#18 Bafétimbi Gomis

Terim: "Hepimiz profesyoneliz, profesyonelce isteklerimiz oluyor ancak bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis'in bir talebi oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık. Ret cevabı aldı. Biz bir aileyiz, herkesi kazanmaya uğraşıyoruz."

Haberler gerçek o zaman bu da showmuş.
gomisss.jpg

Bundan sonrası zor hoca bile yem etti gomis i istemediği çok belli bu taraftar sana tapti vallahi ben zor ısınırım artık.

Taraftarın gözünden düştü gomis çıkıp zam olayını kabul edip yaptıklarından dolayı özür dilerse barışılır sorun çözülür.Diğer türlü iş bitti.

Fatih Terim: Gomis konusunda yönetim bir karar verdi. Talebi reddetti. Özür konusuna gelirsek bana gelen bir özür yok.
DkRYBF_XsAI7lY2.jpg

Hoca özür bekliyor da anlayan yok

Ben anlamıyorum arkadaş bir futbolcu toplamda 6.5 milyon euro kazandığı bir sezondan sonra nasıl zam istemeye kalkar.Hadi o haltı yedin diyelim yönetim vermeyince niye menajerine açıklama yaptırır.O zaman senin şimdiye kadar yaptığı her hareket sahteymiş gomis efendi.

Hayatinda görmedigi ilgiyi gördün burda, bunu kendinde dedin. Kral olmussun, takimda nerdeyse senden fazla kazanan oyuncu yok, kulübun sikintilarini biliyorsun nasil zam istersin? Hayal kirikligina ugrattin be Gomis.

Ben suçu Gomis'te bulmuyorum.
Suç, Dursun denen gavat ve yönetiminin.
Bana da iyi geçen sezon sonrası zam vadetseler ben de isterim.

Alnitak Alnilam Mintaka

Isteyecek tabi zam.
29 golu eren degil gomis atti beyler. Kaç tane maci aldilar garry ile birlikte ben sayisini unuttum sizse komple sezonu unutmussunuz belli oldu

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 6,5 milyon euro almış, takımın finansal sıkıntılarını bildiği halde zam istiyor ve sen bunu savunabiliyorsun. Kim olursa olsun bunu yapan tepkiyi hak eder. Kupa maçındaki tavrıyla da geçen sezon boyunca davranışlarının şovdan ibaret olduğunu gösterdi. Çok boş yapıyorsun Yiğit..

Geri
Üst Alt