- 28 Ekim 2014
- 3.364
- 2.041
- 913
Menejeri kaçacak delik arıyordur şu anda, kötü oynarsın ama biraz hırs olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menejeri kaçacak delik arıyordur şu anda, kötü oynarsın ama biraz hırs olur
Muzaffer bey, Gomisi dövmeyi götünüz yer mi acaba?Linnesi böyle görünce üzüldüm, adam şimdiye kadar yedek oturdu falan hiç sesini çıkarmadı oynadığında da forma için oynadı
Resmen nasıl salladık bu gece gsyi diye dalga gecılıyor bu fotoda dudaklardan okudum![]()
Isterse bir daha 30 gol atsin, umrumda degil, milyonlarca taraftarin uzuldugu bir yerde bu goruntu kendisine guvenenleri hayal kirikligina ugratti, kacirdiginda guldugunde reaksiyon olabilir ama bu ikinci goruntu yakismadi
Şimdik tabi ki sinirliyim ona, ama bize o kadar katkı sağladığınıda unutmamak lazım. Bu gözümde ona yumduğum son gözdü. GALATASARAY Spor Kulübüne zarar veren herkesi döverimMuzaffer bey, Gomisi dövmeyi götünüz yer mi acaba?
bu avatar ne kardesım solgun kız
Bu herif demek ki geçen sene aynı şeyi Marsilya'ya yaptı biz anlamadık,şuan geçen süreçten sonra her şeyi çok daha net görüyorum
Fransız TV lerine çıkıp Marsilya istediğim parayı vermedi iması yapıp ben para için GS ye gitmedim diyip aradan 1 sene sonra verilen sözler vardı diye ağlamak ?
Çok net paragöz herifin teki ve bu gece yanında olan taraftarı da kaybetti
bu avatar ne kardesım solgun kız
Evet suan ıcın gomise ne tür önlemler alınmalı mac icinde gomisi bizim bi topcumuz marke etmelimi yoksa hoca ceza mı kesmeliBunlari zaten hissetmistik ama bile isteye penaltiyi gostere gostere talip olup kaciracak noktaya vardiracagini tahmin edemezdik
Hainligin de bir ust limiti olur diyorduk . Bu adama 3,350 veriyoruz , yarin ornegin besiktas "biz 5 veriyoruz" dese gider utanmadan o formayi da giyer