#18 Bafétimbi Gomis

Oynasaydi tavirlariyla kufur yerdi. Geceyi gunahsiz kapattigimiz icin ftor hocamiza tsklerimizi sunalim.

Kulübemizde dahi olmayacağın günleri görmek üzere. Siz kimsiniz olm bize iş koyuyosunuz ya

Gomis konusu bir an önce çözülmeli. Ben ısrarla söylüyorum yerine daha iyisi bu mali şartlarda bulunmaz. Evet belki hata yaptı,Akhisar maçında skandal durumdaydı ama bu kaybetmek anlamına gelmemeli.

"Kaybetmek kolay,kazanmak olay." Terim gibi ustanın bu işi bitirmesi lazım artık. Eskisi gibi elimiz rahat değil,bazı tavizler vermek zorundayız.

Gomis e kisi olarak sahsiyetsiz diyemem agir olur

Ama 1993 ten beri bilincli olarak futbol izlerim , yerli yabanci , GS veya diger takimlar , cok karaktersiz hareketler gordum

Lincolnden , ardadan , selcuktan , noumadan , cok oyuncudan

Ama hayatimda gordugum en cirkin tablo gomisin kupa macindaki tavirlari idi

Saçmalama.

Gomis konusu bir an önce çözülmeli. Ben ısrarla söylüyorum yerine daha iyisi bu mali şartlarda bulunmaz. Evet belki hata yaptı,Akhisar maçında skandal durumdaydı ama bu kaybetmek anlamına gelmemeli.

"Kaybetmek kolay,kazanmak olay." Terim gibi ustanın bu işi bitirmesi lazım artık. Eskisi gibi elimiz rahat değil,bazı tavizler vermek zorundayız.
Gomise kalmis. FT bugun iyi mesaj yolladi. Sen kimsin oglum sensizde kazanabiliyoruz, gol atabiliyoruz, formaya saygisizlik etme dedi resmen.

Gomise kalmis. FT bugun iyi mesaj yolladi. Sen kimsin oglum sensizde kazanabiliyoruz, gol atabiliyoruz, formaya saygisizlik etme dedi resmen.

Elbette öyle ama bazı taraftarların yaptığı gibi "kovun gitsin" laflarına ayar oluyorum. Biz Chelsea falan değiliz ki yerine anında daha iyisini falan bulacağız.

Mali olarak batık durumdayız, stoper ve orta saha bile bulamadık. Geçen sene 29 gol ile rekor kırmış adamı yollamak bizim için intihar demek.

Ben de taviz verilmesini istemem ama mecburuz buna. Umarım haftaya 11 başlar da eski haline döner.

Ne oldu haramzade gomis efendi ? Hadi çık para istiyorum de şimdi

Beinsportdaki muhabir ne kadar sapsal ya. Bir spor muhabiri gidip hocam Gomisle baslamadin demez mi ya. Hic bisey soylemeden tessekur edip birakti hocayi.

Bence en hayırlısı Gomis 'e bir teklif varsa işler daha kötüye gitmeden yollarımızı ayırmamız. Şurda ligler başlamışken as forvetimizi satmak doğru bir hamle değil biliyorum ama gerek Gomis 'in yaşı bu seneki performansı sürekli gündeme gelen zam haberleri can sıkıcı hususlar. Her şeyden önemlisi bence gerçekten Fatih Terim 'in istediği forvet tipi Gomis değil

Gomis ceza sahasında topu getirip vereceksin atacak bir forvet ki bunu gerçekten çok sağlam yapıyor. Ama Fatih Hoca 'nın istediği forvet daha böyle alıp gidecek aralara kaçacak bir forvet olması gerekiyor ...

Eren'i hiç sevmem sırf şu herif morarsın diye gol atmasına o kadar sevindim ki

Agla zirla kudur hain seni

Her gece pisman olacaksin bundan boyle

Galatasaray bir lutuftur bunu anlamali artik bunun gibi ikinci sinif topcular

maç başı almasın diye son 10-15 dakikada oyuna almadı herhalde hoca.

Galatasaraylı oyuncu Gomis, Ankaragücü mücadelesi sonrasında A Spor'un sorularını yanıtladı.

Gomis, "Sezonun ilk maçında kazanarak başlamak önemliydi. Burada önemli olan Galatasaray. Son maçta iyi değildim ve bu yüzden yedek kulübesindeydim. Çok daha güçlü dönmek için çalışmalarımı sürdüreceğim, bana düşen bu." ifadelerini kullandı..

Isliklanma falan olmaz ins.Biz baskanin ne kimseyi satacagi ne de alacagi yok.

Terim: "Hepimiz profesyoneliz, profesyonelce isteklerimiz oluyor ancak bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis'in bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık. Ret cevabı aldı. Biz bir aileyiz, herkesi kazanmaya uğraşıyoruz."

Daha da medyanin uydurmasi demezsiniz. Ftor hocam olayi dogrulamis.

Geri
Üst Alt