#18 Bafétimbi Gomis

Dj3m5PnXgAEWpuH

Isterse bir daha 30 gol atsin, umrumda degil, milyonlarca taraftarin uzuldugu bir yerde bu goruntu kendisine guvenenleri hayal kirikligina ugratti, kacirdiginda guldugunde reaksiyon olabilir ama bu ikinci goruntu yakismadi

Dj3m5PnXgAEWpuH

Isterse bir daha 30 gol atsin, umrumda degil, milyonlarca taraftarin uzuldugu bir yerde bu goruntu kendisine guvenenleri hayal kirikligina ugratti, kacirdiginda guldugunde reaksiyon olabilir ama bu ikinci goruntu yakismadi
Resmen nasıl salladık bu gece gsyi diye dalga gecılıyor bu fotoda dudaklardan okudum

Son penaltıyı atmasaydı keşke. Hem kupa gitti hem de Gomis için kötü oldu. Gomis takımda kalmalı hatta bir forvet daha alınmalı. Sinan Bilgin yine başlamış linç etmeye. Bu kadar açık Galatasaray düşmanlığı yapma bari. Geçen sene Sneijder gidene kadar demediğini bırakmadı. Galatasaray'da iyi, başarılı olan kim varsa bu Sinan Bilgin düşman oluyor.

Gomis in savunulacak tarafı kalmadı. Para cok onemli ise biran önce Arap takımına gitsin, o da rahatlasın, biz de rahatlıyalım.

Ligde ki ilk 3 maç sonra net hain mi değil mi yorumumı yapacağım

Zam talebi kabul edilirse buna hiç şaşırmam. Futbolcuya dayalı bu düzenden nefret ediyorum.

Aydin tesekkurler , hainligin foto romanini koymus ve baska soze gerek birakmamissin acikcasi

Kendisinin samimiyetsiz olduğunu düşünüyorum ayni seyleri Podolski icin de hissetmiş idim. Ayrıca gülme mevzusu normal bence adam parasina bakiyor birde ahlar vahlar mi cekecekti. Aldigi parayi hakediyor ama fazlasını biz veremeyiz veren de cikmaz

Bu herif demek ki geçen sene aynı şeyi Marsilya'ya yaptı biz anlamadık,şuan geçen süreçten sonra her şeyi çok daha net görüyorum

Fransız TV lerine çıkıp Marsilya istediğim parayı vermedi iması yapıp ben para için GS ye gitmedim diyip aradan 1 sene sonra verilen sözler vardı diye ağlamak ?

Çok net paragöz herifin teki ve bu gece yanında olan taraftarı da kaybetti

Bu herif demek ki geçen sene aynı şeyi Marsilya'ya yaptı biz anlamadık,şuan geçen süreçten sonra her şeyi çok daha net görüyorum

Fransız TV lerine çıkıp Marsilya istediğim parayı vermedi iması yapıp ben para için GS ye gitmedim diyip aradan 1 sene sonra verilen sözler vardı diye ağlamak ?

Çok net paragöz herifin teki ve bu gece yanında olan taraftarı da kaybetti

Bunlari zaten hissetmistik ama bile isteye penaltiyi gostere gostere talip olup kaciracak noktaya vardiracagini tahmin edemezdik

Hainligin de bir ust limiti olur diyorduk . Bu adama 3,350 veriyoruz , yarin ornegin besiktas "biz 5 veriyoruz" dese gider utanmadan o formayi da giyer

Bunlari zaten hissetmistik ama bile isteye penaltiyi gostere gostere talip olup kaciracak noktaya vardiracagini tahmin edemezdik

Hainligin de bir ust limiti olur diyorduk . Bu adama 3,350 veriyoruz , yarin ornegin besiktas "biz 5 veriyoruz" dese gider utanmadan o formayi da giyer
Evet suan ıcın gomise ne tür önlemler alınmalı mac icinde gomisi bizim bi topcumuz marke etmelimi yoksa hoca ceza mı kesmeli

Geri
Üst Alt