#18 Bafétimbi Gomis

Sanki kafa olarak baska yerdeydi. Belliki bu dönem onun icinde zor geciyor. Bu sekilde nasil verim alacagiz kendisinden bilmiyorum ya el alti diger futbolculardan habersiz para verilecek yada satilacak. Cünkü bu sekilde takimda kalirsa ne biz de ne kendizin de huzur kalir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne yalan söyleyim hakkında 2 senedir çıkan zam iddialarının doğru olduğunu öğrenince çok zoruma gitti. Gomis 'i futbolculuğu kadar profesyonelliği düzgün karakteri ile sevmiştik. Gerçekten ona karşı bakışım değişti doğru olduğunu öğrenince

Belki çok abartıyorum neticede adam parasına bakar vs. diye düşünülebilir ama dediğim gibi 3.5 maaş alıp 2.5 imza parası aldı geçen sezon hala zam diye tutturuyorsa gerçekten takım içinde huzursuzluk çıkarır sene boyunca bu davranışı

Menajer 'in oyunu Gomis 'lik bir şey yok dersek de , Gomis zam istemese menajeri ne diye bu kadar ortalığı karıştırsın ki ?

Bilmiyorum ama bu sefer Gomis satılmaya yakın gibime geliyor ... :(

Twitterde gecen okumustum gecen sezon 3.5 milyon arti imza parasi ile kemiksiz 6 milyon kazandi . Nasil olsa sezon sonu cine transfer olurum hesabi yapildi buda olmayinca zam istendi. Merak ettim bir konu bu yil baska bir takima transfer olursa pesin ödedimiz imza parasi ne olacak? Bir kismini geri ödemesi gerekmiyormu?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakkında sürekli zam ve transfer dedikoduları çıkıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler.

Kral baya mutsuz. Parayı beğenmedi galiba. :)
Screenshot_20180730-201235.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aptal olmaxsak eğer bi forvet alırıx umarım. devre arasına kalmax çine mine gider.

onu da anlıyorum 10 milyon euro teklifler geliyormuş. 33 yaşında son vurgunları.

Geri
Üst Alt