#18 Bafétimbi Gomis

Paragoz olmasi bir yana da surekli yalandan gulucuklu foto atmasi daha uyuz edici bir durum. Birkac keko haric bu taraftar bunlari yemez gomis efendi. Biz senelerdir bu tip adamlarla ugrasiyoruz, bu isin kasari olduk artik.

Paragoz olmasi bir yana da surekli yalandan gulucuklu foto atmasi daha uyuz edici bir durum. Birkac keko haric bu taraftar bunlari yemez gomis efendi. Biz senelerdir bu tip adamlarla ugrasiyoruz, bu isin kasari olduk artik.
Aynisi Feghouli de yapiyor. Bok gibi maclar oynamasina ragmen her galibiyet sonrasi paylasim yapip taraftari gaza getirmesini iyi beceriyor

Podolski de taraftari surekli gaza getiriyordu. 2. sezon bir hayal kirikliydi

Besiktasa Gomisi koysan şampiyonlardı, Fenere Gomisi koysan şampiyonlardı, Basaksehire Gomisi koysan şampiyonlardı, Ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu burdan anlayabiliriz.

bazı arkadaşlar bu adam 29 gol attı vb diye gomisi savunuyorlar ne yani her oyuncu iyi oynadı diye maaşı mı yükselecek o zaman gomis geçen sene 5 gol atsaydı klübde sen bu sene kötü oynadın maaşını düşürürelim deseydi ne cevap vericekti acaba yok öyle bir dava hele artık bu sene hiç yok ffp var klüp maddi anlamda kötü durumda hala 29 gol attı şunu bunu yaptı diyenler var bizde isteriz gomis kalsın ama sen gomise zam yaparsan herkez ister garry de ister para çok istiyorsa gitsin katar a hem burda kral gibi yaşayacaksın hem cl de oynacaksın hemde 3.8 milyon euro para alacaksın hala zam diye ağlayacaksın şaka gibi

Gomise zam tabi ki yapılmamalı ama söverek kovmak ne kadar doğru bilmiyorum dursun kekosu söz vermiştir gerçekten bu bana göre kesin doğru yapar o herif amacı Gs'yi batırmak olan biriydi , gomiste diğer topçular gibi paragöz ve ondan dolayı zam istedi şu alemde paragöz olmayan topçu yok zaten bizim takımdakiler yüzde 98 i paragöz , şu dönemde metin oktay gibi topçu arıyorsanız size hiç birşey diyemem.

Gomise zam tabi ki yapılmamalı ama söverek kovmak ne kadar doğru bilmiyorum dursun kekosu söz vermiştir gerçekten bu bana göre kesin doğru yapar o herif amacı Gs'yi batırmak olan biriydi , gomiste diğer topçular gibi paragöz ve ondan dolayı zam istedi şu alemde paragöz olmayan topçu yok zaten bizim takımdakiler yüzde 98 i paragöz , şu dönemde metin oktay gibi topçu arıyorsanız size hiç birşey diyemem.
haklısın ama herşeyin bir sınırı var bu adam klübün ne kadar zor olduğunu bilmiyormu? bu yıl 6.5 milyon euro almışsın 4 yıllık sözleşme istiyor bu adam bu sene veya seneye ne olacağını kimse bilemiyor bu adama yeni sözleşme yapıp 4.5 milyon euro yıllık verirsen bir sakatlık geçirirse zaten yaşıda var toparlayamaz 36 sına kadar bizi sömürür bunlar 2013 yılında olsaydı biraz farklı yorum yapardım ama 2018 deyiz artık futbol programları resmen maliye programlarına döndü her kuruşun değeri var artık

La nasil yemedi ya.

gomis geleli 1 yıl oldu , selçuk ilk 3 yıl el üstünde tutuldu 14 15 itibari performansı düştü leş 1 selçuk olmaya başladı takım içi çeteleşme yapmaya , hoca gönderme işlerine pisliklere başladı , florya içinde huzursuzluk yaratmaya başladı buna rağmen yinede övüldü 15 16 da yine fazla yeren olmadı tek tük sen , ben , can falan her fırsatta sövdük sadece :) 16 17 den itibaren komple sövülmeye , kovalım şu herifi denmeye başlandı.

gomisss.jpg

haklısın ama herşeyin bir sınırı var bu adam klübün ne kadar zor olduğunu bilmiyormu? bu yıl 6.5 milyon euro almışsın 4 yıllık sözleşme istiyor bu adam bu sene veya seneye ne olacağını kimse bilemiyor bu adama yeni sözleşme yapıp 4.5 milyon euro yıllık verirsen bir sakatlık geçirirse zaten yaşıda var toparlayamaz 36 sına kadar bizi sömürür bunlar 2013 yılında olsaydı biraz farklı yorum yapardım ama 2018 deyiz artık futbol programları resmen maliye programlarına döndü her kuruşun değeri var artık

oyuncuların zerre umrumda değil ffp durumu , yada maddi durum banane der geçerler

Herif ligin içinden geçtiği...yine de gördü linç kampanyasına bak.

