#18 Bafétimbi Gomis

Gomis bu forumu ve milyonlarca taraftarı geçtiğimiz sezon kaç kere sevince boğdu? Ben söyleyeyim bütün sezon boğdu sevince.
Yalan haberlerle, menajer soylemleri adi altinda cikan kolpa haberlere aldırış edip nasıl böyle tepkiler verirsiniz bu adama ?
Pes açıkçası. Bu adam ciksa akhisar ve ankaragucu maçlarında ikiser tane gol atsa ne yapacaksiniz ?
Şu medyanin amaci bizi oyuna getirmek bunu Gomise 2.kez yapıyorlar sizde 2.kez yiyorsunuz.
Hiçbir şey yapamıyorsaniz Gomisin bugünkü instagram hikayelerine bakin. Mutsuz olup gitmek isteyen adam öyle gülermi öyle şeyler paylasirmi ? Paylasmaz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis bu forumu ve milyonlarca taraftarı geçtiğimiz sezon kaç kere sevince boğdu? Ben söyleyeyim bütün sezon boğdu sevince.
Yalan haberlerle, menajer soylemleri adi altinda cikan kolpa haberlere aldırış edip nasıl böyle tepkiler verirsiniz bu adama ?
Pes açıkçası. Bu adam ciksa akhisar ve ankaragucu maçlarında ikiser tane gol atsa ne yapacaksiniz ?
Şu medyanin amaci bizi oyuna getirmek bunu Gomise 2.kez yapıyorlar sizde 2.kez yiyorsunuz.
Hiçbir şey yapamıyorsaniz Gomisin bugünkü instagram hikayelerine bakin. Mutsuz olup gitmek isteyen adam öyle gülermi öyle şeyler paylasirmi ? Paylasmaz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki menajeri Gomisten habersiz böyle açıklamalar yapar mı sence ?

Bu kadar laf dönerken ortada haftalardır Gomis çıkıp bir yalanlamada bile bulunmadı.

Çıksın yalanlasın, bizde helal olsun adama diyelim.Gol atarsa da maçlarda alkışlayalım yine

Peki menajeri Gomisten habersiz böyle açıklamalar yapar mı sence ?

Bu kadar laf dönerken ortada haftalardır Gomis çıkıp bir yalanlamada bile bulunmadı.

Çıksın yalanlasın, bizde helal olsun adama diyelim.Gol atarsa da maçlarda alkışlayalım yine
Yönetim diyordur üstat açıklama yapma diye hatta yine yönetim menajerine bu açıklamayı yapsın diye zira transfersizlikten taraftarın gazını almak için önce kaybettirip sonra bulduruyorlar...Gomis takımdan ayrılsın ben de forumdan ayrılırım bu kadar net...Niye kimsede para yok üstat...

kariyer planlamasını menajerine yaptıran her oyuncunun başına gelebilicek tarzdan şeyler yaşıyor bafe
yönetimin işi gücü yok takım içinde medyaya haber yaptırıcak hemde en önemli oyuncusu için bunlar bi takım uydurma laflardır efendim geçelim bi kere

wesley'in menajeri nasıl ki her sezon sonu için ağlıyordu sözleşme için , yasin öztekinin menajeri nasıl ki ağlıyordu sözleşme için bafenin de aynı durum söz konusu ipleri menajere verdiği müddetçe gs kariyeri fazla uzun sürmicektir .

Sana gösterilen bu sevgi ve hayranlığı parayla satın alamazsın başka yerde de bulamazsın Gomis efendi... İki yüzlü herif, satın gitsin şu herif. Yerine Ahmed Musayı bonservisiyle alalım

İyi oynadığı sanırım 13-14 sezonuydu o sezon bile laf yedi

Bazıları çabuk unutuyor sanırım

Bir tek ilk geldiği sene laf yemedi bir zahmet onda da yemesin,Melo-Xelçuk iş birliği sayesinde bütün rakipleri ezdik
Daha dün Ndiaye olayında olduğu gibi adama mobbing yapılıyor derken bugün sahtekar demişin. Amacınız nedir sizlerin çözemedim.

Evet bencede suç gomiste değil yönetimde olabilir fakat ozaman neden Gomis feghoili belhanda maicon bunları neden satmaya ugrasmiyorsun derler adama
Ağustos geldi as forvetinu sattın diyelim kimi alacan bize 2.forvet lazimken ağustosta as forveti satarsak ne bok yeriz bir düşünün
Tabi burada hocaya sormak lazim neden oyuncu kiralayamiyoruz

Açıklama var diye fikrin değişti, anlıyorum. Peki Ndiaye konusunda resmi açıklama kendisi gitmek istiyor yönünde. Buna rağmen burda niye fikrin değişmedi? Hala mobbing diyorsun, çelişkili.

Ndiaye beni zorla gönderdiler iması yaptı.O yüzden ona mobbing yapmış olabilirler diye düşünüyorum.Ha Ndiaye suçluysa bile tarihimizin en fazla bonservisini kazandırdı.Gomis'de öyle bir güzellik yapsın gerekirse uzaktan da severiz

Bu kadar haber üstüne açıklama yapmaması çok ilginç. Demek ki sözleşme haberleri doğru. Açıkçası takımda kalırsa sonuna kadar desteklerim. Ha aksi durum hala devam ediyorsa satılmasına asla karşı çıkmam. Sonuçta burası Galatasaray..

Geri
Üst Alt