#18 Bafétimbi Gomis

02:34

Marsilya'da kaptan yaptıkları,taraftarın çok sevdiği oyuncu olmuştu Gomis o sezon ve sezon sonu Marsilya da istiyor normal şartlarda para göz bir oyuncu olmasa hangi tercihi yapacağı çok bariz

Misal Araplardan senelik 6-7 önersinler o arada ki 2-3 milyon fark için koşa koşa gideceğini biliyorum

O yüzden bu adama karakterli felan demeyin

Aslinda bu adamin roportajlarini izlemek lazim , mesela burada asil marsilya ve swansea yi gommus , ama acaba swansea ye giderken veya o kulupte iken neler diyordu ?

bizden ayrildiktan sonra bizle ilgili neler diyecek ?

ben hep sunu soyledim durdum , yarin negredo ile vedalasan bir bjk buna "biz 3,35 yerine sana 5,5 veriyoruz , kulubunle anlas" dese ... 2 saat icinde o aslan figurleri kartala , sari kirmizilar yerini siyah beyaza birakir

Aslinda bu adamin roportajlarini izlemek lazim , mesela burada asil marsilya ve swansea yi gommus , ama acaba swansea ye giderken veya o kulupte iken neler diyordu ?

bizden ayrildiktan sonra bizle ilgili neler diyecek ?

ben hep sunu soyledim durdum , yarin negredo ile vedalasan bir bjk buna "biz 3,35 yerine sana 5,5 veriyoruz , kulubunle anlas" dese ... 2 saat icinde o aslan figurleri kartala , sari kirmizilar yerini siyah beyaza birakir

Dikkat et röportajda yine aynı vurgu var kontrat süresi

Bu adamın menajeri yine aynı olayla başımızın etini yiyor

Yani buradan çıkartılacak sonuç çok bariz değil mi ?

Bu sonucu transfer ilk ederken dikkat edeceklerdi

Git gide su hale geldi transferler

Maicon : stoper icin yetersiz , riskli ve tek hamleli stoper

Gomis : para goz , hain , kaprisli

Belhanda : vurdumduymaz , dunya umrunda degil ayrica sut yok ,kart potansiyeli yuksek

Fegouli : gayretli ama isminden cok uzak , parasina gore cok overrated

Mariano : iyi ama fazla sakatlaniyor , yine de tamam

Fernando : performansi dalgali , yanindaki oyuncuya gore git gelli , ama yine de okey

Nagatomo : laf yok , iyi

Ndiaye : pahali geldi daha pahali gitti , guzel

Ndiaye , fernando , nagatomo ve mariano transferleri iyi sonuclandi diyebiliriz

Ama diger 4 u , katlanilan maliyet dusunulurse erken su kaynattilar . Belhanda zaten sorundu ama gomis de eklenince tat kacirdilar

Fegouli ve maicon dan yine faydalanilir sanirim ama belhanda ve gomis ten verim alabilirsek ancak terim etkisi derim bundan sonra

Gomis'ten Fatih Terim'e: 'Belki profesyonelce davranmadım ama ayrılmak istemiyorum. Çok çalışıyorum ve size de taraftara da eski performansımı göstereceğim.' [bipspor]

kaçırdığı penaltıdan sonra sırıtışı aklımdan çıkmıyor günlerdir galatasaray kupa kaybediyor gomis efendi sırıtıyor... böyle devam ederse bu taraftar teneke bağlayarak yollar seni. haddini bilecek ve çıkıp futbolunu oynayacak gol kaçırdıktan sonra da sırıtmayacak. hangi takımın formasını giydiğinin farkında olmalı yoksa taraftarın tepkisi büyük olur. bu klübün ve formanın büyüklüğünün altında pestil gibi ezilir herkes.

Aciklama yapilmadi ama kulubun sessizligi ve basina karsi gomis i korumamasi bile aslinda tepkili oldugunu gosteriyor oyuncuya

Terim de inceden elestirdi mac sonrasi

Menejerinin o konusmalari , ardindan hazirlik maclarinda ve super kupada "ne oynayacagim ya bu paraya" dercesine tavirlari , kullanmaya israrci olup laubali sekilde kacirip sirittigi penalti beraberce degerlendirilince , daha ne yapmasi lazim onca sevgiyi antipatiye cevirmek icin

Bu adamin bonservisi 2,5 milyon euro

Bonservise ek olarak imza parasi 2,5 milyon euro

Senelik garantisi 3,35 milyon euro

Puan basi kazanci 5 bin euro

Sampiyonluk primi 200 bin euro (ya da dolar)

Yani gecen sene bu adam icin kasamizdan 9 milyon euro cikmis . Kulubun durumu ortada

Kendisine verilip verilmedigi bile belli olmayan bir sozlu beyan icin kendi kendine trip yapip , sanki o tribi duzeltmek kulubun isiymis gibi tavirlara burunmesi sizi rahatsiz etmiyor mu

DkPEtm1W4AABw9V.jpg

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

gomisin zam istemediğini, gazete ve tv kanallarındaki işe yaramazların yalan haberleriyle taraftarın dolduruşa getirildiğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt