#18 Bafétimbi Gomis

Şampiyon olan takımın iskeleti bozulmaz görüşündeyim. İskeletin en önemli parçası da şüphesiz gomis burası net. 10 milyon güzel para yaşı itibariyle ama 10 milyona kimi getirebilirsin adamlar geçen sene kiralık jansen’e 5 milyon verdiler sadece kulübüne..
Eğer kendini camianın üzerinde görmediyse anlaşma zemini bulunmalı ve bu konuyu birinci gündem yapmalı yönetim uzadıkça can sıkıcı hale geliyor çünkü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

genç kızlar gibi posterini duvara asıp hayran hayran baktığınız toz kondurmadığınız gomis'le gerçek gomis farklı kişiler. yönetim çok doğru yaptı papuç bırakmadı . 33 yaşındaki herif dünya para alıyor bizden vergi durumlarını da düşünürsek . sözleşmesi de açık ve sabit. bu kulübe gelen ne ilk ne de son kişi olacaktır . kulüp uefadan kısıtlama almışken yaptığı şey tam anlamıyla ihanettir. paşa paşa futbolunu oynasın ya da defolup gitsin . zaten bitli ligdeki deplasmanlarda bile yokları oynadı çoğu zaman . 10 milyon ve üstü talibi varsa hemen satılmalı.
cl arenasına bu halle çıkarsa yol ederler bunu . piyasası hepten dibe vurur .

inşallah bazı şeyler kafasına dank eder götü gibi futbolu da göze çarpar

genç kızlar gibi posterini duvara asıp hayran hayran baktığınız toz kondurmadığınız gomis'le gerçek gomis farklı kişiler. yönetim çok doğru yaptı papuç bırakmadı . 33 yaşındaki herif dünya para alıyor bizden vergi durumlarını da düşünürsek . sözleşmesi de açık ve sabit. bu kulübe gelen ne ilk ne de son kişi olacaktır . kulüp uefadan kısıtlama almışken yaptığı şey tam anlamıyla ihanettir. paşa paşa futbolunu oynasın ya da defolup gitsin . zaten bitli ligdeki deplasmanlarda bile yokları oynadı çoğu zaman . 10 milyon ve üstü talibi varsa hemen satılmalı.
cl arenasına bu halle çıkarsa yol ederler bunu . piyasası hepten dibe vurur .

inşallah bazı şeyler kafasına dank eder götü gibi futbolu da göze çarpar
Bu akımda sıktı ama yapmasam olmazdı.
20794.jpg

Gomis’e uyarı üstüne uyarı... Son dönemde zam haberleriyle gündeme gelen Fransız yıldızın menajerine, ilk olarak Galatasaray Yönetimi’nden ikaz gelmişti. Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim'in, 32 yaşındaki futbolcuyla özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Terim bu görüşme için takımın Florya’ya dönmesini bekliyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, hazırlık maçlarında performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Gomis’i, kendine gelmesi ve bir an önce toparlanması doğrultusunda uyaracak. Terim, Gomis’in artık kendini tamamen Galatasaray’a vermesini istiyor.

(y)

Ne kadara satılsa kardır.Yaşı var zaten.Şu an sattın sattın. 7,5M bile olsa verelim araplara.Yoksa emekli ikramiyesiyle Monaco'da ki yazlığına uğurlarız Florya'dan cebimize 5 kuruş girmeden.

Guzel paraya satilirsa okey benim icin ama onun disinda medyanin gazina gelip elinizdeki degere saldirmayi birakin. Serbest piyasa istedigi parayi ister, alir almaz orasi ayri. Ben profesyonel olarak sahada verdigine bakarim. Ne zaman sahada yurur, mucadele etmez o zaman elestiririm.

Lakin guzel bir paraya okutabilirsek iyidir. Hem kadroya takviye yapariz hem de gelecege yatirim yapabilecegimiz adamlar aliriz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suudi Arabistan kulübü Al Riyad, Gomis'e yıllık 10 milyon euro, Galatasaray'a ise 7.5 milyon euro bonservis teklifinde bulundu. (Okaz)

Aga para lazımsa git Tarık'tan tahsilat yap boylu poslu adamsın hem yersin Tarığı.Bizim sana verecek daha fazla paramız yok.

Geçen sene hazırlık maçları ve Östersunds maçları dahil hiç birinde gol atamamıştı. Yine o maçlarda kötüydü. Lige zımba gibi başlamıştı. Belliki kasmıyor

Süper kupa maçından itibaren görürüz

Geçen sene hazırlık maçları ve Östersunds maçları dahil hiç birinde gol atamamıştı. Yine o maçlarda kötüydü. Lige zımba gibi başlamıştı. Belliki kasmıyor

Süper kupa maçından itibaren görürüz

Vallahi ben de sırf bu yüzden adamı kötüleyemiyorum. Geçen yıl da sezon öncesi saç baş yoldurmuştu. Lig başlayınca anladık ne olduğunu. Bu yıl da öyle olmasını bekliyorum.

Geri
Üst Alt