#18 Bafétimbi Gomis

Artik ne yapsa samimi gelmeyecek

Bugun sabote etti bu konu tartisilmaz

Sonucu ne olacak ilerleyen günlerde görecegiz,benim destegimi bugun itibariyle kaybetti ve büyük ihtimal taraftarin genelinde bu böyledir

Penaltiyi kacirmasini falan gectim,kacirdiktan sonra yaptigi sacma sapan hareketler hic hos olmadi

Ona verilen sans eren e asla verilmedi , duzenli oynatilmadi

Ilk geldiginde o da gomis gibi baslangic yapmisti , karabuk e son dk golu , rizeye rovesata , muthis giderken kesmeye basladilar adami , gecen de kayseriye 2 tane atti yine kesildi

Bu arada o da cok aliyor ama en azindan zam yapin yoksa oynamam havalarinda degil

Bana kalsa onye , garry , mugdat , sinan , hepsinden yararlanirim ama bu adama muhtac birakmam kendimi cunku basbaya bunu kullaniyor hain

Bunun maaşına zam yapılırsa çok pis söverim.
Kupayı satmış ne zammı...

Paragöz olunabilir ama kaybedilen bir kupayı önemsememesi affedilmez...

Galatasaray para için nam için müsabık değildir...GALATASARAY KUPA BEY'İDİR!!! GOMIS ARTIK KOVULMALI ZİRA GALATASARAYLI OLMADIĞINI TESCİLLEDİ...GALATASARAY KİN'DİR!!!

Kupayı satmış ne zammı...

Paragöz olunabilir ama kaybedilen bir kupayı önemsememesi affedilmez...

Galatasaray para için nam için müsabık değildir...GALATASARAY KUPA BEY'İDİR!!! GOMIS ARTIK KOVULMALI ZİRA GALATASARAYLI OLMADIĞINI TESCİLLEDİ...GALATASARAY KİN'DİR!!!
allahuakbar

gole ihtiyacı var.ve penaltı için istekli olmasına gerek yok artık.baskası kullanır

Penaltiyi atmak istemesi moralini duzeltmek amacli degil ki , "kacirayim gitsin kupa da bana sozlu verilmis seye uymamanin cezasini cekin" diye bilerek yapilmis bir sey

120 dakikada da hasbel kader gol atarim aman ha dercesine davrandi

Nasil bu kadar gorunemiyor bu anlamiyorum , hayir buna moral bozuklugu , anlik perfomans dusuklugu diyenler de 3-4 hafta sonra bizle ayni seyleri soyleyecekler zaten de , su an neden aklamaya calisiyoruz anlamadim ?

Bu istedigi para verilmedikce sahada hic bir sey oynamayacak bu adam , net !

Sabote etmenin cezasini cekecek,burasi Türkiye

Bizim insanimiz affetmez

Birdaha Galatasaray'imizin formasini giymesin, giydirenin allah belasini versin.

Galatasaray'a artistlik, sabotaj yapmak senin ne haddine. 30cm golmakinesi diye gotunu kaldirmissiz senin, it seni

Gomis'i rahat 5 milyon euroya satabiliriz...

Tolga'nın son senesi affedelim Birhan ve Celil ile beraber ön liberoyu kapatır...

Tarık ve Ahmeti bedava gönderelim maaşlarından ne kadara kurtulsak kardır...

Denayeri kiralayalım 1 milyon euroya kadar çıkarsak çocuk bizi istediğinden yine gelir...

Seleznov'un son 8 ayı ne versek kabul eder Akhisar hatta Tarık ve Ahmeti bedava verelim Tarıkın maaşının üçte birini ve Ahmetin maaşının da yarısını verelim üste de Seleznov için Akhisar'a 1 milyon versek üste atlarlar...Zaten geçen sene devre arasında bonservissiz gelmişti...

Ne olur böylece; tüm eksiklerimizi giderir 2 çöp ve 1 hainden kurtulur üstüne de 3 milyon euro kar ederiz...Maaş bütçemiz de en aşağı bir 2 milyon euro kadar daha azalır...

Turk telekom'da cikacagi ilk macta isliklanirsa sasirmam, ha dogru mu degil tabi ama bu taraftar bunu haketmedi, ilk kez kaybedilen kupa sonrasi gulen bir futbolcu gordum, kacirdigii penalti sonrasi reaksiyon olabilir ama akhisar'li oyuncu ile sohbet ederken nasil gulersin yaw, el insaf

Dj3bfF9W4AYD6eK

Geri
Üst Alt