- 4 Ağustos 2009
- 90.102
- 71.000
- 5.188
Oynasaydi tavirlariyla kufur yerdi. Geceyi gunahsiz kapattigimiz icin ftor hocamiza tsklerimizi sunalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis e kisi olarak sahsiyetsiz diyemem agir olur
Ama 1993 ten beri bilincli olarak futbol izlerim , yerli yabanci , GS veya diger takimlar , cok karaktersiz hareketler gordum
Lincolnden , ardadan , selcuktan , noumadan , cok oyuncudan
Ama hayatimda gordugum en cirkin tablo gomisin kupa macindaki tavirlari idi
Gomise kalmis. FT bugun iyi mesaj yolladi. Sen kimsin oglum sensizde kazanabiliyoruz, gol atabiliyoruz, formaya saygisizlik etme dedi resmen.Gomis konusu bir an önce çözülmeli. Ben ısrarla söylüyorum yerine daha iyisi bu mali şartlarda bulunmaz. Evet belki hata yaptı,Akhisar maçında skandal durumdaydı ama bu kaybetmek anlamına gelmemeli.
"Kaybetmek kolay,kazanmak olay." Terim gibi ustanın bu işi bitirmesi lazım artık. Eskisi gibi elimiz rahat değil,bazı tavizler vermek zorundayız.
Gomise kalmis. FT bugun iyi mesaj yolladi. Sen kimsin oglum sensizde kazanabiliyoruz, gol atabiliyoruz, formaya saygisizlik etme dedi resmen.
3ü erkenden bulsaydik hocanin 85te feg belhanda gomis üclüsünü oyuna sürüp dalga gecmesini dilemistik lakin tam olmadiEren'i hiç sevmem sırf şu herif morarsın diye gol atmasına o kadar sevindim ki
bu eleman esniyordu yav kenarda @Uğur İz görmüssündür. ariza var hala konusuyor.Daha da medyanin uydurmasi demezsiniz. Ftor hocam olayi dogrulamis.