Sanki adam 1 gol, 3 assist ile bitmiş, takımı şampiyonluktan etmiş vs...gibi davranıyordunuz.

#YeterArtık

gomis geleli 1 yıl oldu , selçuk ilk 3 yıl el üstünde tutuldu 14 15 itibari performansı düştü leş 1 selçuk olmaya başladı takım içi çeteleşme yapmaya , hoca gönderme işlerine pisliklere başladı , florya içinde huzursuzluk yaratmaya başladı buna rağmen yinede övüldü 15 16 da yine fazla yeren olmadı tek tük sen , ben , can falan her fırsatta sövdük sadece :) 16 17 den itibaren komple sövülmeye , kovalım şu herifi denmeye başlandı.

Haci valla selcuku el ustunde tutmak nasil bir gaflettir yav.
Rezil herif 5 senedir en zengin turk tipcu oldy

Birine teklifler geliyor, digerine ise teklif yapmayi gec ilgilenen bile yok.

Gomis'in futbolculuguna lafim yok ama bize gelmeden once Marsilya'ya gitmek icin can atti, istedigi parayi vermeyince bizi tercih etti. 3.3m maas + 2.5m imza parasi aldi + bunun daha bonuslari var. Bu parayi ona sadece Çinliler veya Araplar verir. 10 gun sonra 33 yasina girecek olan oyuncu avrupa'da hic bir takimda kazanamayacagi parayi bizde kazaniyor, bir de utanmadan sıkılmadan zam istiyor. El insaf. Menajeri kendisine danismadan kafasina gore bu zami talep etmez zaten. Eger haberler yalan olsaydi ertesi gun sosyal medyadan bu haberleri yalanlayip bu haberleri yapanlari utandirirdi.

Selcuk konusuna gelince, Selcuk kaptan diye takimda tutuyorlar zaten, bir gecmisi var, yoksa coktan tekmeyi yemisti. Hatta bir kac macta isliklandi.

İnsan en çok en sevdiğine kızar. Gomisin bu kadar tepki almasinin sebebi bu.

Basit bir sorum olacak. Biz Gomisin ben bu takımı şampiyon yaptım, zam istiyorum diye talebi olduğunu nerden biliyoruz? Yazılanların inandırıcılığı ne kadar yüksek?
Bu konuda sözde menajerinin açıklaması delil veya gerçek olarak geçerli olmaz olmamalı da. Ne tür yalanlar yazıldığını hepimiz biliyoruz.

Bu tür haberlere dayanıp karakterli bir futbolcuna bu derece ateş etmemiz doğru davranış değil benim gözümde.

Gelelim diğer tarafına. Eger gerçekten zam talep ediyorsa, neden talep ediyor? Eski yönetim adama söz vermiş ve öyle imzaya ikna etmiş denildiği gibi. Adam ciddi katkı sonrası sözlerin yerine getirilmesini talep ediyor, bunun neresi yanlış?

Yönetim nazikce kendilerinin yeni bir yönetim olduğunu, diğer yönetiminin sözleri onları bağlamadığını söyleyip bu durumu daha iyi çözebilir.

Ama açık şekilde mobbing uygulanıyor adama. Neden böyle düşünüyorum? Transfer yapamıyoruz, belki para edecek ve transfer yapmamızı sağlayacak tek futbolcu kendisi. Ve yönetim bu durumdan yararlanıp sessiz kalıyor.

Bunu Gomis kesinlikle haketmiyor. Satılmasına bende karşı çıkmam mutlaka, yaşı ilerlemiş ve yerine daha iyi genç alınabilirse neden olmasın. Ama herşeyin bir tarzı ve etik değerleri vardır. Bunların dışına çıkmamak gerekir ayrılıklarda.

Kalırsa 10 gol atamaz diyenler kendini komik duruma düşürmesinler. En az 20 atar.

Geri
Üst Alt