gol kralı olduğunda da hararetli biçimde bu adamın bize olmayacagini savunanlardandim. Gomis ceza sahası içinde harika ama ceza sahası dışında sıradanlasiyor. Bu kadar basit.

hazırlık maçlarında bırak golü poziyonu bile yok nerdeyse. bu kadar rezil hale geleceğini düşünmezdim. umarım nedeni sadece para değildir

Aga şu herife aramızda para toplayıp istediği zam mı yapalım bari adam ön yüklemeli karta döndü parayı yükleyince iş yapıyor.

Geçen yaz dönemi bu zamanlarda yine durağandı Gomis. Bence elimizdeki adamları çok çabuk yeriyorsunuz,harcıyorsunuz. Şu durumda Gomis'e gelene kadar gidecek bir sürü adam varken mantıksızlık yapmayalım arkadaşlar. Basının bizim hakkımızda ne yalan haberler yaptığını gördük,şimdi onlara mı inanacağız? Gomis Pazar gününden itibaren yavaş yavaş formunu bulacaktır,eminim ben buna.

Geçen yaz dönemi bu zamanlarda yine durağandı Gomis. Bence elimizdeki adamları çok çabuk yeriyorsunuz,harcıyorsunuz. Şu durumda Gomis'e gelene kadar gidecek bir sürü adam varken mantıksızlık yapmayalım arkadaşlar. Basının bizim hakkımızda ne yalan haberler yaptığını gördük,şimdi onlara mı inanacağız? Gomis Pazar gününden itibaren yavaş yavaş formunu bulacaktır,eminim ben buna.
Hacım basınla alakası yok herifin menajeri açıklama yaptı.Menajere durduk yere gökten vahiy inmemiştir herhalde açıklamayı yaptırtan Gomis efendi belli.

Hacım basınla alakası yok herifin menajeri açıklama yaptı.Menajere durduk yere gökten vahiy inmemiştir herhalde açıklamayı yaptırtan Gomis efendi belli.

Evet bu menajer açıklaması yalanlanmadı bro haklısın. Orada bende kıllandım ancak durum böyleyse bile bir an önce çözüme kavuşturmak lazım. Kaosla başladığımız bir-iki sezon hariç hiç bir sezon başarılı olamadık.

Geri
Üst Alt