#18 Bafétimbi Gomis

Kulubede faslı palyacoyla beraber yavsak yavsak siritip kendisinden iyice nefret ettirecektir.

Gol yersek kenardan saklı saklı sırıtma tam sırıt ki herkes görsün

Mesajı almışsındır umarım

Kulubede faslı palyacoyla beraber yavsak yavsak siritip kendisinden iyice nefret ettirecektir.

Katiliyorum ama galibiyetimizi de cani gonulden isteyecektir . Cunku puan basi primi var , oynayinca mi her halukarda mi bilmiyorum

Ama her halukarda ise 15 bin euro demek ki 15 bin euro ya gomis penaltiyi degil auta , kendi kalemize bile atar

Yedek olması güzel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalniz gomis hocaya dua etsin. Bu macta da sacmalasaydi goztepe macinda arenada aglatirlardi.

Daha zaman var, ins gider.

Geçen hafta süper kupa maçından sonra benim bulunduğum tribün(kale arkası) tezahürat ederek destekde bulundu. Ancak soyunma odasına giderken Maratondaki Galatasaraylılar ıslıkladı. Bir basın toplantısı düzenleyip bazı şeyleri açığa kavuşturmayıp takımda kalırsa Arenada bu sene bi şok yaşar

Gomis e kisi olarak sahsiyetsiz diyemem agir olur

Ama 1993 ten beri bilincli olarak futbol izlerim , yerli yabanci , GS veya diger takimlar , cok karaktersiz hareketler gordum

Lincolnden , ardadan , selcuktan , noumadan , cok oyuncudan

Ama hayatimda gordugum en cirkin tablo gomisin kupa macindaki tavirlari idi

Neyse 6 ay daha kalsin bakalim, devre arasinda 10-15 milyona çinlere veya araplara satariz

"Kasimpasa macinda yere dustugunde keske hic kalkamasaydin..." yorumuna uzulmus ve insanligimdan utanmistim

Ama sorguladim , bir oyuncu bir macla nasil bunu yazdirtabilir diye de .. demek ki tavirlari o kadar rahatsiz etmis , o kadar agir gelmis ki , bu igrenc cumleyi kurmus zavallinin teki

Geri
Üst Alt